Çoluk çocukla ne muhattap oluyorsunuzki oyun bu kesen varsa gelir keser kesilmeyi sindiremeyen çıkar kılandan gezer...
Varsa itirazı olan alayına gider...
Atax lonca mı çapulcu sürüsü mü?
- ataxborabey
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Ata
Re: Atax lonca mı çapulcu sürüsü mü?
xbaskanx yazdı:burda yazan hiç bir yorumu okumadım başlık bana yetti Ata lar tam bir sürü evet o doğru![]()
ve bu aralar değerli arkadaşlarıma ablalarıma ve abilerimi kesiyorlarmış tek de görseler kalabalıklda![]()
en son beni 5 ata kendi sancağımda kesti ertesi gün o sinirle o 5 atayı artı 19 lodosu toplayıp teke tekde 23 lodosu 3.0 (4 tanesi Ata![]()
son kalan bir ata yı ise 3.2yendim. baya bi sitres attım sanırım Ata'lara bir darbe daha atmanın vakti geldi biraz durmaları açısından
![]()
Tuğraxburaközer
1. İtemler Senin Olsa Sana Hak Vericm..
2. Hırsızların Forumda Halen Ne İşi Var
3. Seni 5*0 Yendiğimi Unutma..
4. Sen Kendini Bişey Sanıyon Ama Koça Bir Hiçsin..
5, Tuğralardan item Alıp Millete Kafa Tuttuqunu Herkez Biliyor..

Buda yeni türedi herhalde zamnın en iyi ws cilerindenim ben. ,Yeni itemler geldi biyeriniz kalktı tek itemle adam kesiyosunuz..39 lar varken Ben kimseyi ws hakkında bu kadar havalı oldgunu görmedimxbaskanx yazdı:burda yazan hiç bir yorumu okumadım başlık bana yetti Ata lar tam bir sürü evet o doğru![]()
ve bu aralar değerli arkadaşlarıma ablalarıma ve abilerimi kesiyorlarmış tek de görseler kalabalıklda![]()
en son beni 5 ata kendi sancağımda kesti ertesi gün o sinirle o 5 atayı artı 19 lodosu toplayıp teke tekde 23 lodosu 3.0 (4 tanesi Ata![]()
son kalan bir ata yı ise 3.2yendim. baya bi sitres attım sanırım Ata'lara bir darbe daha atmanın vakti geldi biraz durmaları açısından
![]()
Tuğraxburaközer
CyBeRxKiLLeR-CyBeRxTraNcE-CyBeRxqöLge-AtaxBerZaH

TraNncE yazdı:Buda yeni türedi herhalde zamnın en iyi ws cilerindenim ben. ,Yeni itemler geldi biyeriniz kalktı tek itemle adam kesiyosunuz..39 lar varken Ben kimseyi ws hakkında bu kadar havalı oldgunu görmedimxbaskanx yazdı:burda yazan hiç bir yorumu okumadım başlık bana yetti Ata lar tam bir sürü evet o doğru![]()
![]()
Tuğraxburaközer![]()
adam degilsiniz .

Timxkin--- Titanxic--- Aşikar ---Aşikarr --UMİT19832
Hayat BosŞ EyLen ÇosŞ

- ataxborabey
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Ata
Bakıyorumda konuyu açanda hak verenlerde hep arkasını tutarak gezen şahışlar başkalarını göremiyorum... 
- earlyblood03
- Cin Avcısı
Buraközer..Benim loncamın isminin geçtiği konulara hırsızlar yorum yapamaz daha öğrenemedin galiba..Milletten çaldığın itemlerle gelip ahkam kesme..49 lar gelmeden önce farklı kişilerle parasına ws atıp 95m kazanmış adamım akıllı ol..Şu an da seni yenmek zor bişey değil,sadece ws işini sevmiyorum artık savasçıda..Ama büyücüde her türlü 
XxCHESTERLPxX--Chesterlp-- Earlyblood--Byxklibl
Ataxmütehassız--Budaklıneşeodunu

Bensiz o kadar kirlisindir ki,nazar bile değmeyecektir sana...
Ataxmütehassız--Budaklıneşeodunu

Bensiz o kadar kirlisindir ki,nazar bile değmeyecektir sana...
- Ultraxreis
- Sahaf Yardımcısı
Karanlık benle ws atınca ne demıstın Sizden bırısı benı ws de yensın çarımı sılıcem demıstın
5 0 gıbı buyuk bı farkla yendım ama hale çarını sılmemıssın
)

Kendinden kacamazsın ne kadar uzagada kacmaya çalışsanda kaderin seni mutlaka bulacaktır...
gel gardaş teke tek ?kupluce yazdı:xbaskanx yazdı:burda yazan hiç bir yorumu okumadım başlık bana yetti Ata lar tam bir sürü evet o doğru![]()
![]()
Tuğraxburaközer
Ws de iyi oldugunu biliyoruz bunun icin tebrik de ediyoruz![]()
Ama is savasa geldimi her turlu keseriz sorun kalabalik olmak degil kendine guveneni Er Meydanina bekleriz cok konusmaya gerek yok![]()
Son bir sey , gel bizi durdur![]()
bana hırsız diyen ulubay çalınan itemlerin büyük kısmı verildi açıklama yapmak zorunda değilim forumu takip etseydin !
ben başkasına değil kendime güvenirim
ama em için bakalım adam ayarlıyım ayarlarsam haber ederim
ulubay senide teke tek beklerim
bebeğim hade uzaTraNncE yazdı:Buda yeni türedi herhalde zamnın en iyi ws cilerindenim ben. ,Yeni itemler geldi biyeriniz kalktı tek itemle adam kesiyosunuz..39 lar varken Ben kimseyi ws hakkında bu kadar havalı oldgunu görmedimxbaskanx yazdı:burda yazan hiç bir yorumu okumadım başlık bana yetti Ata lar tam bir sürü evet o doğru![]()
![]()
Tuğraxburaközer![]()
- abdullatif82
- Işık Hanım'ın Elemanı
başka söze ne hacet :!:ataxborabey yazdı:Çoluk çocukla ne muhattap oluyorsunuzki oyun bu kesen varsa gelir keser kesilmeyi sindiremeyen çıkar kılandan gezer...
Varsa itirazı olan alayına gider...
Fetih Cyberxonbaşı Trowhy
zaman, insanları değil ancak armutları olgunlaştırır ..
zaman, insanları değil ancak armutları olgunlaştırır ..