Lostx Loncası GüNcelleme...
- hamzorotti21
- İskele Babası
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lostxdewrimci
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Lostx Loncası GüNcelleme...
Evet ama olsun sende lonca kurallarını biliyorsun hamza + 1 ay içinde yokum artıq sana loncada sana 1 kaç görev verecegim allah izin verirse dönene kadar sen yetkilisin ....
Lostxdewrimci / MaHseNcI
SoKaKta YaTaNın KüRKü ALıNMaZ , KuNdakLıK BebeNiN SüTü ÇaLıNmaZ , İnsaNLıGıN HeR KiM KuRal KoYsaDa MeRhaMeTiN YoLu SaG SoL TaNımaZ.....

SoKaKta YaTaNın KüRKü ALıNMaZ , KuNdakLıK BebeNiN SüTü ÇaLıNmaZ , İnsaNLıGıN HeR KiM KuRal KoYsaDa MeRhaMeTiN YoLu SaG SoL TaNımaZ.....

- mehmetx42
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Evet bu 1 ay içinde artık fazla giremeyiz zaten ben oyunla ilglenemiyom 1 yıldır kadar okuldan dolayı daha hamza ile fazla konuşma vaktim olmadı ama dönecez allahın izni ile birazda forumdan takip edecez oyunu ...
Lostxblackdragon
LOST LONCASI
LOST LONCASI
- Mert35
- Sahaf Yardımcısı
Mert35 yazdı:Mrblar loncanıza katılmak istiyorum 1 sene önce ara vermiştim ikvye şimdi tekrar başlıcam en çok öbür hafta pazartesiye kadar plus alıcam bunun için bi loncaya qirip kasılmamda yardım almak istiyorum ve bilgilerimi sunayım size hiç bir hile veya hırsızlık hackerlik yapmamışımdır..
Adım:Mert
Yaşım:16
Nereli:İzmir/konak
Öğrenciyim işte yaz tatili qeldiğinden başladım tekrar 3 ay hergün 10-15 saat oynuorum qeçen senede öleydi bırakmam ztn net 10 saat oynarım günde başka bi bilgi istiorsanız yazın lütfen birde loncanıza gelme sebepim açıkçası tekrar kasmak deilde görev felan yapmak gözüme zor geliyor arkadaşlık çevrem olupta oyundan yardım etmesi beni çok mutlu eder....
Şimdiden Saolun.....
Hayla bi cevap vermediniz sizi bekliyorum lütfen değerlendirin artıq.........
- Lostxdewrimci
- Işık Hanım'ın Elemanı
Tamam kardeş carın ismini yaz Lostx olarak başlıyor tabi ismin oyunda konuşalım
Lostxdewrimci / MaHseNcI

- mehmetx42
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Mert klanımız arzdır şimdi bizler tabi hep aynı kasaba mahalleden oldugumuz için kural yazma ihtiyacında bulunmadık Arz klanından ulaşabilirsin bize ..
Lostxblackdragon
LOST LONCASI
LOST LONCASI
- Lostxdewrimci
- Işık Hanım'ın Elemanı
Loncamızın Şartları :
1- Lonca carı açmak zorunludur ve Açılan Lonca carları arz olmak zorundadır.
2- Hırsızlık - Dolandırıcılık gibi davranışlarda bulunan direk Loncadan atılır.
3- Lonca toplantısına 3 kere üst üste Sebep bildirmeden katılmayanlar loncadan atılır
4- Lonca içi üretimler ücretsizdir
5- Lonca carlarının kasılmasında her üye boş zamanında yardım etmelidir
6- Küfür vb. ikv halkını rahatsız eden davranışlardan kaçınılmalıdır + yapanlar cezlandırılacaktır , şikayet oranına göre lonca dan atılırsınız .
Loncamızın sağlayacağı avantajlar :
1- Her üyemizin Lonca carlarının kasımına Yardımcı olunacak
2- Üyelerimizin üstünü tamamlamasında maden - para yardımı yapılacak
3- Lonca içi üretimler ücretsiz olacağından işçilik derdi kalmayacak
4- Üyelerimizn açacağı lonca carlarına 25 lwl de belli bir rütbeye kadar kasımını biz üstleniyoruz
5- En Önemlisi Tamamiyle güvenli ve Herkezin görüşlerini özgürce söyleyebilecegi bir konum oluşturuyoruz...
Lonca alımlarımız devam etmektedir ...
1- Lonca carı açmak zorunludur ve Açılan Lonca carları arz olmak zorundadır.
2- Hırsızlık - Dolandırıcılık gibi davranışlarda bulunan direk Loncadan atılır.
3- Lonca toplantısına 3 kere üst üste Sebep bildirmeden katılmayanlar loncadan atılır
4- Lonca içi üretimler ücretsizdir
5- Lonca carlarının kasılmasında her üye boş zamanında yardım etmelidir
6- Küfür vb. ikv halkını rahatsız eden davranışlardan kaçınılmalıdır + yapanlar cezlandırılacaktır , şikayet oranına göre lonca dan atılırsınız .
Loncamızın sağlayacağı avantajlar :
1- Her üyemizin Lonca carlarının kasımına Yardımcı olunacak
2- Üyelerimizin üstünü tamamlamasında maden - para yardımı yapılacak
3- Lonca içi üretimler ücretsiz olacağından işçilik derdi kalmayacak
4- Üyelerimizn açacağı lonca carlarına 25 lwl de belli bir rütbeye kadar kasımını biz üstleniyoruz
5- En Önemlisi Tamamiyle güvenli ve Herkezin görüşlerini özgürce söyleyebilecegi bir konum oluşturuyoruz...
Lonca alımlarımız devam etmektedir ...
Lostxdewrimci / MaHseNcI

- Mert35
- Sahaf Yardımcısı
Saolun Loncanın Yeni Üyesi...
Lostxdream
Maceralar bizi bekliyor 3 ay neler neler olcak saolun loncanıza katılmak benim için şeref
:D ...
Lostxdream
Maceralar bizi bekliyor 3 ay neler neler olcak saolun loncanıza katılmak benim için şeref
- mehmetx42
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Aramıza h.g Mert
İnş. daha güzel maceralara atılacagız ...
Lostxblackdragon
LOST LONCASI
LOST LONCASI
- Lostxdewrimci
- Işık Hanım'ın Elemanı
Nazım oyuna oyuna giriyormusun sen ? OLum kptuq la iice 
Lostxdewrimci / MaHseNcI