yönetici varsa şu sorunuma bi çözüm bekliyorum

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Xxxisyankarxxx
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

yönetici varsa şu sorunuma bi çözüm bekliyorum

Mesaj gönderen Xxxisyankarxxx »

şimdi benim
Gakgoş 31 lewel 2 yıldız mavi li bi kp çarım vardı bu kp çarına en son ben 2 gün önce girdim çıkdım ve kesinlikle şifre paylaşımı yapmadım kimseyle msnde bile konuşmadım ama aldığım haberlere göre gece saat 4:30 gibi benim çarımdan bölgeden birilerine küfür edilmiş ve çarımda bloklanmış
çarda 300m na yakın para + üsdünde 2 tane set + kasasında madenlerle birlikde bloklanmış işin ilginç yanı ise çar bloklanmış tamamda ben aynı isimle tekrar çar açabiliyorum yani bu demek oluyorku benim çarım silinmişmi ? silinmişse kim silmiş? bu oyun güvenilir değilmi şifre paylaşımı felan yapılmadan nasıl bi çara girile biliniyor ve nasıl siline biliyor yöneticilerden bu derdime bi çözüm bulmalarını rica ediyorum saygılar...
aLTıN GiBi KaLBiN oLSa Ne ÇıKaR ,
aYaRı DüŞüK oLDuKDaN SoNRaa...
Kullanıcı avatarı
Yakamozxefemeih
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: yönetici varsa şu sorunuma bi çözüm bekliyorum

Mesaj gönderen Yakamozxefemeih »

kardeşim öncelikle geçmiş olsun aynı isimde çar açabildigine göre karakterin silinmiş demektir şifreni nasıl bulduklarına gelince belki kafeden falan girdiysen bazı kafelerde keyloger programları oluyor o şekilde çalınmış yada oyuna girerken birisi üye adını gördüyse şifrende basit bişeyse o şekilde bulmuş olabilirler yöetimin bu konuda yapacagı bişey yok herkes kendi hesabından sorumludur bu oyunun güvenilirligi ile alakalı biişey degil hesap çalınmaları tamamen hesabın sahibinin hatası sonucu olmaktadır yönetim kimsenin hesabını korumaz ancak hesabını geri alabilirsin fax yada telefon yolu ile ama karakterinin geri gelme ihtimali malesef yok ama eger çarım yerinde diyorsan destege olayı açıklayıcı ve kibar bir şekilde mail yollarsan emin olki yardımcı olurlar ama unutma sakın yok nasıl çalındı nasıl yapıldı deme cevap vermeyi bırak okumazlar bile tatlı dille yaz:) kesin cevap gelir emin ol

Yakamozxefemeih Efexmelih
Kingly Yakamozxefemeih Melihxthend
Herkesde biz kralız tavırları ikv bizden sorulur ayakları kimse karşımızda duramaz fasılları gördünmü herkes delikanlı olmuş vay anasını
Kullanıcı avatarı
ahmetakif
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ahmetakif »

Sobee YÖnetimi Kendi İçinde Hesaplaşma Olabilir.Gmler Arasında Casus Vardır.Kafa falan Keylog Hikaye..

Gmler Yöneticiler Bizim İçin daha eglenceli olabilmesi için Migrat ve tapınaklar hakkında yogun ugras gösteriyolar ve yetiştirmeye çalışıyorlar.Fakat Bu problemleri çözmeden rahat yok Ecel Getiren üretmisim İstedigim gibi yansıtamıyorum.Korkudan dolayı Bizimde çarımız giderse diye

Oyundaki emek hırsızları yüzünden hiç bir zevk almıyorum artık.YÖneticiler KEsin çözüm bulmak veya Bizim çalınan itemler Çalınan silinen çarımızı Geri bahşetmesi lazım

