Selinay yazdı:bende bu asılsız suclamalardan sıkıldıgım icin bu açtıgın iki konuyuda ve özele attıgın msjlarını da printe aldm ztn onları ikvdestek bölümüne yollayacagım artık geregi yapılsın kimse bir gerizekalı ile uğrasmak istemez ama ben senin gibi bir gerizekalı ile uğrasıyorum! neden biliyormusun senin gibi cocukları kaleye almadıgım icin! ama artık alıyorum başına bela aldın Tfearles ?_ Mfearles hadi görüşürüz !!
Bundan sonra Sözz İkv' de!
Lütfen Moderatörlerin gereksiz konusmaları önlemek icin bu konuya kilit atmasını istiyorum cünkü burası print alıp gösterilcek bir yer degil hele hele asılsız bir resimlerin bir kişiyi karalamak icin acılmıssa hiç kalmaması gerek cüünkü bunlar oyuncuları sogutan nedenlerdir
3 AYDIR PEŞİNE DÜŞMEDİM . BENİ KIZDIRINCA ACILAN KONUDAN SONRA DEVAM ETTİRDİĞİM SÜREÇTE YANLIŞ ALGILAMA OLDU.
Sevenlıgt diye cakmanla konuşmuşum ve arkadaşlar ekle yaptığımda cıkmıştı. Yine uğraşmadım . Paranın peşine düşmedim kızınca düştüm. Aralarında ı ve i farkı var . O da printe belli olmuyor. Daha sonra son DOĞUXKOMUTAN arkadaşımızın telefonuyla inceledim. Büyük küçük farkından /Sevenligt /Sevenlıgt/ printlerde ı küçük i büyük gözüküyor.
RAHATSIZLIK VERDİĞİM İÇİN ÖZÜR DİLERİM.
SEVENLİGT HIRSIZ DEĞİLDİR . SEVENL(I)GT ((I) HIRSIZDIR
İYİ FORUMLAR