hakankusay yazdı:Arkadaşta bi hesaplama hatası olmuş sanırım mavi kayada 6 mavi topaz ister ve 6x3 =18m ve de herkesin bu şaheseri üretmesini şiddetle tavsiye ediyorum,gözle görülebilir bir fark yaratıyor.
Sizin sunucuda 1m mi mavi topaz !?!?!?
Burda tılsımda 3-4mden gidiyor.
[table]
[tr][td]Artık oyunu bırakma zamanı geldi. Bana yardım eden herkese çok teşekkür ederim. Kalbini kırdığım herkesten özür dilerim. Beni bir daha bu forumda görmeyeceksiniz. Herkese iyi oyunlar, iyi forumlar.[/td][/tr][/table]
hakankusay yazdı:Arkadaşta bi hesaplama hatası olmuş sanırım mavi kayada 6 mavi topaz ister ve 6x3 =18m ve de herkesin bu şaheseri üretmesini şiddetle tavsiye ediyorum,gözle görülebilir bir fark yaratıyor.
gene iyi sizin , bizde 5-6m lere vurdu. Şelit uçtu 10m e , iridyum 9 larda geziniyor. Akik ise 4m
'M''yi oraya yanlışlıkla yazmışım. Tam değeri 1m değil ,yakın bir zaman içerisinde öyleydi.Fakat şuan 2-2.5milyon civarı. Bana 20m'ye maloldu 3 mavi kaya.
gene iyi sizin , bizde 5-6m lere vurdu. Şelit uçtu 10m e , iridyum 9 larda geziniyor. Akik ise 4m
sonuna kadar hak ediyor çünkü savaşçı veya büyücü gibi sadece bir şeyin değil tüm büyülerin hasarını artırıyor tabii millet 4 büyüyü kullanmıyor ama en azından 2 büyünüzü ve kudret rejenerasyonunuzu artırıyor keşke eceldede en azından birde hasar verseydi ...
Ejder tabii ki hakkediyor ama şöyle bir düşünceniz olmasın ben ejderi aldım her vuruşum kritik herkesi keserim. Çünkü ejder asayı tek başına takınca 4.3 lük bir kritik oranı geliyor.Buda o kadar büyük bir değer değil.Üstünüzü full kritik yaptıktan sonra ise 18.3 lük veya biraz daha fazla kritik oranınız olur o zaman ejder ne demekmiş anlarsınız.
Ayrıca ejder 18 mavi topaz yapmaları kötü olmuş çünkü herkes üretiyor 36 mavi topaz olsaydı daha güzel olurdu