Selametle...
Kullanıcı avatarı
Xxxisyankarxxx
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Xxxisyankarxxx »

vallaha arkadaşlar cafeden şimdiye kadar bi defa girdim oyuna ondada cafeyi tanıyorum cafedeki masalara ben formatını atmışım programlarını yüklemişim düşünün artık makinayı evdeki bilgisayarım nasıl güvenilirse cafedekide aynı şekil bide zaten makinaya oturmadan önce reset atarım ben hep yani keyloger olayı imkansız
diğerine gelince üye adımı göremezler çünkü söbedeyim tlf numarasyıla giriyorum ben tlf numaramı görseler şifrem 18 haneli olup içinde her türlü rakam harf sayı büyük küçük özel karekterler herşey var yani düşünün şifre olarak belirlerken bana zor seviyeli bi şifre diyor benim anlamadığım sorunda bu işde şifremi benden başka kimse bilmiyor herhangi biyerden girmemişim çarıma ama nasıl oluyorda benim çarımdan bölgeden birilerine küfür ediliyor benim çarım siliniyor ve bloklanıyorr ??? ben nereye ne yazayım şimdi siz söyleyinn ben onu yapam daha çarın 2 aylıkda plusu var bloklu çarım...
aLTıN GiBi KaLBiN oLSa Ne ÇıKaR ,
aYaRı DüŞüK oLDuKDaN SoNRaa...
Kullanıcı avatarı
Nocomment
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Nocomment »

Merhabalar

Siz birileri ile hesabınızın şifresini paylaşmamış iseniz / mail - msn yolu ile virüslü bir dosya almamış iseniz / para çoğaltma - gözlük üretme . .. ve benzeri , hesap çalma amacında olan sitelerden birine , kullanıcı adınız ve şifreniz ile giriş yapmamış iseniz ; Hesabınızın çalınması imkansızdır.

Hesabınız çalındı ise , Zaman kaybetmeden ;

Mynet için . 0212 328 15 15 Nolu telefonu aramalısınız.

TTNET için : 444 0 375 Nolu telefonu aramalsınız

Sobee için : ikvdestek@sobee.com.tr adresine mail atmalısınız

**

SORU : Hesabım plus lı idi , Mynetten Sobee ye aktarılmış ne yapmalıyım ?
CEVAP:Öncelikle Mynet ile bağlantıya geçiniz ( 0212 328 15 15 ) Mynet ile hesabın size ait olduğuna dair mütabakataka varır iseniz , Mynet Sobee ile bağlantıya geçip hesabın yeniden size aktarılmasını talep edebilir ( bu aşamada oyuncunun talebi değil, Mynetin başvurusu şarttır )

SORU : Hesabım Mynette pluslı değildi , çalındı ne yapmalıyım ?
CEVAP: Mynet hesap hakları, tamamiyle Mynet A:Ş sorumluğundadır, mevcut durumda mynet, en az bir defa plus almamış oyunculara hesap iadesi konsunda yardımcı olmamaktadır.

SORU : Hesabım TTNET te idi , çalındı Sobee ye aktarıldı , ne yapmalıyım ?
CEVAP : Zaman kaybetmeden ttnetin 444 0 375 nolu telefonunu arayın , hem oyun şifreniz hem mail şifreniz çalındı ise TTNET e bu durumu bildirip , yeni hesap talabinde bulunun . Aktarılan hesaplarınızın iadesi konusunda , TTNET sobee ile bağlantıya geçebilir.

SORU : Hesabım sobee de idi , çalındı mynete/ttnete aktarıldı ne yapmalıyım ?
CEVAP: Zaman kaybetmeden Destek formumuzu doldurup bize ulaşın ,hesabınızdaki karakterleriniz aktarılmış olsa dahi geri alınabilir.

Not: Tüm bu aşamaların sağlıklı yürüyebilmesi için Çalınan hesaptaki karakterlerin silinmemiş olması gerekir.

Nezdinizde tüm oyuncuların bilgi ve dikkatine

İyi forumlar

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön