pasakadir yazdı:Arkadaşım ben kafamdan herhangi birşey uydurmuyorum olanı söylüyorum YÖNETİCİLER bize yıl başına kadar migrat ve sığınakların geleceğini sölemişti yalan yok.
şahsen arada sırada modelleme yaptıgım için bu işin modellemesi çok zor geliştiricilere hak vermek zorundasın bildigim kadarıyla geliştiriciler 3 yada 4 kişiler ikv deki modellemelere bakarsak hiçte hafife alınıcak bişey degil tek bi canavar üstünde bile belki haftalarca ugraşıyorlar mekan tasarımları dekor aksesuar kenanın elbisesinden sarkan küçük bi kablo parçasına kadar herşeyi yapmak kolay iş degil onları da düşünmelisin heleki onlarında bir ailesi var
kimisi evli çocukları var real hayata zaman ayırmak daha büyük öncelik olmalı onlar için. bide bana sorarsanız ben grup bölgeleri gelmesede olur yönündeyim hangi online oyun (ikv bide TÜRK oyunu) durmadan yenilik getiriyor ? yada getirdikleri yenilikler çok hızlı ?
k.online gibi bir oyun bile ilk önce ülkesine yogunlunlaşıyor ülkelerinde olan gelişmeler bizlere yıllar sonra yansıtılıyor.
bence buna şükür etmelisiniz . siz küçük bir kasaba olan ikv nin bir anda metrepol olmasını bekliyorsunuz böyle birşeyin imkansız oldugunu bildiginiz halde bunu istiyorsanız emin olun nankörsünüzdür.