Tamam abi haklısınYiLMaZ yazdı:alihayirci yazdı:s.a arkadaşlar oyuna şuanlık bırakmış olsamda bizans üye listesinde ismim var teşekkür ederim yılmaz abi macarxbizans nie yok listede yusuf abidemi tamamen bıraktı oyunu ?
Sevgi ve Saygılarımla ;
Yıkılmadımxbizans
YıKıLmAdIk AyAkTaYıZ !!!
Ali, Yusuf'dan hiç haber alamadım.Ne kendim ulaşabiliyorum nede bir başkası ulaşıp bana durumu hakkında bilgi verebiliyor.Bu sebebten listede ismi yok.
O listeyi hazırlarken kendime göre bazı kriterler belirledim.Mesela oyun oynamayanları silmemeye özen gösterdim.Ama başka bir oyun oynayanları yani gününün bi kaç saatini İkv değilde başka bir online oyunda gecirenleri sildim.Hiç bir bilgi alamadıklarımıda sildim.Başka bir loncaya üye olanlarıda sildim ( onlara kalbim çok kırgın ).
Oğuzhan, Körfezxbizans'a sıra gelince bilerek henüz yazmadım listeye.Önce lonca karakterini kasarken göreyim ondan sonra yazarım diye düşündüm.
Bizans İmparatorluğu İkinci Baharını Yaşıyor...
- MYDoNoSeXBiZaNS
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: Bizans İmparatorluğu İkinci Baharını Yaşıyor...
Mydonosexbizans,,Sabotage,,Xxgladyatörxx,,Linkinpark,,Vogue,,Oricinal,,Baksen(01.07.2010-17.07.2010)
Bizi Bilen Bilir, Bilmeyende Kendi Gibi Bilir
- MYDoNoSeXBiZaNS
- Cin Avcısı
Geçmiş olsun Burhan Allah yardımcınız olsun.Burhanxbizans yazdı:Selamlar Cumartesi günü yapılan toplatıya katılamadım.. Ve Desteğinize ihtiyacımız var cumartesi günü yaşadığımız acı kaza sonucu bi arkadaşımız ağır yaralandı ve hala gerçekten çok ağır durumda ... Paylaşmak istedim... Dualarınıza ihtiyacımız var.. Allaha şükür benim burnum kanamadan kurtuldum ancak fatih ise gerçekten dualara ihtiyacı var şu sıralar bunu buraya yazarak bir dua fazla eden kişi bulmak ümidiyle belirtim herkese iyi oyunlar..
Mydonosexbizans,,Sabotage,,Xxgladyatörxx,,Linkinpark,,Vogue,,Oricinal,,Baksen(01.07.2010-17.07.2010)
- Samuraixbizans
- Işık Hanım'ın Elemanı
YiLMaZ yazdı:alihayirci yazdı:s.a arkadaşlar oyuna şuanlık bırakmış olsamda bizans üye listesinde ismim var teşekkür ederim yılmaz abi macarxbizans nie yok listede yusuf abidemi tamamen bıraktı oyunu ?
Sevgi ve Saygılarımla ;
Yıkılmadımxbizans
YıKıLmAdIk AyAkTaYıZ !!!
Ali, Yusuf'dan hiç haber alamadım.Ne kendim ulaşabiliyorum nede bir başkası ulaşıp bana durumu hakkında bilgi verebiliyor.Bu sebebten listede ismi yok.
O listeyi hazırlarken kendime göre bazı kriterler belirledim.Mesela oyun oynamayanları silmemeye özen gösterdim.Ama başka bir oyun oynayanları yani gününün bi kaç saatini İkv değilde başka bir online oyunda gecirenleri sildim.Hiç bir bilgi alamadıklarımıda sildim.Başka bir loncaya üye olanlarıda sildim ( onlara kalbim çok kırgın ).
Oğuzhan, Körfezxbizans'a sıra gelince bilerek henüz yazmadım listeye.Önce lonca karakterini kasarken göreyim ondan sonra yazarım diye düşündüm.
Oyunu Bıraktım Artık...
- brondy1
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
mrhb lar ben mehmettt ve Tskxhxgenelkrmay ark lar IIxHeRoxII ve IIxberdushxII COK DIKKAT edınız loncaları kırletmeye calısan bır ınsan dısı bısı bu bende ne oldugunu anlayamadım sahtelerle lonca ları kırletmeye calısıyor cok dıkkat lutfen...
bu arada 2.baharınız h.o cumleten
bu arada 2.baharınız h.o cumleten
ÇeRKeZ ' im Varmı Ötesi !
- Samuraixbizans
- Işık Hanım'ın Elemanı
Yılmaz Abi İsmimi Listede Görmedim Ama Mühim Değil Sen Beni Sanalda Değil Gerçekte(Reelde)Kardeşin Gibi Görüyorsan Bana O Yeter...Şimdi Size Bir Haber Vereceğim İyi Mi Kötü'mü Ona Siz Karar Verin...Çarşamba 04:00 Saatlerinde Tayinimiz Burdur İlinden Şırnak İline Çıktı...Şimdi Üzülenler Mutlaka Olacaklar...Ben Üzülmüyorum Neden Derseniz Şırnak(Doğu Anadoluda) Olan Bir Şehrimiz.Çoğu Vatandaşımız Doğu Kelimesi Geçince Yüzünü Buruşturur Haksızda Sayılmazlar...Doğuyu Biz Türk Halkı Olarak Hep Terörle Duyduk...Yani Burda Ki Diyeceğim Batıyla Doğu'yu Karşılaştırmamak Batı Da Olsa Doğu Da Olsun Bizim Ülkemizde Yer Alıyor Koruması,Geliştirilmesi Bizim Elimizde...
Yılmaz Abi Sınava 18,17 Gün Falan Kaldı Sınava Girip Çıkayım Oyundayım.Şuanlık Oyunu Düşünmüyorum Sınavımı Düşünüyorum...Dua Ederseniz Allah Hepinizden Razı Olsun...
Saygılarım Sevgilerimle Mert.....
Yılmaz Abi Sınava 18,17 Gün Falan Kaldı Sınava Girip Çıkayım Oyundayım.Şuanlık Oyunu Düşünmüyorum Sınavımı Düşünüyorum...Dua Ederseniz Allah Hepinizden Razı Olsun...
Saygılarım Sevgilerimle Mert.....
Oyunu Bıraktım Artık...
Allah şifa versin arkadaşımıza inş bir an evvel sağlığına kavuşur.Mert sana gelince Allah sabır versin kardeşim sanada stresten uzak ol bildiklerinide unutma sakın
Canerxbizans Deathly
Canerxbizans Deathly
KiMiNe GöRe KrAlIm KiMiNe GöRe YaLaN KaFaSıNa TaKmAsİn HiÇ KiMsE AdaMıNa GöRe AdAmIM....
- Burhanxbizans
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Clash Ofthe Titans
Teşekkürler Arkadaşlar başarılı bir ameliyatdan sonra şuan gerçekten çok iyi. inşallah pazartesi taburcu olacak. DUA EDEN ETMEYEN HERKESTEN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM..

sevındım burhan allah acıl sıfalar versın bır an once eskısı gıbı dımdık ayakta gormenız dılegıyle
Mguldemirxbizans
Mguldemirxbizans
Mguldemirxbizans
- YiLMaZ
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: Osmanlı İmparatorluğu
Ben kalem olayım sende kağıt. Yazacam seni KADİM KADİM, cizecem seni KADİM KADİM
xxxyılmazxxx / therock / IxtopalhamsixI / UNiqueE
- Burhanxbizans
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Clash Ofthe Titans
YiLMaZ yazdı:Ben kalem olayım sende kağıt. Yazacam seni KADİM KADİM, cizecem seni KADİM KADİM![]()
![]()