HAKSIZLIĞA KARŞI ÇIKMAK İÇİN İMZANIZI ATIN LÜTFEN

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
seyhxdevran
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

HAKSIZLIĞA KARŞI ÇIKMAK İÇİN İMZANIZI ATIN LÜTFEN

Mesaj gönderen seyhxdevran »

arkadaşlar 3 yıldır ikv oynuyorum sobeye geçiş yaptım geçmez olaydım hesabım bloke oldu neden yok sebep yok nedenini öğreneyim dedim sobenin tlf nosu yok bir yönetici bana ikv.destek ten itiraz formu yolla dedi 10 günde 15 kez form doldurup yolladım cevap yok şimdi soruyorum ikv ekibine (tlf.telgraf.posta.duman.güvercin ve itiraz formu) gibi iletişim araçlarınız yok telepatimi kuralım sizle sorunlara nasıl cevap alacaz neden bloke yedim kaç gün yedim bunlara cevap neden verilmiyor 4 tane 49 lw çar gitti hepside en iyi şekilde giyinmiş yazık deyilmi emeklere 3 yılımı verdim o seviyeye gelmek için 30 a yakın arkadaşla yeni gurup bölgelerini bekliyoduk şimdi mahfettiniz bu gibi sorunlar yaşayan veya destek olcak herkes lütfen imzasını atsın konuya
DEVRAN
Lathander
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Re: HAKSIZLIĞA KARŞI ÇIKMAK İÇİN İMZANIZI ATIN LÜTFEN

Mesaj gönderen Lathander »

seyhxdevran yazdı:arkadaşlar 3 yıldır ikv oynuyorum sobeye geçiş yaptım geçmez olaydım hesabım bloke oldu neden yok sebep yok nedenini öğreneyim dedim sobenin tlf nosu yok bir yönetici bana ikv.destek ten itiraz formu yolla dedi 10 günde 15 kez form doldurup yolladım cevap yok şimdi soruyorum ikv ekibine (tlf.telgraf.posta.duman.güvercin ve itiraz formu) gibi iletişim araçlarınız yok telepatimi kuralım sizle sorunlara nasıl cevap alacaz neden bloke yedim kaç gün yedim bunlara cevap neden verilmiyor 4 tane 49 lw çar gitti hepside en iyi şekilde giyinmiş yazık deyilmi emeklere 3 yılımı verdim o seviyeye gelmek için 30 a yakın arkadaşla yeni gurup bölgelerini bekliyoduk şimdi mahfettiniz bu gibi sorunlar yaşayan veya destek olcak herkes lütfen imzasını atsın konuya
Merhabalar,

Kimse Sobee üyelik tipini seçtiği için bir ceza almaz.

Cezanızın bir nedeni vardır ve İKV Destek Takımı'na başvurduğunuzda yanıtnızı alırsınız. Fakat sizinde mesajınızda belirtmiş olduğunuz üzere aynı konu üzerinde defalarca başvuru göndermişseniz (siz 15 demişsiniz ama 20'nin üzerindeydi.) alacağınız yanıt kasıtlı olarak geciktirilir. Aynı konuda sadece bir defa başvuru yaptığınızda üst üste başvuru yaptığınızdan daha hızlı olarak yanıt alabilirsiniz. Aynı zamanda sizin dışınızda İKV Destek Takımı'na başvurmuş ve desteğe ihtiyacı olan diğer oyunculara da destek vermemize engel olmamış olursunuz.

Şİmdiden teşekkürler!
İKV'den Haberdar Olun!

http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön