CaNaVaRGeNCLiK /jakob/Yakamozxcanavarı rezaleti
- mahmutxsolmaz
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
CaNaVaRGeNCLiK /jakob/Yakamozxcanavarı rezaleti
yasım 17 mahmut solmaz gir bak istediğin yerden görrsün +olarak bi tek ben değilim teşkilat sunucusunda adamında charını calmıssın ona ne diyeceksin hade de bakayım küfürlü fotoraflarınıda Yakamozxefemelih e yolladım loncadan atılman an meselesidir...
!! Adı Aşk Bu Eziyetin !!

- CaNaVaRGeNCLiK
- İri Fare Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: CaNaVaRGeNCLiK /jakob/Yakamozxcanavarı rezaleti
Kes sesini rezalet yazmışsın kanıtlayacaksın.Ben kanıtladım hadi bakalım hodrimeydan #@!?.
Sedat Gevezeoğlu

- XxxNeFReTxxX
- İri Fare Avcısı
Saten Bu Canavar'ı hiç gözüm tutmamıştı sonradan görme birisi gibi...
- CaNaVaRGeNCLiK
- İri Fare Avcısı
Nefret kardeşim şunu iyi bil sen istanbul kıyamet vakti nedir bilmiyorken biz bu oyunda zar atıp maden çekmekte idik.Sen gece yatağında uyurken biz maden başında sabahlamakta idik.Yine eminönündeki çarlarımda bu şekilde gitti.Şahsıma karşı 4 karşılıksız ispatlanmamış suç atıldı.Ben yine ispatladım bu suçlrın iftia olduğunu ama yine beni herkes böyle tanıdı ve çarlarımda sonucnda çalındı.Şunuda iyi bil;XxxNeFReTxxX yazdı:Saten Bu Canavar'ı hiç gözüm tutmamıştı sonradan görme birisi gibi...
"Meyve veren ağacın taşlayanı çok olur."
Oyuna geldiğim gibi çar 10 lvlken çarına ortak olalım diyenler vardı ne iş?o ortak olalım diyenlerde şimdi ortak olmadık diye suçlama yapıyorlar ne iş?Meran şehrinin yolunu bilmiyorduk diye,Yeni madenlerin yerlerini bilmiorduk diye sonradan görme olduk değilmi öyle?Ama öğrendim merak etmeyin,Yeni bir deyimle "yetiştim sizi"Şimd soruyorum ben miyim sonradan görme siz mi?
Sedat Gevezeoğlu

- CaNaVaRGeNCLiK
- İri Fare Avcısı
Nefret kardeşim şunu iyi bil sen istanbul kıyamet vakti nedir bilmiyorken biz bu oyunda zar atıp maden çekmekte idik.Sen gece yatağında uyurken biz maden başında sabahlamakta idik.Yine eminönündeki çarlarımda bu şekilde gitti.Şahsıma karşı 4 karşılıksız ispatlanmamış suç atıldı.Ben yine ispatladım bu suçlrın iftia olduğunu ama yine beni herkes böyle tanıdı ve çarlarımda sonucnda çalındı.Şunuda iyi bil;XxxNeFReTxxX yazdı:Saten Bu Canavar'ı hiç gözüm tutmamıştı sonradan görme birisi gibi...
"Meyve veren ağacın taşlayanı çok olur."
Oyuna geldiğim gibi çar 10 lvlken çarına ortak olalım diyenler vardı ne iş?o ortak olalım diyenlerde şimdi ortak olmadık diye suçlama yapıyorlar ne iş?Meran şehrinin yolunu bilmiyorduk diye,Yeni madenlerin yerlerini bilmiorduk diye sonradan görme olduk değilmi öyle?Ama öğrendim merak etmeyin,Yeni bir deyimle "yetiştim sizi"Şimd soruyorum ben miyim sonradan görme siz mi?
Sonrada yazdığımı yanlış yaptım düzenle diyeceğime Alıntıya tıklamışım kusura bakmayın. :!:
Sedat Gevezeoğlu

- mahmutxsolmaz
- FareAdam Düşmanı
doğru ondan bu denli hırsızlıktada uzmanlasmısıın kardes 

- forum1907
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
Benden İspat
Bu ilk Resimde Çarıda Çaldım dıor . en ondan önce dedım Prıntlerını alıyorum foruma koycam Sonra işte çarı falan verıcem demeye başladı .. Buyrun 1. Resim

Bu ilk Resimde Çarıda Çaldım dıor . en ondan önce dedım Prıntlerını alıyorum foruma koycam Sonra işte çarı falan verıcem demeye başladı .. Buyrun 1. Resim

Crime of Team
Takım Suçu
Adalet ve Suç Bir arada
Her Hakkım Saklıdır®™
| l | lllll| lll||lll || llll + 18
²¹°¹ ³³²¹³ °¹²¹³³ ¹³³
- CaNaVaRGeNCLiK
- İri Fare Avcısı
Tepemin tasını attırma hırsı olans ensin çaldığın çarlarla milletin emeğiyle oynuyorsun ayrı milelte iftira atıyorsun ayrı.mahmutxsolmaz yazdı:doğru ondan bu denli hırsızlıktada uzmanlasmısıın kardes
Sedat Gevezeoğlu

- mahmutxsolmaz
- FareAdam Düşmanı
iftira atma bi tne char caldımı göter ispatla demiorum oyunu bırakayım ...