MeGaXTeaMın Seviyesi :))

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Sifabasanx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

MeGaXTeaMın Seviyesi :))

Mesaj gönderen Sifabasanx »

Seviye diyince hemen aklınıza küfür hakaret vb. şeyler gelmesin. Buradaki seviyeden kastım by megaşifanın v.s anlayışıdır. by megaşifaya v.s teklif etmeme karşın söylediği tek şey;

megaşifa: seninle v.s atabilmem için belli bir seviyeye gelmen gerekiyor.

gibi abuk sabuk saçma sapan şeyler söyler durur.Bu saçma sapan sözleri her ne konuda olursa olsun mutlaka bir tane vardır.

Örn; megax... küfürbazdır.
megaşifa: meyve veren ağaç taşlanır

megax... eziktir
megaşifa: zamanında iyi koymuşuz

gibi onlarca çıkartabiliriz. Tatmin olmaya çalışıyor ah hergün birileri ona laf atsa da şunları mort etsem ahh! :)

Ama ne yazık ki; şu gün kendi lonca arkadaşlarına v.s teklif ettiğimde hiç birindende "seviye" kelimesini duymadım tamamı kabul etti. Bu ne demek oluyor, tamam benim seviyem düşük o halde kabul edenlerin seviyesi nedir? Kabul ettiklerine göre bir farkımız yok. Benim bir farkım var ise şayet ekibindekilerde seviyesiz duruma düşüyor. Ben seviyesizsem onlarda teklifmi kabul ettilerse onlarda seviyesiz ve buda MeGaXTeaMın seviyesini gösteriyor :)

Mutlaka birkaç odun çıkar aşşağıdaki resimlerden kabul ettiklerinin garantisini görebilirsiniz.

http://img571.imageshack.us/i/ekran052010151214.jpg/
http://img295.imageshack.us/i/ekran052010142019.jpg/
http://img180.imageshack.us/i/ekran052010140313.jpg/
http://img97.imageshack.us/i/ekran052010131010.jpg/
http://img31.imageshack.us/i/ekran052010130524.jpg/
http://img163.imageshack.us/i/ekran052010103934.jpg/
http://img594.imageshack.us/i/ekran052010103513.jpg/

Resimleride gördük tamamdır.

Şöyle birşey var ki benim burada MeGaXTeaMı hedef aldığımı sanacak herkez ve şu varki mutlaka birisi çıkıp;
- megax...: gel benimle v.s at yermi?
gibi bir cümle kurucak.(eğer konunun tamamını okursa belki birşeyler dunk! eder böyle bir teklifde bulunmaz)

Şimdi sorarım sevgili ve seviyeli megaşifa arkadaşım benimle v.s atmaya hazırmısın :)

C h o o s e n s x r e f l e x

NOT: rencide edici bir konu değildir sadece meydan okumadır. Kişilere değil kişiye özel!
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Re: MeGaXTeaMın Seviyesi :))

Mesaj gönderen SeRRuh »

H O D R İ M E Y D A N !
Kullanıcı avatarı
Excellence
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Excellence »

Adam üşenmemiş teker teker vs ye çağırmış iyi güzelde hiç biride hemen atalım dememiş.Özellikle mi seçtin bu kişileri hepsinin üstüde max mı? anlamadığım olay bu.Konuyu anlamadım açıkçası.
EXCELLENCE
Sifabasanx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Sevgili arkadaşım hitab şeklini düzeltirsen sevinirim seninle oturup 2 kelime selamlaştığımız yok.

Seni kırmak istemiyorum ve 1 seferde anlaşılcak şeyi sana detaylıca en ince ayrıntısına kadar anlatmaya çalışacağım. Çoğu yorumundan da bildiğim kadarıyla mega taraftarı birisin. Beni küçük düşürücü ithamlarda bulunman dahada gösteriyor ki mega aşığı birisin. Neyse konumuza dönelim;

Şimdi ben o kişileri teker teker v.s ye çağırdım neden çağırdım? Bakalım v.s teklifimi kabul edicekler mi sonucu ne oldu kabul ettiler. Pekala şimdi başa dönelim sevgili megaşifa arkadaşıma v.s teklif ettiğimde ne dedi?
Sifabasanx yazdı:megaşifa: seninle v.s atabilmem için belli bir seviyeye gelmen gerekiyor.
Benden belli bir seviyeye gelmemi istedi karşılıklı v.s atabilmek için. Bu ne demek oluyor bi yerde beni küçümsüyor bir yerde korktuğu için. :) Ama bakılırsa hepsi benim v.s teklifimi kabul ettiğine göre aynı seviyedeyiz. Bu ne demek oluyor ben ve megax üyeleri aynı seviyede ise megaşifanın v.s teklifimi kabul etmemesinin tek açıklaması korkması demek seviye felan alakası yok. Burası anlaşıldı mı ?

