Ne zaman açılcak bilgiver :evil: :evil:
Sunucu erişim sorunu hakkında [DÜZELTİLDİ]
- nonameonur
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Sunucu erişim sorunu hakkında
:evil: saat 14.30 oldu ayıp ediosunuz sizden ben utanıyorum hiç bi oyunda böle bişi yok artık ne diyim size kardeşim deli etme beni :twisted:

iyi oldu bence hafta sonu oldumu çoluk çocuk dolu oluyordu zaten
akşama kadar açılır inşallah
akşama kadar açılır inşallah
Hayat,fırtınanın geçmesini beklemek değildir ki !...
Yağmurda dans etmeyi becerebilmektir...
Yağmurda dans etmeyi becerebilmektir...
evt bi bilgi verselernonameonur yazdı::evil: saat 14.30 oldu ayıp ediosunuz sizden ben utanıyorum hiç bi oyunda böle bişi yok artık ne diyim size kardeşim deli etme beni :twisted:
Ne zaman açılcak bilgiver :evil: :evil:![]()
Hayat denen ekmekten bir dilimdim ben de yendim(sagopa)
TILSIM
USTAŞAVAŞÇI
TILSIM
USTAŞAVAŞÇI
saat daha 14.15nonameonur yazdı::evil: saat 14.30 oldu ayıp ediosunuz sizden ben utanıyorum hiç bi oyunda böle bişi yok artık ne diyim size kardeşim deli etme beni :twisted:
Ne zaman açılcak bilgiver :evil: :evil:![]()
eminönünde doğdum,meteorda büyüdüm,yeraltında yaşıyorum..
- Essoperagma
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
yalvarırız oynayın ya. gm ler ölüyo siz ikv oynayın diye. tövbe tövbe
beğenmeyen oynamasın. kimse de açıklama yapmak zorunda değil. babanızın oyunu mu bu. kim ne zaman isterse o zaman açıklama yapar. işine gelen kabul etsin gelmeyen gitsin. bu ne saygısızlıktır ya yönetici gm bırakmadınız katlettiniz. siz bu oyuna kaydolurken size "bizim oyunumuzda hata olmaz, bi hata olursa anında açıklama yaparız" diye bi söz mü verdiler. siz neyin hakkını arıyosunuz. misafiriz, misafirsiniz. haddinizi bilin. beğenmiyosanız gidin.
beğenmeyen oynamasın. kimse de açıklama yapmak zorunda değil. babanızın oyunu mu bu. kim ne zaman isterse o zaman açıklama yapar. işine gelen kabul etsin gelmeyen gitsin. bu ne saygısızlıktır ya yönetici gm bırakmadınız katlettiniz. siz bu oyuna kaydolurken size "bizim oyunumuzda hata olmaz, bi hata olursa anında açıklama yaparız" diye bi söz mü verdiler. siz neyin hakkını arıyosunuz. misafiriz, misafirsiniz. haddinizi bilin. beğenmiyosanız gidin.
- maxxperfect
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Lonca: Şan I Hükümdar
bak 2 dir aynı şey oluyo
3 te bilemem yani
kank haklısın halen 39 zırh 10 lvl item sorunu ve 5 lvl kp farkıxJokerx24 yazdı:La bırak qetirdiqi yeniLikLeride qördk qq 39 LwL daha qüzLdi heycanLa yeni LwL dedik baktık qene cinLer faLn ws... aynı yaratıkLar miLLet yeniLikLeri takdir ediyosunuz oyun kapanınca kızıyosunuz diyor ama qeLen yeniLikLern hanqi yanı tebrk ediLcek ? adamLar yeni LwL koydu haLa sırtımzda 39 LwL zırhLa qeziyoruz yeni zırh yok hidra yok bunun neresi tam yapıLmış? Neresi takdir ediLecek bir durum ?
Lordivoiki,Xxxlordivoxxx,XxlordivoxxLordiivo...,Rowxmavirüya

- ahmetvakti
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Sancak
AZ KALDI DOSYALAR BİRZDAN GÜNCELLENİR 15 DAKKADIR BEQLİYOM 
YAŞASIN 3G(GARILAR GOCASIZ GEZEMEZ)
- karabela12
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
ESSSO HAKLI BEYLER BAYANLAR BİZM BURDA ATIP TUTMAMIZ BİŞİ DEİŞTİRMEZ BEKLEMEMMİZ GEREKİYO BİZ NASIL SINAVDAN 3 ALINCA ÇALIŞIYOSAK GM ERDE BOZULUNCA BİZİM İÇİN ÇALIŞIYOLAR
Arkadaşlar Şimdi Bazılarınız Bozmuş Bazılarınız İsyan Etmiş. Şimdi Öncelikle Hepimiz Haklıyız, Biz Oyuncular Haklıyız Çünki Sunucu Kapanmış Oyundan Mahrum Kalmışız ve Geçmişteki Sorunlar Yüzünden Geri Sarılan Oyunlar Yüzünden Herkez Korku İçerisinde Çünki Sunucu Uzun Saatler Kapalı Kaldı. Ama Telaşeye Gerek yok Sistem Geri Sarmayacak "Nocomment " Açıklamış. Ayrıca Yöneticilerde Haklılar Çünki Sunucu Denilen Şey Herkez Genellikle Bilmez Sunucu Bir Yazılım Değil Bir Bilgisayardır, Bilmeyenler İçin Söylüyorum. Her Yönetici Vasfı Olan Kişi Sunucudan Anlıyor Yada Anlamak Zorunda Bir Kaide Yoktur. Sunucu İle Sorumlu Teknisyen Olayla İlgileniyordur.
Burada Hakaretlerinize Maruz Kalan Yöneticilerde Haklı Çünki Ellerinden Gelen Bişey Yok Makineye Erişim Yapabilen Tekniksyen Olmadıkça Ellerinden Gelen Bişey Olmuyor. Ama Koskocaman Bir Şirket var Ortada Sobee. Sobee Şirketi O Kadar Saat Açıklama Yapmak İçin Sunucu Makinesinin Yapımını Bittikten Sonra Değil Teknisyenle Yönetici İletişime Geçerek Sorun Hallolurken Gerekli Bilgiyi Forumda yöneticinin Paylaşması Gerekir. Onun İçinde Gördüğüm Kadarı İle Burada Sobee nin Bir Eksikliği Var...
Kolay Gelsin İyi Oyunlar
EMİNÖNÜ - MıRaLaY
Burada Hakaretlerinize Maruz Kalan Yöneticilerde Haklı Çünki Ellerinden Gelen Bişey Yok Makineye Erişim Yapabilen Tekniksyen Olmadıkça Ellerinden Gelen Bişey Olmuyor. Ama Koskocaman Bir Şirket var Ortada Sobee. Sobee Şirketi O Kadar Saat Açıklama Yapmak İçin Sunucu Makinesinin Yapımını Bittikten Sonra Değil Teknisyenle Yönetici İletişime Geçerek Sorun Hallolurken Gerekli Bilgiyi Forumda yöneticinin Paylaşması Gerekir. Onun İçinde Gördüğüm Kadarı İle Burada Sobee nin Bir Eksikliği Var...
Kolay Gelsin İyi Oyunlar
EMİNÖNÜ - MıRaLaY