Konu başlığı ne olsun bir türlü karar veremedim.
Ben ne kadar saf bir insanım mı ?
Buraya kadar mış. mı ?
Düşündümm düşündümm.
Ben KobraxKadir Şu oyunu 3 yıldır oynuyorum.Eminönüyle başladım oyuna.O zaman oyunda çok az kişi vardı zaten.
Herkes benim şifremi bilir, ben herkesin şifresini bilirdim.Herkes birbirine güvenirdi.
Bendeki bu insanlara güven duygusuda oradan geldi.
Şimdiye kadar meranda sayamayacağım kadar char kastım.Korksuzzxbüyücü de parladım.Loncamı kurdum.
Loncam çok başarılar elde etti.Çok kişilikli üyelerimiz mevcuttu.
Loncam 2 kendini bilmez yüzünden dağıldı.
Meranda (büyücü açısından) birçok şeyi ilk ben başardım.İlk 49 büyücü İlk buyu hasar +kritik setler vs vs .
Meranda epey dostum ve düşmanım vardı.Yeri geldi güldük yeri geldi ağladık.
Birara yanlış anlama yüzünden hesaplarım bloklandı.
Geri açıldı.
Şehrimdeki insanları İKV ye başlatmak için oyunu öğretip öğretip charlarımı sattım kendilerine.
Yeri geldi hesaplarım çalındı.
Hiç pes etmedim.Daima geri başladım.
Hesaplarımı sattım.Oyuna tam anlamıyla veda etmiştim.Ancak dayamadım ve hesaplarımı sattığım kişiden geri aldım.
Tekrar başladım.
Hesaplarımı kastım.0 Para 0 İtem 0 Madenden.
25 gün içerisinde 49 savascı 48 büyücü kastım.Meranda birçok kişinin hayal bile edemeyeceği kadar paraya sahip oldum şu 1 ay içinde.Eski ortağımı cağırdım oyuna.
O kafede oynuyor.Kafedede İKV yaygın.Ve adamlar pc ye trojan atıp.Kalkmıslar.
Hesaplar çalındı.
Hiç pes etmedim.
Tekrar eski karakterimi satın aldım.Ancak bu sefer 1 bucuk mılyar nakıt parayla birlikte.
1 bucuk mılyar.zamanında hesaplarımda 999 m olsun dıye uğraştığım kurusunu harcamaya kıyamadığım paralar.
Oyuna başladım.
Ashab uretecektım.Son 1 kadim kalmıştı.
Tak bir baktım çok eski bir arkadaşım.Kımse bırbırıne karşılıksız E pin verir mi ?
Ben dönem sonuna kadar plus almayı düşünmüyordum.
Adam epinin seri noları şifreyi söyledi.
Denedim char plus.
Lan dedım nıye yaptın ? Arkadasız bız dedi.Guvendı charlarını verdi.Charlarda ne char.
Herif baktım çok samimi içten konuşuyor.Elimdee 6 tane cep numarası war.Oyunada az gırıyorum.
Adam dedi mehmet gel ortak olalım.ben pLus alırım.kasarım.seninde parayla ıtem dızerız.Yeni char kasarız ben kasarım sen dızersın dedi.
Aklıma yattı bu iş.Herifle anlaştık.
Ertesi sabah .
Klasik oLay.Tahmın edebilirsiniz zaten burasını .
Ne para.Ne item.Ne maden.Ne char.
Herşeyi aktarmış.Charı silmiş.
Oyuna gırdım.Bölgeden item paylaşıyorlar.Benım itemlerimi.İbni Cevriye seti.4 Cıban yoğurdunu 750 m nakıtı.9 yonca 11 gano 21 şelit 16 sibiryalıyı.İçim acıdı biliyor musunz.
Adama bölgeden diyorum.allah belanızı versin.herif char calmadan oyun mu oynanır dıyor.Respitextrip rash la Byatak la benım ıtemlerı paylasıyorlar.