Sorun onların max olması değil esas konu v.s teklifimi geri çevirmemeleri.

Şimdi birisi çıkıp diyecek megaşifa iyileştirme şifacısı bilmem ne zart zurt. Eğer ki oyunu bildiğini 3 yıldır oynadığını belirtiyorsa hem v.s ci hem iyileştirme hemde klan kanalından oynamayı bilicek. Eğer bilmiyorsa ben ona oyun biliyor gözüyle bakamam. :)

Tekrar yinelememde fayda var ;

Şimdi sorarım sevgili ve seviyeli megaşifa arkadaşım benimle v.s atmaya hazırmısın :)
Sana bir v.s teklifi daha kudretim 50 canım 100 olarak başlıcam :)

Kullanıcı avatarı
essperanza
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen essperanza »

Megaxidealistinde değiği gibi bizim itemlerimizle bize kafa mı tutuyon sen?
Resim Resim
ResimResim
Safequard Megaxesper MeGaXBrüTaL MeGaxeSPeRaNZaA
Sifabasanx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Şimdi esperanza arkadaşımızın dediği item konusuna dönelim ve en başa.

Olay şu ki megassault arkadaşımızda bir eşya vardı isminide veriyim;

[Bilge Kağan Modeli Solucan Modeli Latex Pantalon] [Erkek Büyücü] [49]

Bu eşyanın fiyatını sorup almak istediğimi söyledim kendisi cevap vermedi tekrar bir mesaj yolladım oyunda olmadığı mesajı geldi. Daha sonra megaquarantina her kimse bu kişiye megaassault un oyunda olup olmadığını sordum kendisi hiç bir cevap vermeden Klan Kanalına;

Megaxquarantina: ChoosensxReFLeX HıRsıZdıRrr!!!! ALışVeRiş Açmayın!! (kusura bakmayın megax dilinden fazla anlamıyorum buna yakın birşey)

Sonra megaasault oyuna girdi tekrar fiyat sordum kendisi hırsızsın gibi kelimeler söylemeye başladı. Klandan Kanalından bir kargaşa 3, 5 mega iftiralar savurma derkennn.. Bu vakitten sonra beni bir gülme tuttu en az yarım saat bunların haline güldüm :D

Sonuç şu ki iftira günahların en büyüğüdür.(dunk!)

newxparti
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen newxparti »

Sifabasanx yazdı:Sevgili arkadaşım hitab şeklini düzeltirsen sevinirim seninle oturup 2 kelime selamlaştığımız yok.

Seni kırmak istemiyorum ve 1 seferde anlaşılcak şeyi sana detaylıca en ince ayrıntısına kadar anlatmaya çalışacağım. Çoğu yorumundan da bildiğim kadarıyla mega taraftarı birisin. Beni küçük düşürücü ithamlarda bulunman dahada gösteriyor ki mega aşığı birisin. Neyse konumuza dönelim;

Şimdi ben o kişileri teker teker v.s ye çağırdım neden çağırdım? Bakalım v.s teklifimi kabul edicekler mi sonucu ne oldu kabul ettiler. Pekala şimdi başa dönelim sevgili megaşifa arkadaşıma v.s teklif ettiğimde ne dedi?
Sifabasanx yazdı:megaşifa: seninle v.s atabilmem için belli bir seviyeye gelmen gerekiyor.
Benden belli bir seviyeye gelmemi istedi karşılıklı v.s atabilmek için. Bu ne demek oluyor bi yerde beni küçümsüyor bir yerde korktuğu için. :) Ama bakılırsa hepsi benim v.s teklifimi kabul ettiğine göre aynı seviyedeyiz. Bu ne demek oluyor ben ve megax üyeleri aynı seviyede ise megaşifanın v.s teklifimi kabul etmemesinin tek açıklaması korkması demek seviye felan alakası yok. Burası anlaşıldı mı ?

Sorun onların max olması değil esas konu v.s teklifimi geri çevirmemeleri.

Şimdi birisi çıkıp diyecek megaşifa iyileştirme şifacısı bilmem ne zart zurt. Eğer ki oyunu bildiğini 3 yıldır oynadığını belirtiyorsa hem v.s ci hem iyileştirme hemde klan kanalından oynamayı bilicek. Eğer bilmiyorsa ben ona oyun biliyor gözüyle bakamam. :)

Tekrar yinelememde fayda var ;

Sana bir v.s teklifi daha kudretim 50 canım 100 olarak başlıcam :)

Sen o eziq şifanla hem wsci hemde klancı şifa olabiliyon mu ki millete laf atıyon
Sifabasanx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Sevgili esperanza arkadaşım kendi üyeliğinden yazmak zor mu geldi de farklı bir hesaptan yanıt veriyorsun? Konuyu saptırmanın bi anlamı yok. Ben şifacıyı süper kullanıyorum her kulvardan en iyiyim dediğimi hatırlamıyorum.

Kullanıcı avatarı
ikvoyuncusu2008
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen ikvoyuncusu2008 »

Bak GüzeL Kardeşim Peki BenimLe Konuştuğun FotoLarı Neden Burada PayLaşmadın Onu Çok Merak Ettim Ben.Bu Arada Oyunda Şuan BuLunduğum Çar Megaxpaşalı'dır.Orada Sana Dediğim 2 Laf HerhaLde SeninLe Bu Loncanın KurucuLarının WS Atmamasının Nedenini Kısa ve Öz Bi ŞekiLde AçıkLıyor:

- Sizi LoncanızLa AtıLan WS'Lerin SonuçLarı Ortada ve Bu SonuçLarLa Size Karşı ws Atmamız Söz Konusu BiLe OLamaz.

Şimdi GeL GeLeLim 2. MeseLeye:

Bir Şifanın İstediği İtemi Giyerse Giysin Hiçbir Savaşçıyı WS'de Yenemeyeceği Ortadadır.Yani Bu Sadece Megaşifa İLe SınırLı OLan Birşey değiL.İnanmıyosan Buyur Diz Bir Şifacını Loncadan Buyur WS'mizi AtaLım.

Bugünden Sonra Choosensx'Ler İLe Hakem OLmadığı Takdirde WS AtıLması Söz Konusu Dahi OLamaz.

Ayrıca Çarına ws Diyen O KraLL'ada SöyLeyin Kimse Çarını 1 WS Kaybetti Diye SiLmez Sizden.Bunun ÖrnekLeride Mevcut Sizden Yana.

Sana Bu Kadar Yeter Sanırsam Şimdi Oyununa Bak Kendi KLanından DeğiLde Karşı Klandaki LoncaLara Savaş Aç (Yerse).
[YaLNıZSavaŞÇII]
Sifabasanx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Bak canım arkadaşım ben seninle konuştum bana hırsız muamelesi yaptın. Ben belirtmişim dimi bana hırsız dendiğinde ne halde olduğumu yorumlarımı oku akabinde ona göre yorum yap.

Okudunda mı anlamadın okumadan mı kabataslak mı yorum yapıyorsun sen? Konu girişindeki "NOT" u tekrar okumanı tavsiye ederim.

İsim konusunu bu kadar büyültüyorsan bu kadar çok Türkçe'ci Türk alfabene saygın varsa ;

GeL değil Gel
MeseLeye değil Meseleye
AtıLan değil Atılan
Cümle; Bu SonuçLarLa Size Karşı........ değil Bu sonuçlarla size karşı..........

Boş bir meseleye değinmişsin.

Benim 49 sevıye şifacım vardı sildim silmeden önce böyle bir durum olsaydı hay hay.. Bana 49 seviye bir şifacı ver içi boş 1 ay mühlet ver sonra görüşelim nasıl?

Beni güldürüyorsun ben her safhasında belirttim. Dedim mutlaka bir odun çıkacak. Mutlaka biri zart zurt konuşucak. Boş konuşma gözünün yağında üç yumurta kırim emi. Ben meydan okuyorum size değil megaxşifaya. Yeterli sanırım sana bu.

“Genel Sohbet” sayfasına dön