Küfürlü resim kaldırıldı. Küfür içerikli resimleri forumda paylaşmak yasaktır. Forum hesabınız uyarı amaçlı 1 gün kapatıldı.
[GM]Nocomment
DELİÇOCUK(HARBOUR) ANAYA KÜFÜR EDECEK KADAR DÜZENBAZDIR
Re: DELİÇOCUK(HARBOUR) ANAYA KÜFÜR EDECEK KADAR DÜZENBAZDIR
Tabii ki yaptığı çok yanlış fakat buradan bir çözüme ulaşamazsınız, destek'e gönderdiğiniz halde sonuç alabilirsiniz,
İyi Forumlar.
Hee bu arada;
Düzenbaz : http://www.tdkterim.gov.tr/bts/?kategor ... az&ayn=tam
Pek olmamış adam sadece küfür ediyor :)
İyi Forumlar.
Hee bu arada;
Düzenbaz : http://www.tdkterim.gov.tr/bts/?kategor ... az&ayn=tam
Pek olmamış adam sadece küfür ediyor :)
HERKEZ NE MAL OLDUĞUNU ANLASIN O HARBOUR
lan o da küfür yerine geçiyosa var yha bu dünya biterde çok artislik yapıyonuz ama ha a
demekki sen adamı kızdırmışsın o küfürmü ii bak anayı ne karıştırıyon lan doğru ilk sen küfür etmişsin adma ol lan
demekki sen adamı kızdırmışsın o küfürmü ii bak anayı ne karıştırıyon lan doğru ilk sen küfür etmişsin adma ol lan
o dilini boğazına düğümlerim bak hayvan sen köpekten daha köpeksin lan adam anamı karıştırıyo hayvan sanada aynı şey olsa napcan bölgeden yazdım DELİÇOCUK KÜFÜRBAZDIR DEDİM ODA BUNU YAZDI KÖPEK
Dikkatli bakın bu konuyu açanın resme göre bölgeye yazdığına '' RONALDONUN KIZLIĞI BOZULMUŞŞŞ '' hem bunu yazmış bölgeye , hemde adam buna '' ananın burda suçu yok '' demiş diye adama küfürbaz düzenbaz diyor. Bundan önceki konuşmaları bilemem ama burda asıl küfürbaz düzenbaz bir adam varsa oda bu konuyu açan lavuktur.Yani Cehennemavcısı mıdır nedir o dur düzenbaz adama düzenbaz diyo kendi küfür etmiş resmen bölgeden adamın küfür olmayan bir lafını buraya koymuş...
Onurlu ölüm bizim için yaşamdan çok daha kıymetlidir.
Volkancan \/ Volkanuri
■• Türkxvolkancan •■
Volkancan \/ Volkanuri
■• Türkxvolkancan •■
bak kardeşim onla ben bir değiliz o harbour onun avukatımı ona ne bilader benle ronaldO kapışıyoz ben ona deliçocuk küfürbazdır dedim oda anama küfür etmiş tavuk herif aynısı sana olsa naparsın
olayı anlatayım
.
BEN GELDİM WİLDCRAZYRONALDO KP KASIYODU DALDIM SONRA BİRAZ TARTIŞTIK ŞAKASINA SONRA OLAY GERÇEK OLDU RONALDO Xxxustaxxx ÇAĞIRMIŞ BENDE PC DE YOKTUM O USTA ONUN BUNUN ÇOCUĞU YAZMIŞ SİNİRLENDİM AYNEN RONALDONUN KIZLIĞI BOZULDU FİLAN YAZDIM ÖYLE FİLAN SONRA TEKRAR GELDİM DELİÇOCUK ÇAĞIRMIŞ O KESTİ BENİ KENDİSİ 49 BEN 34 LV ARADA DÜNYACA FARK VAR KESTİ BENİ BENDE DELİÇOCUK 34 VL KESCEK KADAR ADİ #@!? DÜZENBAZDIR YAZDIM ODA ANAMA KÜFÜR ETTİ FOTODA GÖRÜNÜYOR AYNISI SİZE OLSAYDI SİZ NE YAPARDINIZ YAZIN BURAYA
olayı anlatayım
.
BEN GELDİM WİLDCRAZYRONALDO KP KASIYODU DALDIM SONRA BİRAZ TARTIŞTIK ŞAKASINA SONRA OLAY GERÇEK OLDU RONALDO Xxxustaxxx ÇAĞIRMIŞ BENDE PC DE YOKTUM O USTA ONUN BUNUN ÇOCUĞU YAZMIŞ SİNİRLENDİM AYNEN RONALDONUN KIZLIĞI BOZULDU FİLAN YAZDIM ÖYLE FİLAN SONRA TEKRAR GELDİM DELİÇOCUK ÇAĞIRMIŞ O KESTİ BENİ KENDİSİ 49 BEN 34 LV ARADA DÜNYACA FARK VAR KESTİ BENİ BENDE DELİÇOCUK 34 VL KESCEK KADAR ADİ #@!? DÜZENBAZDIR YAZDIM ODA ANAMA KÜFÜR ETTİ FOTODA GÖRÜNÜYOR AYNISI SİZE OLSAYDI SİZ NE YAPARDINIZ YAZIN BURAYA
fotoda görünüyor diyosun fotoda görenen bir cümle var oda küfürden sayılmaz bile
eğer anlattıkların doğruysa onlarda sende HAKSIZSIN
Onurlu ölüm bizim için yaşamdan çok daha kıymetlidir.
Volkancan \/ Volkanuri
■• Türkxvolkancan •■
Volkancan \/ Volkanuri
■• Türkxvolkancan •■
BAKIN GMLER BİLE ANLADI Bİ SİZ ANLAMADINIZ O DELİÇOCUK O LAFI DEDİ DİYE SUSTURULDU
- kaBocNn
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Birader RonaLdonun kızLıqı bozuLmuş ne demek ?.
Sen adama Laf atarSan adamDa sana böLe qirer. İyi yapmış. Birisinin damarına basarsan böLe arkadaşLarından msjLar qeLir. Ben yokmuşum iyiki orDa.
Sen adama Laf atarSan adamDa sana böLe qirer. İyi yapmış. Birisinin damarına basarsan böLe arkadaşLarından msjLar qeLir. Ben yokmuşum iyiki orDa.