H o ş ç a k a l . . .

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
kiyametcelladi1
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

H o ş ç a k a l . . .

Mesaj gönderen kiyametcelladi1 »

Merhabalar ,

Oyuna ne zaman başladığım konusunda bir bilgim yok zira ne tarih ne de zaman tutmadım ama baya bir zaman oldu. Oyuna başladığım günden beri kimseye " La " diye hitap etmişliğim olmadı diye anımsıyorum Hiç bir kimseye küfür etmedim bir kaç bölücü haricinde. Kimsenin her hangi bir emeğine ne göz diktim, ne de kast ettim. Yapılan haksızlıklara sabır ile karşı durdum. Öyle ki iddialarım da yanılmadım. Bu zaman içinde inanıp değer verenler oldu, gönülleri hoş olsun hepsine sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Tabiki birde karşı koyanlar oldu. Olsun onlara da var ise hakkım helal olsun gönülleri yine hoş olsun. Hepimiz bu sanal dünya içinde bir diğerine mouse nin tık ı kadar yakın ya da uzağız genelde. İstersek bir tıkla buraya gireriz, istersek yine bir tıkla çıkarız. Hatta sevmediklerimizin değeride bu tık kadardır yahut aldığımız görev . . . İşte ben 4 yıl gibi bir zaman oldu sanırım, hayatımda ilk defa bir oyun oynadım, oynadığım bu oyunu o tık hakkımı kullanarak kaldırdım. Oyun hayatımda genelde eleştiren tarafta yer aldım. Pişman değilim. Hani haksız da değilim.

Bırakın oyunu gerçek hayatımda küfrü kullanmayan biriyim. Oyun hayatımda küfür etmediğim gibi, Girmediğim bir karakterime alel ecele aldığı talimat ile öfkesini kusan acemi GM her kim ise o dahil hiç bir kimseye kızgınlığım ya da kırgınlığım da yoktur. " Her şer de bir hayr vardır. "

Bu güne kadar oyunda o kadar çok iyi insan tanıdımki isim isim saymak imkansız. Herkesi ismi ile anmaktan çekiniyorum zayıf hafızam birini anımsaz da mahcup olurum diye. Oyun hayatım içinde selamlaştığımız, sohbet ettiğimiz, güzel yüreklİ TÜM DOST VE KARDEŞLERİME şahsıma gösterdikleri samimiyet ve sevgi için Tekrar TEŞEKKÜRLER. Kalbini kırdıklarım vardır muhakkak en içten özürlerimi kabul etmeleri dileği ile . . .

İsmet abi ve lodoslara özel olarak PALANDÖKEN DAĞLARI KADAR SERİN VE BEYAZ SELAMLAR . . . :)

Kıyametcelladı
Kullanıcı avatarı
inoky
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü

Re: H o ş ç a k a l . . .

Mesaj gönderen inoky »

Reel hayatında başarılar dilerim abi.Tekrar dönmenide dilerim.
MAVİEJDER

SİYAHEJDER

BEYAZEJDER
XASLANKRALX
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: H o ş ç a k a l . . .

Mesaj gönderen XASLANKRALX »

ne diyceğimi bilmiyorum belkide en doğrusu bu abi ;

bizi sadece bir bilgisayar oyunundaki karekterler gibi gören bizim duygularımıza düşüncelerimize emeklerimize değer vermiyen bu oyuna ve yönetimine gereğinden fazla değer verip emek harcamaktansa zararın neresinden dönülse kar deyip kurtulmak lazım ...

bildiğim bişiy varsa değer verdiğin kadar değer görmüyorsan emeklerinin alın terinin uykusuz gecelerinin karşılığında istediğin sadece bir adalet ise ve alamıyorsan orda bi işin kalmamıştır ...

neredeyse beyaz köşk açıldığından beri bu oyunu oynuyorum bu zamana kadar rahatlıkla söyleyebilirim yüzlerce arkadaş , dost edindim şimdi o zamandan bu zamana kadar halen aktif oynayan arkadaşlarımızı toplasam iki elin parmaklarını geçmez hepsi de bu ve benzeri sıkıntılardan oyunu bıraktı buna neden olan bütün herkesi kutluyorum ve başarılarının devamını diliyorum ...

artık sıra bize geldi galiba bu oyundan ve yönetiminden ümidini kesenler kervanına katılmaya zaten pek umursayacaklarınıda sanmıyorum ne de olsa biri gider biri gelir ...

neyse söylenecek çok şey var ama değecek hiç bişiy yok ortada , lafı uzatmayada gerek yok vedalaşma zamanı geldi çattı hakkı olanlar hakkını helal etsin varsa bizden yana helal olsun ...

XASLANKRALX her şeye rağmen cim bom ;)

Arkadaşlar vakit kıyamet vakti kimseye güvenmeyin , herkes düşman , herkes hırsız , herkes yağmacı , herkez bombacı olabilir hangi lambadan hangi cin çıkar bilemessiniz...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön