Kasayı Hiç Bukadar İLeriye GÖtürebildiniz mi
Re: Kasayı Hiç Bukadar İLeriye GÖtürebildiniz mi
Montajdan başka bişi deil önceden çekmişindir kasanın fotoğrafını Bu fotoğrafa yapıştırmışındır olup bitmiştir Yoksa istihbahrattan babı alideki kasayı nasıl görebilirsnz ...
MOntaj olsa nasıl ıçınden eşya alayım.Tamamen gerçektir.

- sokan28
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Bu tamamen oyun hatasıdır kasanın göstergesi ekranda donunca banada olmustu istediğim yerde açabiliyordum 
İnsanları sev,ama güvenme!!!
delikanlıyız
ronaldinhokan
delikanlıyız
ronaldinhokan
Peki anlaTIm : ŞİMDi İlk ÖNCe KAsaYI sıvrı ADanın ÇIKşınIn İLeriSİNDeKi TunGesTEnİN Sol TRAfınDan AÇIorSUNUZ SOnra HerHaNGi BIR hAYvana TIklaYIp BoşLUK Tuşuna basIORsunUZ DolaYısızYLa kasada SızınLE GElMIş OLUOr ama ÖLE ÇOk zor OLduĞUndan BN Arkı Kabadayı MOduN geçIrdıM KEndIMde GeçtIm O ÖndeN GıttI BNDe ArkaSIDan boşluk TUşuna BASIp kasAyla BErABer Gıtmİş OLdum.eĞer Sol TıkLA NOrmal YUryorMUş Gİbi YApmaya ÇAlıŞIrsanzı KAsa kAybOluR.

sokan28 yazdı:Bu tamamen oyun hatasıdır kasanın göstergesi ekranda donunca banada olmustu istediğim yerde açabiliyordum
Okan seni Zeki biLiRdim ama deiLmişsin, Demekki Benden başka Çözen oLmicak.
ArkadaşLar HeRkesin göRdüğü gibi ada Kabadayı Modunda... Ve yine heRkesin biLdiği gibi Boşlul tuşuna basınca adama Dalıyosunuz.
Adam bunlardan Yararlanarak. Başka biR kabadayı Modundaki adam İleri gitmiş buda Tab La adamı şeçmiş ona saldırmış ama adam İstihbarat'a kadar gitmiş bu kasa açık götürüyorya.... Halen anlamadınızmı ben e.ö de uçaga kadar götürdüm bu taktikle... Uyanık oLun az
BiRisi BaNa
' NapıyoRsun '
Diyince , Kısık bir sesLe
`` HİÇ
Diyorumm
Kimse AnLamıyoR !
* [ H ] ayaTıN
* [ İ ]çiNdeN
* [ Ç ] ıkamıyoRummm..
. RapheaL .
. Yakamozxböceq .
' NapıyoRsun '