Bölgeden açık açık söyluyor.Ben hırsızım caldım dıye.Herkes gördü dün akşam gece 11 gibydi.Eviladilemin İnvicibleifalan vardı bölgede.Kınadılar ama nafile.
Ben bu oyun için kiminle kavga etmedim ? Annemle babamla hocalarımla.Bu oyun yuzunden yazları 3 saatten fazla uyumuyordum.
Yukarıda Allah c.c var.Ahirette elbette hesaplaşacağız bunlarla.
Çalan kişi Yanlızsavascı Korkusuzxölümsüz Xacımasız Sezginx Korksuzzxbüyücü vs vs.
Tamamı çalıntı charlar.Korkusuzlar onceden bana aıttı.Sattığım adamdan çalmış #@!?.
Giden item olsun char olsun.Bu yaptığı yanına kalmayacak.
Geçmişten bugüne Hesaplarım
Kobraxkadir39
Korksuzzxbüyücü49
Korkusuzxölümsüz49
Korkusuzzxşifa49
İmperio48
Cerberusxx41
Xxölümsüzxx49
Korkusuzxlyder49
Afterxlark(Şimdiki sahibi değil.Onceden ben kastım.)
Korkusuzzxbüyücü49
Korkusuzxxbüyücü49
Whiqqetx49
Whippetx49
Byxwhiqqetx25
vs vs .
Korkusuz unda Sonu gelırmıs.Bır daha bu oyuna başlamayı düşünmüyorum.Kavga ettiğim etmediğim.Kalbini kırdığım.Beni seven sevmeyen herkese helallik borcumdur.Hakkım tum merana helal olsun.Bende hakkı olanlar helal etsin.
SeLametLe
MehmeT *
. . .
-
- Salgın Koruyucusu
Re: . . .
KarDeşım Gecmış oLsun Buna BenzeR oLayda Bnm Basıma qeLdi ama Artık OyunDa HarBıden TaT kaLmadı
Hakkım WarSa heLal oLsun YoLun acık oLsun . . . !
XUKALAXFREESTYLE = XUKALAXDOCDOR = ÇaLınTı CarLardır Dıkkat Edınız . . . !
ĶaƒâmĐã bίnLēŖcё SţŖés Sus Ķoήu$Μã SéSińi ΚéS
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
SahMeraN yazdı:
Ben bu oyun için kiminle kavga etmedim ? Annemle babamla hocalarımla.Bu oyun yuzunden yazları 3 saatten fazla uyumuyordum.
Kimse seni zorlan sokmadı bu oyuna. Azcık düşünseydin oyundan daha değerli olan şeylerle boş bir zaman kaybı makinesiyle kıyasmalaz ve bunu uzatıp tartışmaya dökmezdin. Bir makine için uykunu bedenini feda etmen daha saçma ahmakça birşey. Oyun eğlenmek için var girip sağa sola küfürler edip birilerinin arkasından art niyetle düşünmek için değil. Burada kimseye bir suç bulamazsın şifrelerini kendi elinle vermişsin çaldı denmez ona. Anlatabildim umarım. Oyundan ayrılman gerçekten senin için en iyisi şu okuduklarıma bakılırsa..
- ByaTTacK
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Lan cocuq ne ıteMı payLasması seNin iki kokusmus ıTemıne mı goz dıkecem SeNin maLLıgın carını caLdırdın senın bana yaptıgın dİngiLLikten so nra BEn senin carının calınmasına sevinirim tabiki eger bir daha beNim adımı seNin itemLerLe anarSan Kayarım saNa sEn NesiNki iTemiN Ne oLsuN . . .
hırsızLık konusuna geLınce koNu bıLe actık Kımse Beni hırsz dıye Yazmadı neden cnku ben caLmam ben iTEm veririm . . .
HERKES HADDİNİ BİLSİN. . .
hırsızLık konusuna geLınce koNu bıLe actık Kımse Beni hırsz dıye Yazmadı neden cnku ben caLmam ben iTEm veririm . . .
HERKES HADDİNİ BİLSİN. . .

Ya oLduguN gibi goruN yada gozuMe goruNMe . . .