Arkadaşlar dün akşam Kurt Loncası Üst Konseyi ( Kurtreis - Kurtlarxfatiha - Kurtlarxsuskun ) olarak loncamızdaki sistemi derleyip geri getirdiğimiz savaş Komutanlığını dahada derlemek , Kurt yasalarını daha katı şekilde tekrardan tasarlamak, Lonca alımlarını düzenlemek ve kısıtlamak lonca içi faaliyet ve lonca ekonomisini dahada düzenli hala getirmek gibi ciddi konularda aklımızdaki düşünceler üstünde istişare yaptık loncamıza yakışır fikirler ürettik 30.05.2010 Pazar günü Yapılıcak olan Kurt Loncası Yönetim Konseyi Toplantısında tüm Konsey üyeleri ile bu düşünceleri hayata geçiriceğiz. Düzenlemeden sonraki Sistemimizde Hiyerarşi ön planda olucak sizlere bu düşüncelerimiz hakkında kısa bir açıklama yapayım
Savaş Saldırı Takımı Komutanlıkları arttırılıcak ve her komutanın takımları belirlenip bu takımların yetki ve görevlerinin belirlenicek her komutan kendi takımındaki üyelerinden sorumlu olucak gelişim ve disiplinini takip edip her konuda yardımcı olucak Takımlar görev gibi faaliyetlerde toplu hareket edip takım ruhunu oluşturucaklar takımın bir üyesi lonca yasalarına aykırı harekette bulunmuşsa Konsey ceayı tüm takıma kesicek bu şekilde disiplin sağlamlaştırılıcak aynı zamanda başarılı olan takımlarda konsey tarafından mükefatlandırılıcak ...
Kurulucak olan Savaş Saldırı Takımlarıgerekli düzeye ulaştığında Konseyin uygun göreceği bir sınav ile Genel komutanlık için mücadele edicekler bu mücadelede Takım Komutanları Takımlarını hazırlıyıp Konseyin vereceği görevi verilen sürede tamamlayarak bir takım olarak ne kadar uyumlu olduklarını kanıtlamaya çalışıcaklar Genel Komutanlık Makamını almak hiç kolay olmuycak ama bu görevi alabilen arkadaşımız bileğinin hakkı ile almış olacağı için bu takımın Komutanı Kurt Konseyinde ki yerinide alıcak bu görevi aldıktan sonra tüm Savaş Saldırı Takım Komutanları Genel Komutanın Hiyerarşisinde bulunucak Genel Komutanda Kurt Konseyindeki yeri ile Lonca Yönetiminde söz sahibi olucak ( Genel Komutannın seçilmesi sistemin o zamana ulaşması uzun zaman alıcak o zamana kadar Savaş Takımlarını bizzat ben izliycem ve Konsey gözlemliycek ...
Kurt Yasaları baştan yazılıcak daha katı kurallarla hiç bir şekilde lonca isminin lekelenmesine müsammaa gösterilmeyecek verilen cezalar can acıtıcak cinsten olucak ...
Kurt Loncası alımlarını titizlikle yapabilmek için baş vuru şartları dahada zorlaştırılıcaktır yaş sınırı yukarı çekilicek Referans konusunda dahada titiz davranılıcak baş vuruda bulunmak isteyen İkv oyuncuları Konseyin hazırlıycağı Baş vuru formunu doldurup lonca msn adresine e- posta ile göndermesi gerekecek ...
Lonca Ekonomisi için Kurt Kasalara giriş çıkışları Konseyden görevlendiriceğimiz bir arkadaş dahada titiz bir şekilde takip edicek kasaya katkıda bulunmayanlar Kurt aksalarından yararlanamıycaklar ...
Lonca Görev Destek Takımı oluşturulucak bu Takım Klan savaşlarından hoşlanmayan arkadaşlarımızdan oluşturulucak bu Takım bana bağlı olucak ( Kurtreis ) Klana girip girmeme konusunda insiyatif kullanabilicek bu takıma liderrlik edicek arkadaşımızıda yine ben atıycam bu Takım sunucumuzda herkesin yardımına koşucak bir takım olduğu için bu takımın faaliyetlerini titizlikle izliycem ve sürekli faal olması için gereken herşey yapılıcaktır ...
Dün Gece bu konular üstünde İstişare Yaptık Konsey Toplantısında bu hususlar ele alınıcak ve Kurt Loncası için en güzel olucak şekilde tasarlanıp sizlere sunulucaktır ...
Reis ben görev destek ekibinde görev alabilirim uygun görürsen... ama oyuna giriş saatleri bakımından çeşitli saatlerde girebilen lonca üyeleri de olması lazım bence bide bişi düşünüyorum ben ama uygunluğu tartışıla bilir bir kişi belirlense (kasaların düzeni ile ilgili sorumlu kişi mesela) üyelerden aidat tarzında göze görünmeyecek şekilde para toplansa (5000-10000) her ay sonunda başta belirlenmiş olan bi sıralama ile o para belirlenen kişiye verilse yada o kişinin istediği bir malzeme item vs birşey için harcansa nasıl olur sence veya sizce detaylar arttırılabilir üzerinde konuşulablilr bence... yanlız yeni katılan üyeler buna katılamaz altın günü gibi bişey işte yahu
S.A. Dısıplının artması guzel olur reıs haklısın. (( hıyerarşi)) ozellıkle cok onemlı; bu sıstemle loncadakı hıyerarsı sıtemını kurabılırsek bızlere yanı; kurtlar aılesıne cok buyuk menfaatler saglayacagından emınım. Gerek oyun gerekse reel hayatlarında kurtlara hıyararsı sıtemının faydası emınımkı sayılamayacak kadar cok olacaktır saygı ,sevgı ve hosgoru hem Dınımızde hemde Türk ınsanının aıle yasantısında onemlı yerı vardır.
Digerbır konu: kurulacak takımlarda yonetımdekı arkadaslardan 2 tanesı mutlaka olmalı herturlu ıhtımalı gozonune alarak bu tanıya vardım belkı farklı dusunen olabılır ama bence olmassa olmazlardan.
Bu konuları aslında buraya yazmazdım ama kurtlarxaılesı ıcın onemlı bı konu herkesın bu dusuncelerı gormesını ıstedım
Bu Konu İle İlgili Bazı Görüşlerim Her Arkadaşımız Gibi Benimde Var Tabi Bu Görüşleri Ve Önerileri Konsey Önünde Sunup Onaylanırsa Herkezle Paylaşırız.
Güzel Bir Çalışma Oluca Kesin.Kadriye Senin Önerinede Ben Şahsen Olumlu Bakıyorum.Bu Tip Bir Çalışma Üyelerin gelişimi Ve İhtiyacı İçin Çok Önemli Bir Rol Oynar.( Buna Zorunluluk Koymayızda Uygun Görülürse İsteyenler Katılır )
Sa arkadaşalr.Reisle yeni yapılanma konusunda çok detaylı düşünmemize rağmen siz değerli arkadaşalrımızdan muhakkak güzel fikirler gelicektir ve son şekli toplantımızda berilnecektir.Bizimkini bi ön çalışma kabul edin.eminim loncamız için hayrlı olucaktır.Kurtlarxkadriye nin fikir güzel duruyor gibi ama da netleştirilip hayat sokulması lazım.herkese iyi forumlar.[/b]
Evladıfatiha _& - &_ Kurtlarxfatiha
Bir Kurt'un arkasından kırk it havlamıyorsa o Kurt, Kurt deildir.