MERHABA YENİ SUNUCUMUZ BYZKOSK
Re: MERHABA YENİ SUNUCUMUZ BYZKOSK
Eğer sen burda bu fiyatlara pahalı diyorsan sancakta görev itemleriyle gezinirsin.Dün yücelen kafa gördüm fiyatını sordum 17m dedi şaşırdım.Bizim serverde en ucuzu 28 m gördüm şuana kadar.

▓▒░ T U R B E Y L E R ░▒▓
▓▒░OCEANS░▒▓ ▓▒░ULTRAXOCEANS░▒▓ ▓▒░OCEANSXBÜYÜCÜ░▒▓ ▓▒░SHEKİNAH░▒▓
- kalearkasi
- FareAdam Düşmanı
Köşkümüze hoş geldiniz...Kötü günler geçirmemeniz dileğiyle..
tekin
Gizlenmiş İçerikGöster
Türküz Doğruyuz Trabzonluyuz !!!
- SaZoBaLiiii
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Hoş geldiniz bu tarz konuları inceler ama yorum yapmazdım.
Fakat yorum yapmamdaki sebep bir çocuğun kalkıp adımı anması oldu.Bu sebep ile birlikte sizede hoş dileklerimi sundum.Umarım hoş vakitler geçirirsiniz.Fikirler ve renkler tartışılmaz...yazdığı o yorumda onun fikridir ama o yoruma körü körüne kapılmaksa kişinin karakter meselesidir. Kusura bakma işte bu yüzden sevmiyor çocuklar beni...Sivri dilimden.
Fakat yorum yapmamdaki sebep bir çocuğun kalkıp adımı anması oldu.Bu sebep ile birlikte sizede hoş dileklerimi sundum.Umarım hoş vakitler geçirirsiniz.Fikirler ve renkler tartışılmaz...yazdığı o yorumda onun fikridir ama o yoruma körü körüne kapılmaksa kişinin karakter meselesidir. Kusura bakma işte bu yüzden sevmiyor çocuklar beni...Sivri dilimden.
Milletin eline kalem verdik; "Şekil çizmeye başladılar".Ama unuttukları birşey var; "Silgi hala bizim elimizde".
İyi Forumlar.
Taklitlerime dikkat ediniz!
Sazobali[49]
Kankalarxbüyücü[49]
Kankalarxbxex[25]
İyi Forumlar.
Taklitlerime dikkat ediniz!
Sazobali[49]
Kankalarxbüyücü[49]
Kankalarxbxex[25]
- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ata
aramıza hoş geldiniz öncelikle ama arkadaşlar doğru söylüyor sancak beyazköşkten daha sonra acılmıştı yani 2 yıllık olması lazım ben beyazköşk açıldığı günden beri beyazköşkteydim ve tarihi bile aklımda hala umarım iyi dostuklar arkadaşlıklar edinirsinizOceans yazdı:Belkide ben yanlış hatırlıyorum.Olabilir ama sanmam 2 seneden fazla olmuştur kesin.Sizi yanlış yönlendirmek istemem.
sevgi ve saygılarla
Gladio Ailesi

- DangerxLoncasi
- İri Fare Avcısı
Aramıza h.g mutlu oldum hayırlara veile olmaı dileğiyle
Dangerxhercomes(dangerxlonca lideri)
Dangerxhercomes(dangerxlonca lideri)
Herkes Oyuncu Olabilir Ama Yönetmen Benim.İstediğime Rol Veririm,İstediğime Yol Veririm!!!!!
[img]url=http://urlal.com/dqqf][img]http://i1006.hizliresim.com/2010/6/11/3174.jpg[/img][/url[/img]
[img]url=http://urlal.com/dqqf][img]http://i1006.hizliresim.com/2010/6/11/3174.jpg[/img][/url[/img]
- Burhanxbizans
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Clash Ofthe Titans
hehe k.bakma dostum ben yanlş anladımda bu kadar gerginlik neye .. Relax Ol biraz .....Oceans yazdı:Eğer sen burda bu fiyatlara pahalı diyorsan sancakta görev itemleriyle gezinirsin.Dün yücelen kafa gördüm fiyatını sordum 17m dedi şaşırdım.Bizim serverde en ucuzu 28 m gördüm şuana kadar.

- cccbrksccc
- Cin Avcısı
- Lonca: Iııı Asil Iııı
Beyaz Köşk Sunucusuna Hosgeldiniz...
CcCxBuRaKxCcC - CcCBrKsCcC - cCcBuraKcCc / Beyaz Köşk
"To be or not to be < = > Olmak Ya Da Olmamak"
"To be or not to be < = > Olmak Ya Da Olmamak"
- kackin
- Demirci Çırağı
Hoşgeldınız beyazköşke
Sunucumuz diğer sunuculardan farklı biraz.Piyasamızı biraz araştır.Çünkü oynak piyasa var.İtem maden vb.Arastırırsan kazık yemessin
Bende meran sunucusunda oynuyorum bazen.10 şelit cektim hepsini 1.5 m den saatım.Ama gerçek fiyatı 10 m miş Sen düşün artık
Sunucumuz diğer sunuculardan farklı biraz.Piyasamızı biraz araştır.Çünkü oynak piyasa var.İtem maden vb.Arastırırsan kazık yemessin
Bende meran sunucusunda oynuyorum bazen.10 şelit cektim hepsini 1.5 m den saatım.Ama gerçek fiyatı 10 m miş Sen düşün artık
Son..
Hoşbulduk arkadaşlar çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.Bizans kardeş okurken yanlış anlaşılıyor ben sakinim yani 

▓▒░ T U R B E Y L E R ░▒▓
▓▒░OCEANS░▒▓ ▓▒░ULTRAXOCEANS░▒▓ ▓▒░OCEANSXBÜYÜCÜ░▒▓ ▓▒░SHEKİNAH░▒▓
- batuxxintikam
- Sahaf Yardımcısı