Benim Car Durduk Yere Banlandı Acılmasını Rica Ederim

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Qmer
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Benim Car Durduk Yere Banlandı Acılmasını Rica Ederim

Mesaj gönderen Qmer »

Arkadaslar Benim KArakter ile KAdime gidiyordum yolda düstüm Ve Girdigimde Hesabınız bloke olmustur Karakterimin acılmasını Rica EDerim Beni Herkez Bilir Küfür v.b Şeyler Yapmam.

Qmer
halil02
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Benim Car Durduk Yere Banlandı Acılmasını Rica Ederim

Mesaj gönderen halil02 »

Ömer Kardeşim Aynısı benimde başımdan gecti ama neyseki itirazlarımızın sonucunda carımızı açtılar şimdi adalet diye yazılarla bunlar etrafı donatacagına biraz daha işi incede incelemeye alsalar her şey sonuç verecek lakin o husus yapılmıyor.Ben Qmer isimli carına gecen gün Menekşe Elmas (5) ,Akik (5) sattım adam gayet kibardı bu adamla hukukum orda oldu sadece ben böyle bir adamın kötü söz olsun vb. hakaretler filan olsun dedigine katiyyen inanmıyorum ve Ömer arkadaşımızın çarının geri acılması talebindeyim siz bizi yönlediren yöneticilersiniz ya işte bu olayı acıga kavuşturun..

:evil: ADIYAMAN /// 02 :evil:
Kullanıcı avatarı
Nocomment
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Re: Benim Car Durduk Yere Banlandı Acılmasını Rica Ederim

Mesaj gönderen Nocomment »

Qmer yazdı:Arkadaslar Benim KArakter ile KAdime gidiyordum yolda düstüm Ve Girdigimde Hesabınız bloke olmustur Karakterimin acılmasını Rica EDerim Beni Herkez Bilir Küfür v.b Şeyler Yapmam.

Qmer

Merhabalar

Forum üzerinden ceza itiraz formu doldurabilir , yada ikvdestek@sobee.com.tr adresine detaylı ( oynadığınız sunucu , hesap ismi, ceza aldığınız tarih v.s) bir mail atın lütfen .

iyi forumlar

[GM]Nocomment

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön