tuğraxburaközer

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
xbaskanx
İskele Babası
İskele Babası

tuğraxburaközer

Mesaj gönderen xbaskanx »

eet tekrar ben !

bana hırsız diyenler.... özellikle Rowxwolf
aykutun itemleri çalan kişi tarafından tuzağa düşürülerek alındı ve aykuta teslim edildi !

nafıle noel silindi !!!

tuğra loncasıyla konuşuldu konu halledildi....

bu olayda bana sonuna kadar inanan.....

Regirock , Orhanteber , Cyberxleo , Türkgücü , ve daha bir çok arkadaşıma abime ablama teşekkürlerimi sunuyorum...

arkamdan konuşan rowxwolf ada burda sen anca bebe gibi ötersin en son yeiğin lafı unutma beni yasaklılara eklemiştin !

sen ana en ufak bi açık kollar hemen saldırıya geçersin ama bende işe yaramaz o.

ve fırtınaxwinston fırtına lonasını hiç katmıyorum araya...

sende 70 m nin çocuğusunuz allahın zencisi bunu herkez biliyor...

en son şuaya gel buraya gel diyorsun bi gelemedim ankara kızılay meydanına ! yemedi galiba....

bundan sonra herkez beni daha iyi tanısın... hırsız olsaydık şimdiye oyunda namımızı duymayan kalmazdı 8-)

bana hırsız diyenler bu laflardan sonra koduğum gibi kalın....

Tuğraxburaközer
Kullanıcı avatarı
Tugraxsancaktar
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: tuğraxburaközer

Mesaj gönderen Tugraxsancaktar »

tuğra loncasıyla konuşuldu konu halledildi....

tuğra loncasıyla konuşmuş ve halletmiş puahahahahahah güldür me nan beni ne konuştun neyi hallettin bebe daha birde forma yazmış utanmadan halledildi diye nan kimle konuştun kimle halletin daha acizsin sen varya acizsin kimse inanmasın buna ya ne konuştu nede halleti anca geldi yok ben yapmadım da yok söle olduda yok böle olduda diye konuştun gettin daha birde gelmişsin konuştum halletim diyon madem konuup halledecen gel bu gece saat 10 gibi eö arz sancağa konuşalım ama unutma o aldıkların daha doğrusu çaldıkların gelene kadar sen gözümüzde acizsin

Tuğraxsancaktar
Tuğraxzal
Arkxsancaktar
xbaskanx
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen xbaskanx »

Tugraxsancaktar yazdı:tuğra loncasıyla konuşuldu konu halledildi....

tuğra loncasıyla konuşmuş ve halletmiş puahahahahahah güldür me nan beni ne konuştun neyi hallettin bebe daha birde forma yazmış utanmadan halledildi diye nan kimle konuştun kimle halletin daha acizsin sen varya acizsin kimse inanmasın buna ya ne konuştu nede halleti anca geldi yok ben yapmadım da yok söle olduda yok böle olduda diye konuştun gettin daha birde gelmişsin konuştum halletim diyon madem konuup halledecen gel bu gece saat 10 gibi eö arz sancağa konuşalım ama unutma o aldıkların daha doğrusu çaldıkların gelene kadar sen gözümüzde acizsin

Tuğraxsancaktar
Tuğraxzal
Arkxsancaktar

Orhanteber & Tuğraxgaraoglan ile kouşuldu Harun abi !!!
Kullanıcı avatarı
Tugraxsancaktar
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Tugraxsancaktar »

evet konuşuldu biliyorum haberi,mde var ama kimse sana inanmıyor sadece artık olayı kapatmak için ses etmiyorlar ve eger adamsan çarını Tuğrax çarını sil bu bize yetrer

“Genel Sohbet” sayfasına dön