Bir yetkılı bakıversin Artık

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
SaDRaZaM
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Bir yetkılı bakıversin Artık

Mesaj gönderen SaDRaZaM »

Mherbalar

Öncelikle ikv yetkılıleri ile iletişime gecmek için illa ki forumda konu mu acmak gerekiyor desteğe mesaj atıyoruz cezaya itiraz ediyoruz ne dönene var ne bişey salı günü plus paket almaya gittim geldim ve saat 16.30 da karakterim sustulmuş 2 gün sonra açılır diye bekledım amma lakin bügün saat 17.05 hala tık yog şimdi bu mesajı desteğe başvuru yapın diye ktileyecekler bıktım yav vallahi bıktım SOBEE ÜYELİĞE Mynet plus alamıyoruz diye gectim gecmez olsaydım ceza yiyoruz ne zaman biticek neden yiyoruz bilemiyoruz..... HİÇ DİELSE MY NETTE MAİL geliyordu He birde hazır konu açmışken bu karakterler neden tıransfer olmuyor ? Allahını seven bir yetkılı varsa üşenmeyip okusunda cevap versin bir zahmet
Oyun içi şikayetleriniz için sağ tıklayıp şikayet et butonuna basmanız yeterli..
Öneri ve hata bildirimi için www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresine girebilirsiniz.
Sifabasanx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Re: Bir yetkılı bakıversin Artık

Mesaj gönderen Sifabasanx »

:)

İlk mesajlarında yönetimin yanında tavır sergileyip insanlara yardım etme çabasındaydın. Bu şekilde konu açanlara kilit diye bas bas bağırıyordun. Ne değişti :D
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

umarım sorunun çözülür.ama transferden kastın ne anlamadım.Bu arada imzan yakıyor :)
Kullanıcı avatarı
SaDRaZaM
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen SaDRaZaM »

Sifabasanx yazdı::)

İlk mesajlarında yönetimin yanında tavır sergileyip insanlara yardım etme çabasındaydın. Bu şekilde konu açanlara kilit diye bas bas bağırıyordun. Ne değişti :D
vallahi kardeş bu bilgisayardan girnce direkt bu hesap acılmıs kendı iletilerime bakınca ne demek istediğini anladım :D
Oyun içi şikayetleriniz için sağ tıklayıp şikayet et butonuna basmanız yeterli..
Öneri ve hata bildirimi için www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresine girebilirsiniz.
Sifabasanx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Sifabasanx »

IKVDestek ekibinin cevap verdiğini ben ilk defa
viewtopic.php?f=46&t=19454
Bu konuda gördüm :D Bunu gördüm gözüm açık gitmez .

Seninde tek çaren beklemek. Gece gündüz ayrımından kaynaklanıyor olabilir yarını bekle acele işe şeytan karışır. Git dışarda futbol oyna :D

“Genel Etkileşim” sayfasına dön