Dev Nerul Veya Gm ahmet Abi icerii

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Shizofren
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: Dev Nerul Veya Gm ahmet Abi icerii

Mesaj gönderen Shizofren »

Ryannnxunruly yazdı:Tuna boyle konusacaksan bı daha buraya yazı yazma kardes o kadar
Mehmet Burası Açık bi alan ve buraya kimin yazıp kimin yazmıyacagına sen karışamazsın. İkincisi çarın gitmesi emeğin gitmesi gerçekten üzücü fakat sizin Bross'un giden emeği emekte bizimkisi ne ? Hala loncanda hırsızları barındırman ayrı bi üzücü durum oda bi gerçek. Çarı çaldığını söylediğin kişi ne kadar suçluysa benim itemlerimi çalıp kullanan ve bunu saklıyan adam loncanda bulunuyor o da suçlu. Ben dediğimin arkasındayım eğer Brossxunruly çarına geri yükleme yapilip çar geri sarılırsa hak ayrımcılığı ve kişi ayrımcılığı üzerinden Savcılığa suç duyurusunda bulunup hakkımı sonuna kadar yasal olarak Arayacağıma Emin Olabilirsiniz. Bu Konuya Bu Son Yazışım ama senin dediğin için değil olacakları takip etmek için ;)
~ K u k L a c ı ~

~ Şeytan Ayrıntıda Gizlidir ! ~

~ Destek İletişim Adresi : http://www.istanbuloyun.com/support.aspx ~
Kullanıcı avatarı
deneoooo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Hangover

Mesaj gönderen deneoooo »

Ne var ki eö de ?
RAAVA
KYOSHI
Rdmxdennis

DeNiZz
Kullanıcı avatarı
Ryannnxunruly
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Ryannnxunruly »

Tuna o zman takıp etde gor sen kendı ıtemlerını kendın verdın alısverıs acarak bızımkı ıse hesap calınması deıl mı ? Bide o dar beynıne sok savcılıga mı verecen neye verırsen ver Eger bross gerı yuklenmedıgı halde oyunda olacaklardan bız ve bızler sorumlu deılız o kadar dıyorum
[Biz SeVdiKlerimizi Bir Kır Çiceqi gibi Elimizde Degil Kurşun Yarası qiBi KaLBimizde TaŞırız aRKadaş.. !!

Ryannn Ryannnn Kanunxryannn
Kullanıcı avatarı
deneoooo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Hangover

Mesaj gönderen deneoooo »

deneoooo yazdı:Ne var ki eö de ?
RAAVA
KYOSHI
Rdmxdennis

DeNiZz
Kullanıcı avatarı
Shizofren
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Shizofren »

Ryannnxunruly yazdı: Eger bross gerı yuklenmedıgı halde oyunda olacaklardan bız ve bızler sorumlu deılız o kadar dıyorum
Plus almazsın 15 kişi başka ne yapicaksin ? Saldiricakmisiniz ? Sunucumu değiştiriceksiniz? Buyrun yol orda Tehtidkâr konuşmayı Bırak mehmet.
~ K u k L a c ı ~

~ Şeytan Ayrıntıda Gizlidir ! ~

~ Destek İletişim Adresi : http://www.istanbuloyun.com/support.aspx ~
Kullanıcı avatarı
Ryannnxunruly
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Konuyu mesgul etme sımdı takıp et ben nasıl alacam o carı bıde sen gıt savcılıgı ver sen kendın bana dedın ben verdım ıtemlerı kullanması ıcın sımdı gıt ver savcılıga bakalım o hırsızmı haksız sen mı haksızsın ?
[Biz SeVdiKlerimizi Bir Kır Çiceqi gibi Elimizde Degil Kurşun Yarası qiBi KaLBimizde TaŞırız aRKadaş.. !!

Kullanıcı avatarı
Uqhalaxunruly
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Uqhalaxunruly »

Biz bu OyundA 4 SendediR Varız. Cok cArımıZ CalınDı benım En az 8 full dızılı carım CalınDı. Ama Gene Oynadım oyunu Bu oyunu oynamak için Okula GıtmedıM Okulumu bırakdım Ben Ama HarbidEn yetEr.4 sEnedir oyundayıZ TınlayAn OlmaDı Bizi hiÇ Ne yapalım _*?** Ancak CEllaDıM solucEKde yapacaklaR İşdE bizde o Deiliz.Yeter artıq saTEn bu saaten Plusum da yenı bıti.AlmıyaCma arTıq Benım saYemde suan da bu oyundA 20 kişi VAR 20 kişi başladım ben oyuna Sureqlı onlıne Herzamnda plusu olanlar var ama GerCEkten DeğmezMiŞŞ** PişmanıMMMM **** Bu oyunu OynadıgımA*****

Uqhalaxunruly
[Dailymotion]

Kod: Tümünü seç

.....\_l~
......l_l ..
......l_l.....                       
......l_l
......l_l........
......l_l Яock FoЯoweЯ..
......l_l
./l...l_l, , ..., , , , 
.\ \_l_l_/ l
..\...llll.../..., , ., , , 
../...llll...\
./....llll, .o.\.....
.l....TT..o.l
[/Dailymotion]
Kullanıcı avatarı
Ryannnxunruly
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Oyun yonetımını Boyle kısılere verılırse olacagı budur Hırsızlar İt surusu gıbı cogalmıslar.. Onları savunan Cakallarıda ayrı dert zaten

Kullanıcı avatarı
Uqhalaxunruly
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Uqhalaxunruly »

EWeT Katılıyorum Cok CArımız gıtı ama gene oynaDıq Gene oynadık Kımseye ıhtıyacamız yok bizim ama Brossxunruly SOn OlsUN*** O cAr GelmezsE beyazjköşkE bulannaN SAdece benım 12 tAne cArımı SıleRıM ** vE ArkamdAN GeleCEK Cok oluRRR***** Ama Mehmet Abi bAq Tınlayan bilE YoKKK*** Bi GM Gelip bişe Yazmıyor BilEee 1 Hafta Sonra Bros geri Gelmemişse SileriM CarlaRımın HepsınıI ** 20 mayıS 2010 *** 27 mayıs gunu GÖRÜŞECEĞİZZZZZZZZ ****
[Dailymotion]

Kod: Tümünü seç

.....\_l~
......l_l ..
......l_l.....                       
......l_l
......l_l........
......l_l Яock FoЯoweЯ..
......l_l
./l...l_l, , ..., , , , 
.\ \_l_l_/ l
..\...llll.../..., , ., , , 
../...llll...\
./....llll, .o.\.....
.l....TT..o.l
[/Dailymotion]
Kullanıcı avatarı
Ryannnxunruly
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Car sılmekle gelınse soz dıyorum kendım 8 car carımı sılım yeterkı Brossxunruly gerı gelsın ıcındekı ıtemler ve paralarda dahıl Ama Baksana halen bır gm veya yonetıcı yok Eskıden bır konu açılsa hemen kapatırlardı cunku Bazılarını goze kestırmıslerdı.... O kısıler sonuna kadar haklı Yonetım yonetım olsa bence bu hale gelmezdık o kadar dıyorumm ..... Ve tekrar acıklıyorum suan FACEBOOK 600 kısılık sıtemız ve 15 kısılık plus hesaplarımız donduralacaktırr....

Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön