Öncelikle Herkese Merhaba,
Bu sabah 9:00 surlarında bölgeden item bağışlamak isteyenler Pm gibi yazılar attılar.bende çarları çalındı diye düşündür attım pm.Herakliyusa at dedi ona yapacaksın bağış.tamam dedim ve herakliyusa attım.Baktım sordum ne oldu çarınmı çalındı.Dediki yok 47 lvl oldum 1 item düşmedi öyleydi böyleydi bende tmm dedim gittim 2 parça eşya verdim.eski maxx hasarları kullanıyordu bende görev itemlerini verdim.Sonra Mavi Alev+estergon zırh satan bi arkadaş vardı 12 mye ondan alırız dedim.Para biter öyleyd böyleydi dedi.Kadın da dediki hedef bayan gözlükle tks olur.iyi tamam dedik.başladık aramaya,sonra bulamadık.Dedim ona sen 9 msini koy ben sana veririm item para alırız.Sana yük olmak istemem vs.dedi.Dedim yok zaten arkadaş birşey olmaz kabul eder.Dedi iyi tamam.Biraz bekledik bende hasar ayakkabı arıyordum.Dedim sen aramaya devam et bulamazsak yarım saat daha oyunda alırız ondan.Dedi para bitti işte sana 9m verdim öyleydi böyleydi.9m verdim param kalmadı şerefsizlik etme 9myi ne yaptın falan diye söylenmeye başladı.Halbuki bana 9m verdiği yok.Aklı sıra kandıracak beni.Bende o konuşmadan sonuna kadar aldım resime Resimler altta isteyen bakabilir.Ben onun ne parasını ne itemini aldım + item verdim ona onun bana yaptığına bak çok ayıp vallahi oyun gittikçe kötüye gidiyor.İşte Resimler;
İşte Resimlerin Linkleri Site Direk Kabul Etmiyor Resim Boyut Bilgilerine Ulaşılamıyormuş.İşte Albümün Linki;
İşte Arkadaşalr olay budur İkvnin bu ve bunlar gibi pisliklerden kurtulması gerek,yardım etmek için merandan gittim.Gördüğüm muameleye bak.Ayrıca Bütün resimlerdede çantamda param sabit 1 kuruş eksilmemiş artmamış.Bu ve Bunun gibi şereffsizlerin sayısı gün geçtikçe artıyor.Lütfen tüm resimleri inceleyin.Bu ve Bunun gibilerden arınması gerek ikv'nin.Ayrıca bana söylediği lafları 1 1 çıkarmasını istiyorum ortaya.Yok foruma koyacakmış rezil edecekmiş.Eğer öyle birşey yaptıysam koy foruma rezil et beni.Haydi Hodrimeydan...
bak kardesm eyer sen almadıysan ben öyle bir serefsizlik yapıyorusam söle yapalım sen vazgeçilmez olan dünyada en cok değer verdiğin kişi olan annenin üzerine yemin et ben almadım diye korkma zaten ben aldım desende paranı pulunu almıcam helalı hos olsun gıcık olduğum konu su bir oyun icin sen doğruluğunu dürüstlüğünü doğruluğunu serefine laf getirmen üstüne bide yüzsüz gibi ben almadım demen sana verdim işte cünki merdiven altında hiç kimse yoqtu senden benden baska ...bak gene diyorum oyun umrumda değil bıraktım ztn al parada senn olsun istersen gel gene vereyim mutlu ol ama bna sunu adam gibi söle ben caldım de yada calmadıysan herkezin inanması icin anmın üzerine yemin edermki ben calmadım iftira atıyosun de ..hadi göreyim buyur...+charınıda devren aldığını örendim bunnda suc olduğunu ve süresiz ban yeme riskinn olduğunu biliyorsundur umarım..
ben sana diyorum bak eyerki almadıysan deki surda herkezin gözünn önünde anamın üstüne yemin ederimki almadım ..bak ben ediorum anamın bacımın avradımın üzerine allah^ı sahit tutarak söylüyorumki o parayı sna verdim yalan söylüyorsam en adi serefsizn biriyim.. sıra sende buyur ...calmadıysan sorunn olmaması gerek ..
mahmutxsolmaz yazdı:bak kardesm eyer sen almadıysan ben öyle bir serefsizlik yapıyorusam söle yapalım sen vazgeçilmez olan dünyada en cok değer verdiğin kişi olan annenin üzerine yemin et ben almadım diye korkma zaten ben aldım desende paranı pulunu almıcam helalı hos olsun gıcık olduğum konu su bir oyun icin sen doğruluğunu dürüstlüğünü doğruluğunu serefine laf getirmen üstüne bide yüzsüz gibi ben almadım demen sana verdim işte cünki merdiven altında hiç kimse yoqtu senden benden baska ...bak gene diyorum oyun umrumda değil bıraktım ztn al parada senn olsun istersen gel gene vereyim mutlu ol ama bna sunu adam gibi söle ben caldım de yada calmadıysan herkezin inanması icin anmın üzerine yemin edermki ben calmadım iftira atıyosun de ..hadi göreyim buyur...+charınıda devren aldığını örendim bunnda suc olduğunu ve süresiz ban yeme riskinn olduğunu biliyorsundur umarım..
Ulan aldıysam paranı kanıtla burdaki almadım zaten.bana ne dedin resimler var elimde koy resimleri ulan.Bütün resimlerde param sabit sana item verirkenden sen bana 9m mi aldın diyene kadar.Ayrıca yemin etmek senin gibi aciz heriflerin kurtuluş yoludur.Durduk yere yemin etmem.Ayrıca Senin dolandırıcı düzenbazların parasına kalamdım.Tüm resimleri incelesin herkes belli beyan benim alıp almadığım senin paranı.Koy resmini görelim.Aptal herif seni,git başkasından ara belanı.
mahmutxsolmaz yazdı:ben sana diyorum bak eyerki almadıysan deki surda herkezin gözünn önünde anamın üstüne yemin ederimki almadım ..bak ben ediorum anamın bacımın avradımın üzerine allah^ı sahit tutarak söylüyorumki o parayı sna verdim yalan söylüyorsam en adi serefsizn biriyim.. sıra sende buyur ...calmadıysan sorunn olmaması gerek ..
Bende çıkıp iftira atmasınmı bilirim hemde sendende iyi bilirim.ama senin gibi #@!? değilim allaha şükür.Ben kanıtladım para almadığımı sende kanıtla verdiğini hadi hodri meydan.
Hacketxxx yazdı:Oyunumuzda yapmayın şöyle şeyler ya herkes hakkıyla oynasın lütfen hakkınızla bişiler yapın
Kardeşim tüm resimleri inceleyip baksın herkes 1 kuruş almışmıyım diye.Yardım etmek için gittim bana paramı çaldın dedi.üstünede item verdim ben yardım olsun diye sonra paramı çaldın dedi işe bak
itemleri geri veriodum almadın kactın eyer bir dha söversen and olsun bnede hiç brşeyi takmaz söverim ve sunu söylüyorum ...eyer parayı sen aldıysan en adi serefsizn dölüsün helalı hos olsun para sana ne diye iftira atayım paranamı kaldım cakal ...defol git simdi doya doya ye ama charın devren alınmıs bosaltmaya bak yakında ban yersin ;;)
mahmutxsolmaz yazdı:itemleri geri veriodum almadın kactın eyer bir dha söversen and olsun bnede hiç brşeyi takmaz söverim ve sunu söylüyorum ...eyer parayı sen aldıysan en adi serefsizn dölüsün helalı hos olsun para sana ne diye iftira atayım paranamı kaldım cakal ...defol git simdi doya doya ye ama charın devren alınmıs bosaltmaya bak yakında ban yersin ;;)
Ben senden para filan almadım.İtemleri geri verme konusuna gelince.itemelri almadan kaçmadım.lazım olamdığı için almadım ve kaçmadım.Tüm resimlerde yukarda göz göre göre yalan diyorsun vee halen daha konuşabiliyorsun helal olsun.birde aptal gii svüyorsun.aptalın tekisin ve hesaplarıma göre 14-10 yaşı arasındasın.Daha olgunluğa varamamışsın.millete iftira atma döneminde kalmışsın ve şunuda çok iyi bil ADİ DÜZENBAZ KÖPEĞİN TEKİSİN.