Atax lonca mı çapulcu sürüsü mü?
-
- Acemi Savaşçı
Atax lonca mı çapulcu sürüsü mü?
bilhassa arzların görev yaptığı saatlerde yolları keserek göreve giden oyunculara kalabalık sürüler halinde saldıran bu şahısların oyun etiklerine uymayan davranışları kendilerine 'çapulcu' sıfatının uygun düşmesine sebep olmuyor mu? (tek veya iki kişi yakalandıklarında gereken ceza tarafımdan verilmektedir.)[img]http://i739.photobucket.com/albums/xx31 ... 220458.jpg[/img][/img][/img]
Re: Atax lonca mı çapulcu sürüsü mü?
Her saniye kesseler haklarıdır. Açlığı bırakmadığın sürece daha kafan çok ağrır senin.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
- SerkanSerkan
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Senin gibi herhangi bir lodosu tek gördüğümde tazı gibi saldırıp, kalabalık dolaşanları görünce abi işim var ayağına yatan... bizim gibi siz tazıları dizginleyen gruplarada böyle iftiralar atan veletlere affımız yok
Ne güzel de söylemiş yanımda birileri olunca saldırıyoruz diye, fark o zaten... Biz tek olsak bile kaçmayıp kesiyoruz sizi...
İnsanlar söylediklerinizi veya yaptıklarınızı unutur, ama onlara neler hissettirdiğinizi asla unutmaz..
___asiwizaRd Jinekoloqx Qarteanx ___
___asiwizaRd Jinekoloqx Qarteanx ___
SerkanSerkan yazdı:Senin gibi herhangi bir lodosu tek gördüğümde tazı gibi saldırıp, kalabalık dolaşanları görünce abi işim var ayağına yatan... bizim gibi siz tazıları dizginleyen gruplarada böyle iftiralar atan veletlere affımız yokNe güzel de söylemiş yanımda birileri olunca saldırıyoruz diye, fark o zaten... Biz tek olsak bile kaçmayıp kesiyoruz sizi...
Köfte ekmek arası yapıp yerim seni Biz bu foruma kestiklerimizin fotolarını koysaydık Albüm olurdu... :twisted: Durmak yok kesmeye devam.. :twisted:
CyBeRxKiLLeR-CyBeRxTraNcE-CyBeRxqöLge-AtaxBerZaH

- abdullatif82
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
bu ekmek arası köfte iki tane atayı ne zaman kesmiş acaba cezamızı veriyomuşmuş 
Fetih Cyberxonbaşı Trowhy
zaman, insanları değil ancak armutları olgunlaştırır ..
zaman, insanları değil ancak armutları olgunlaştırır ..
Olayın komik tarafı, fotoların birinde Ataxmavi'yi kovalıyor ama enerjisi %100 yani Ataxmavi iki kişiye dalmış ama birini kestikten sonra geri çekiliyor. Diğerinde de 6 kişi iki kişiyi kesmişler, grubundan belli aralarına geçip tek kestim ayağı yapıyor. Diğerinde de kesiliyor zaten.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
Ŧıгคt özɠüภ
Biz efeciklerle savaş halindeyken seni çok uyardık dimi ?
Uzakdur sonra kimse kurtaramaz seni elimizden diye ? Haksızmıyım ?
Bizim gözümüzde efecikler neyse sende osun
Bakıyorum kuyruk sıkışınca foruma dönmüşsün
Daha çok dönecek yerler arayacaksın bu konuda şüphen asla olmasın
Hz Hızır ın Ayasofya camii de ağlayan taş a parmağını sokup Ayasofya camii ni nasıl kıbleye döndürdüyse Atalonca da sana parmağını sokup kıbleni bulduracaktır bu konuda şüphen olmasın
Yanında 2 kaşar alıp millete dalan köfte seni kesmekden ben bıktım :arrow: inan bıktım
Hergün kaşarlı köfte yenilmez dimi ?
Not olarakda seni her gördüğümüz yerde keseceğiz bunda şüphen olmasın
Birde başkalarının vurupda canımızı düşürdükden sonra yada bizi kesdikden sonra yanımıza gelip oturup sen kesmişlsin gibi gösterme
Yakışmıyor sana
Vesselam
Uzakdur sonra kimse kurtaramaz seni elimizden diye ? Haksızmıyım ?
Bizim gözümüzde efecikler neyse sende osun
Bakıyorum kuyruk sıkışınca foruma dönmüşsün
Daha çok dönecek yerler arayacaksın bu konuda şüphen asla olmasın
Hz Hızır ın Ayasofya camii de ağlayan taş a parmağını sokup Ayasofya camii ni nasıl kıbleye döndürdüyse Atalonca da sana parmağını sokup kıbleni bulduracaktır bu konuda şüphen olmasın
Yanında 2 kaşar alıp millete dalan köfte seni kesmekden ben bıktım :arrow: inan bıktım
Hergün kaşarlı köfte yenilmez dimi ?
Not olarakda seni her gördüğümüz yerde keseceğiz bunda şüphen olmasın
Birde başkalarının vurupda canımızı düşürdükden sonra yada bizi kesdikden sonra yanımıza gelip oturup sen kesmişlsin gibi gösterme
Yakışmıyor sana
Vesselam
Gizlenmiş İçerikGöster

Biz senin gibi çapulcuları Adam eden Loncayız, Bizim loncadan
bahsederken düşüncelerine dikkat etmen ve kelimeleri özenle seçmen gerekiyor Çapulcuköfe
bahsederken düşüncelerine dikkat etmen ve kelimeleri özenle seçmen gerekiyor Çapulcuköfe
AtaxOlcaytoo AtaxKafkasHan AtaxDermantoo
Olcay Hangül
Olcay Hangül
- earlyblood03
- Cin Avcısı
Bak canım benim.. Sen tekken Beni tek görünce bir büyü atıorum ee dogal olarak kritik geliyor hemen topukluyorsun
Ama yanında bir kaç adam warsa senden kralı yok hemen düş peşime o rütbeyı de bu kadar açlıkla iyi yapmışın valla
Ha unutmadan söyleyım adamlık 3 kişi 1 adama dalmak değil,tek kişi 3 adama dalıp arada seni kesmektir
Ha unutmadan söyleyım adamlık 3 kişi 1 adama dalmak değil,tek kişi 3 adama dalıp arada seni kesmektir
XxCHESTERLPxX--Chesterlp-- Earlyblood--Byxklibl
Ataxmütehassız--Budaklıneşeodunu

Bensiz o kadar kirlisindir ki,nazar bile değmeyecektir sana...
Ataxmütehassız--Budaklıneşeodunu

Bensiz o kadar kirlisindir ki,nazar bile değmeyecektir sana...
La şu konuyu açan iti muhatap alıp yazmayın yaaa çakal iksir çeke çeke kafayı buluyodu
kaldıki ezik daha 2 ay olmadı gördüğünde saygı hürmet gösteriodun şimdi dibin nie kalktı yoksa hasar arden itemmi düşürdün 
Nice insanlar gördüm üstlerinde İtem yok. Nice İtemler gördüm içlerinde insan yok. © Copyright 2010

Ataxkaptan - Ataxdevrankaptan - Ataxulutürk

Ataxkaptan - Ataxdevrankaptan - Ataxulutürk