bloke yrd

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
seyhxdevran
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

bloke yrd

Mesaj gönderen seyhxdevran »

sobe hesabım bloke edilmiş tlf noma herhangibir mesaj gelmedi süreklimi geçicimi bloke edildiğimi nerden öğreme bilirim
DEVRAN
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü

Re: bloke yrd

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

Eğer daha önce ceza aldıysaniz bu katlanmıştır yani ilk cezaniz 1 günde bu 2. 1 günlük bana 3.1 gün ban 1 gün susturma
4.3 gün ban 3 gün susturma
seyhxdevran
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen seyhxdevran »

sobeden bloke yedim 10 gün oldu hala açılmadı bilgide yok ikv.destek formu doldurup yolladım 5 kere ama yine cevap yok şimdi soruyorum ikv ekibine (telefon.telgraf.fax.duman.güvercinve başvuru formu ) gibi iletişim alanlarınız yok telepatimi kuralım sihirli bir el yönetiyo oyunu keyfine göre bloke ediyo hesapları bunca emeğe yazık deyilmi biri ilgilensin bulunduğum şehirde yerel basında çalışıyorum bu konuyu sürekli güncel tutacam gazetemde emin olun
DEVRAN
Benbilmem
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Benbilmem »

Gelir arkadaşım hiç merak etme :) Yoğundur bu aralar.
Resim
Nebula
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Nebula »

seyhxdevran yazdı:sobeden bloke yedim 10 gün oldu hala açılmadı bilgide yok ikv.destek formu doldurup yolladım 5 kere ama yine cevap yok şimdi soruyorum ikv ekibine (telefon.telgraf.fax.duman.güvercinve başvuru formu ) gibi iletişim alanlarınız yok telepatimi kuralım sihirli bir el yönetiyo oyunu keyfine göre bloke ediyo hesapları bunca emeğe yazık deyilmi biri ilgilensin bulunduğum şehirde yerel basında çalışıyorum bu konuyu sürekli güncel tutacam gazetemde emin olun
Ben sana olacakları yazayım..Hesabında 10 günü aşan bir bloke söz konusu ise en az 1 ay daha açılmayacağına garanti verebilirim..İKV/DESTEK isminde geçen sisteme defalarca mail yollayacaksın,sana yaklaşık 25-30 gün sonra geri dönecekler..Eğer gerçekten dediğin gibi birşey varsa ne yazacaklarınıda belirteyim,araştırmanız sonuçlanmıştır,cezanız kaldırılmıştır,iyi eğlenceler yazılı bir mail bulacaksın buna rağmen hesabının açılmadıgını görüp daha da çaresiz bir duruma düşeceksin ve en sonunda pes edip oyunu bırakacaksın ;)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön