Diyorlarki güvenlik için SOBEE ye geçirin . Gerekli güvenlik MYNET'te de yok mu ? Ben kendi telefon numaramı MYNET hesabıma kaydettim. Bir mesaj atıyorum şifrem değişiyor. Lütfen bu durum için bi çözüm bulunsun yoksa İstanbul Kıyamet Vakti Yönetimi ciddi desteği kaybeder...
Mynet Hesabı İçin SMS ile Plus Paket Alımı Hakkında !!!
Mynet Hesabı İçin SMS ile Plus Paket Alımı Hakkında !!!
Lütfen bu duruma bi netlik getirin. TTNET ve SOBEE hesaplarına telefondan plus alınıpta MYNET hesabına neden alınmıyor? Ben almayı düşünüyorum ama üyeliğim mynet hesabımda. Ve şu an mağdur durumdayım.
Diyorlarki güvenlik için SOBEE ye geçirin . Gerekli güvenlik MYNET'te de yok mu ? Ben kendi telefon numaramı MYNET hesabıma kaydettim. Bir mesaj atıyorum şifrem değişiyor. Lütfen bu durum için bi çözüm bulunsun yoksa İstanbul Kıyamet Vakti Yönetimi ciddi desteği kaybeder...

Büyücünün Zırhı Beyni, Silahı Kudretidir .
(Alıntıdır.)
(Alıntıdır.)
Re: Mynet Hesabı İçin SMS ile Plus Paket Alımı Hakkında !!!
Arkadaşım bunun İKV yönetimiyle alakası yok ki 
Senie cep telefonun ile aldığın Plus paket E-PİN'dir ve MYNET E-PİN LERİ KALDIRDI
Senie cep telefonun ile aldığın Plus paket E-PİN'dir ve MYNET E-PİN LERİ KALDIRDI
Haziran 2007'den Beri...Hoşçakal Kuklacı
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
Telefon ile Plus desteğini TTnet verdiği için Mynet'i bağlayan bir durum değil. Mynet ne zaman telefon ile e-pin servisi sağlarsa oyuncularda bunlardan yararlanır.
Hidra gelmeden önce ---> :|
Hidra geldikten sonra --->
GB geldikten sonra -----> :shock:

Fizik ve Matematik Hastası.
Hidra geldikten sonra --->
GB geldikten sonra -----> :shock:

Fizik ve Matematik Hastası.
Telefon ile E-Pin desteğini TTNET vermiyor kiOveRCLocK yazdı:Telefon ile Plus desteğini TTnet verdiği için Mynet'i bağlayan bir durum değil. Mynet ne zaman telefon ile e-pin servisi sağlarsa oyuncularda bunlardan yararlanır.
Avea ve Turkcell (operatörler) bu desteği sağlıyor.
Telefon ile E-Pin, Kart ile E-Pin diye ayıramayız. E-Pin E-Pindir.
Şu anda gidip bir İnternet kafeye
_"İKV İçin Mynet E-Pin alcam" dersen alamazsın
Haziran 2007'den Beri...Hoşçakal Kuklacı
Sanırım kredi kartınız ile mynet plus paket alabilirsiniz
www.istanbuloyun.com (resmi site) girerek plus paketini seçin ardından mynet plus paket bölümünden kredi kartı bilgilerinizi girerek alabilirsiniz
www.istanbuloyun.com (resmi site) girerek plus paketini seçin ardından mynet plus paket bölümünden kredi kartı bilgilerinizi girerek alabilirsiniz

Merhabalar,
Mobil ödeme servisi şimdilik sadece TTNET/Sobee üyeliklerinde kullanılabilmektedir.
Mynet üyelik sahiplerinin e pin kullanılabilmesi için gerekli zemin hazırlandığında daha önce olduğu gibi sizlere duyrulacaktır.
İyi günler.
Mobil ödeme servisi şimdilik sadece TTNET/Sobee üyeliklerinde kullanılabilmektedir.
Mynet üyelik sahiplerinin e pin kullanılabilmesi için gerekli zemin hazırlandığında daha önce olduğu gibi sizlere duyrulacaktır.
İyi günler.
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]