ÇOK ÖNEMLİ LÜTFEN BAKIN !!!!
- celefudi53
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
ÇOK ÖNEMLİ LÜTFEN BAKIN !!!!
arkadaşlar dün gece telefonla plus almak istedim ama ters giden bişeyler oldu IKV1 yazdım 7979 gönderdim ama onay kodu yarım saat sonra geldi geldikten hemen sonra EVET yazdım 7979 gönderdim şimdide E-pin şifresi gelmedi ... Arkadaşlar veya yöneticiler bu sorumu cevaplarsanız sevinirim..
- Resely
- Ultraviolexirem
Re: ÇOK ÖNEMLİ LÜTFEN BAKIN !!!!
Merhabalar
ikvdestek@sobee.com.tr adresine : Oynadığınız sunucu , Plus aldığınız telefon numarası , size gelen , plus kodunu detaylı bir şekilde yazıp başvuruda bulunun lütfen .
İyi forumlar
ikvdestek@sobee.com.tr adresine : Oynadığınız sunucu , Plus aldığınız telefon numarası , size gelen , plus kodunu detaylı bir şekilde yazıp başvuruda bulunun lütfen .
İyi forumlar
- celefudi53
- Salgın Koruyucusu
ama bana plus kodu gelmedi işte sorun oo o gelse yardıma ihtiyacım olmayacaktı ...Nocomment yazdı:Merhabalar
İyi forumlar
- Resely
- Ultraviolexirem
- kaBocNn
- FareAdam Düşmanı
Ben hiç teLefon iLe aLmadım pLus. SöyLenenLere qöre e-pin Ler onay mesajına evet dedıkten 24 saat ıcınde qeLıormuş.
- mahmutxsolmaz
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
kardesm yöneticinnde dediği gibi o adrese bas vur ben aldım 5 dkka içinde pluslu oldum..
!! Adı Aşk Bu Eziyetin !!

Bendede 1 Aylık e pin Aldım. Faturalı hatdı İlk ay Tamam Gitdi 12 Tl Diger ayda yine gitdi Kod gelmedigi halde 3 ay yine gitdi İptal etdirdim Sora Yanı 36 Tl Ödedim 1 epin aldım..
Faex
Faex
Güzel bir oyunun son sözü yoktur .
- celefudi53
- Salgın Koruyucusu
arkadaşlar sorunu buldum benim telefon mobil ödemeye kapalıymış
artık neye kısmek 
- Resely
- Ultraviolexirem