bloke yrd
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
bloke yrd
sobe hesabım bloke edilmiş tlf noma herhangibir mesaj gelmedi süreklimi geçicimi bloke edildiğimi nerden öğreme bilirim
DEVRAN
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
Re: bloke yrd
Eğer daha önce ceza aldıysaniz bu katlanmıştır yani ilk cezaniz 1 günde bu 2. 1 günlük bana 3.1 gün ban 1 gün susturma
4.3 gün ban 3 gün susturma
4.3 gün ban 3 gün susturma
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
sobeden bloke yedim 10 gün oldu hala açılmadı bilgide yok ikv.destek formu doldurup yolladım 5 kere ama yine cevap yok şimdi soruyorum ikv ekibine (telefon.telgraf.fax.duman.güvercinve başvuru formu ) gibi iletişim alanlarınız yok telepatimi kuralım sihirli bir el yönetiyo oyunu keyfine göre bloke ediyo hesapları bunca emeğe yazık deyilmi biri ilgilensin bulunduğum şehirde yerel basında çalışıyorum bu konuyu sürekli güncel tutacam gazetemde emin olun
DEVRAN
Ben sana olacakları yazayım..Hesabında 10 günü aşan bir bloke söz konusu ise en az 1 ay daha açılmayacağına garanti verebilirim..İKV/DESTEK isminde geçen sisteme defalarca mail yollayacaksın,sana yaklaşık 25-30 gün sonra geri dönecekler..Eğer gerçekten dediğin gibi birşey varsa ne yazacaklarınıda belirteyim,araştırmanız sonuçlanmıştır,cezanız kaldırılmıştır,iyi eğlenceler yazılı bir mail bulacaksın buna rağmen hesabının açılmadıgını görüp daha da çaresiz bir duruma düşeceksin ve en sonunda pes edip oyunu bırakacaksınseyhxdevran yazdı:sobeden bloke yedim 10 gün oldu hala açılmadı bilgide yok ikv.destek formu doldurup yolladım 5 kere ama yine cevap yok şimdi soruyorum ikv ekibine (telefon.telgraf.fax.duman.güvercinve başvuru formu ) gibi iletişim alanlarınız yok telepatimi kuralım sihirli bir el yönetiyo oyunu keyfine göre bloke ediyo hesapları bunca emeğe yazık deyilmi biri ilgilensin bulunduğum şehirde yerel basında çalışıyorum bu konuyu sürekli güncel tutacam gazetemde emin olun