Sunucu erişim sorunu hakkında [DÜZELTİLDİ]
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
Re: Sunucu erişim sorunu hakkında
arkadaşlar sunucular ne zaman açılacakmış bugün içerisinde açsalar güzel olur
arkdaşlar yeni ben girdim suunucuyuya meran sancak gibi sunuculara giremesisinz beyaz köşk emiönü gibi sunucular acıktır
Kod: Tümünü seç
[list][list=][code]
bqn olmadi yarin oynarsnz olmadi 1 saat sonra oynarsiiniz ne olcak sonunda ölüm yok ya
- xJokerx24
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Yukarıdaki açıkLamadada beLirttiqim qibi kmseden sabır anLayıs bekLemeyn adam sabah erken kaLkıyor kasmak ıcın sen taaa öqLen arası weriyosun açıkLamayı ne ayak ? Sayın yöneticimizin sıcak yatagından kaLkıp kahwaLtısını yabmasını we işinin başına qecmesnimi bekLicez adamLar resmen takmıyor bizi kardeşm oLmaz böLe sey sabah erkenden başLayan bi sorunun açıkLaması öqLen qeLiyo waRmı böyLe bir sorumsuzca dawranış? Yönetim uyuma miLLetide uyutmaya çaLışma...!!!
Xjokerx-KaosteamxJoker-Jonturkxjoker [siLindi-OffLine..
]
SuNucunun iLk OrJinaL JokeR'i..

KuLa beLa qeLmez Hak yazmadıkça ; Hak beLa yazmaz kuL azmadıkça...!
Hak edeni Hayatıma #@!?... Hak etmeyenin HayatıNa #@!?.!!!
SuNucunun iLk OrJinaL JokeR'i..
KuLa beLa qeLmez Hak yazmadıkça ; Hak beLa yazmaz kuL azmadıkça...!
Hak edeni Hayatıma #@!?... Hak etmeyenin HayatıNa #@!?.!!!
-
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
ula ne biçim bir şey bu yaa öbürkü online oyunlarda hiç hata olmuyor bu ikv de hata üstüne hata bu ne kardeşş oynıyacağımada bin pişman oldumm çarımıda veriyorumm birisnine kim istiyor arkadaşlar doğru düzgün oyun yapınn da oynıyalım dimi
Ben de bir giriyorum bi düşüyorum bi daha giremiyorum derken yarım saat uğraşıyorum bakmışsın girmişim ama bir dk sonra tekrar al aşağı olmuşum :S
Arkadaşlar eğer bir iş yapıyorsanız en güzelini en iyisini yapınız. İnsanları çileden çıkararak birşey elde edemezsiniz. Kadronuz yetmiyorsa genişletin; eğer ki yeterliyse ıspatlayın...
Arkadaşlar eğer bir iş yapıyorsanız en güzelini en iyisini yapınız. İnsanları çileden çıkararak birşey elde edemezsiniz. Kadronuz yetmiyorsa genişletin; eğer ki yeterliyse ıspatlayın...
-
- Salgın Koruyucusu
Sayın YÖNETICI pekı bu sorun nezaman gıderılecektır burdakı ınsanların bunu bılmeye hakları var oyle degıl mI.
- cancan2697
- Sahaf Yardımcısı
:evil: alışık bunlar sayın gm ler hafta sonumuzun içine edilmesine biz
Yanlış Birşey Yazmışsam Affola !
-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
Bu yorumu yazanlar sanki oyuna o kadar çok istekli giriosunuz ki hemen bi açık gördüğünüz de YÖnetime demediğinizi bırakmıosunz=)
- cancan2697
- Sahaf Yardımcısı
tek diyişlen bırakıyorum oyunu canıma tak etti başlarım ya sinirili ediyo adamı eski tadı kalmadı bu ne sahip çıkın
Yanlış Birşey Yazmışsam Affola !