Atax lonca mı çapulcu sürüsü mü?

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
karanlikofke
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Atax lonca mı çapulcu sürüsü mü?

Mesaj gönderen karanlikofke »

bilhassa arzların görev yaptığı saatlerde yolları keserek göreve giden oyunculara kalabalık sürüler halinde saldıran bu şahısların oyun etiklerine uymayan davranışları kendilerine 'çapulcu' sıfatının uygun düşmesine sebep olmuyor mu? (tek veya iki kişi yakalandıklarında gereken ceza tarafımdan verilmektedir.)[img]http://i739.photobucket.com/albums/xx31 ... 220458.jpg[/img][/img][/img]
Kullanıcı avatarı
complex
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Atax lonca mı çapulcu sürüsü mü?

Mesaj gönderen complex »

Her saniye kesseler haklarıdır. Açlığı bırakmadığın sürece daha kafan çok ağrır senin.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ

________________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
SerkanSerkan
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen SerkanSerkan »

Senin gibi herhangi bir lodosu tek gördüğümde tazı gibi saldırıp, kalabalık dolaşanları görünce abi işim var ayağına yatan... bizim gibi siz tazıları dizginleyen gruplarada böyle iftiralar atan veletlere affımız yok ;) Ne güzel de söylemiş yanımda birileri olunca saldırıyoruz diye, fark o zaten... Biz tek olsak bile kaçmayıp kesiyoruz sizi...
İnsanlar söylediklerinizi veya yaptıklarınızı unutur, ama onlara neler hissettirdiğinizi asla unutmaz..

___asiwizaRd Jinekoloqx Qarteanx ___
Kullanıcı avatarı
TraNncE
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen TraNncE »

SerkanSerkan yazdı:Senin gibi herhangi bir lodosu tek gördüğümde tazı gibi saldırıp, kalabalık dolaşanları görünce abi işim var ayağına yatan... bizim gibi siz tazıları dizginleyen gruplarada böyle iftiralar atan veletlere affımız yok ;) Ne güzel de söylemiş yanımda birileri olunca saldırıyoruz diye, fark o zaten... Biz tek olsak bile kaçmayıp kesiyoruz sizi...

Köfte ekmek arası yapıp yerim seni Biz bu foruma kestiklerimizin fotolarını koysaydık Albüm olurdu... :twisted: Durmak yok kesmeye devam.. :twisted:
CyBeRxKiLLeR-CyBeRxTraNcE-CyBeRxqöLge-AtaxBerZaH
Resim
Kullanıcı avatarı
abdullatif82
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen abdullatif82 »

bu ekmek arası köfte iki tane atayı ne zaman kesmiş acaba cezamızı veriyomuşmuş :D
Fetih Cyberxonbaşı Trowhy

zaman, insanları değil ancak armutları olgunlaştırır ..
Kullanıcı avatarı
complex
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen complex »

Olayın komik tarafı, fotoların birinde Ataxmavi'yi kovalıyor ama enerjisi %100 yani Ataxmavi iki kişiye dalmış ama birini kestikten sonra geri çekiliyor. Diğerinde de 6 kişi iki kişiyi kesmişler, grubundan belli aralarına geçip tek kestim ayağı yapıyor. Diğerinde de kesiliyor zaten. :D
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ

________________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
Vahit
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Vahit »

Biz efeciklerle savaş halindeyken seni çok uyardık dimi ?
Uzakdur sonra kimse kurtaramaz seni elimizden diye ? Haksızmıyım ?
Bizim gözümüzde efecikler neyse sende osun
Bakıyorum kuyruk sıkışınca foruma dönmüşsün :)
Daha çok dönecek yerler arayacaksın bu konuda şüphen asla olmasın ;)
Hz Hızır ın Ayasofya camii de ağlayan taş a parmağını sokup Ayasofya camii ni nasıl kıbleye döndürdüyse Atalonca da sana parmağını sokup kıbleni bulduracaktır bu konuda şüphen olmasın

Yanında 2 kaşar alıp millete dalan köfte seni kesmekden ben bıktım :arrow: inan bıktım
Hergün kaşarlı köfte yenilmez dimi ?

Not olarakda seni her gördüğümüz yerde keseceğiz bunda şüphen olmasın ;)
Birde başkalarının vurupda canımızı düşürdükden sonra yada bizi kesdikden sonra yanımıza gelip oturup sen kesmişlsin gibi gösterme
Yakışmıyor sana ;)

Vesselam
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
olcaytoo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen olcaytoo »

Biz senin gibi çapulcuları Adam eden Loncayız, Bizim loncadan
bahsederken düşüncelerine dikkat etmen ve kelimeleri özenle seçmen gerekiyor Çapulcuköfe :)
AtaxOlcaytoo AtaxKafkasHan AtaxDermantoo

Olcay Hangül
Kullanıcı avatarı
earlyblood03
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen earlyblood03 »

Bak canım benim.. Sen tekken Beni tek görünce bir büyü atıorum ee dogal olarak kritik geliyor hemen topukluyorsun :D Ama yanında bir kaç adam warsa senden kralı yok hemen düş peşime o rütbeyı de bu kadar açlıkla iyi yapmışın valla :D
Ha unutmadan söyleyım adamlık 3 kişi 1 adama dalmak değil,tek kişi 3 adama dalıp arada seni kesmektir ;)
XxCHESTERLPxX--Chesterlp-- Earlyblood--Byxklibl
Ataxmütehassız--Budaklıneşeodunu

Resim

Bensiz o kadar kirlisindir ki,nazar bile değmeyecektir sana...
Kullanıcı avatarı
Devran
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Devran »

La şu konuyu açan iti muhatap alıp yazmayın yaaa çakal iksir çeke çeke kafayı buluyodu :D kaldıki ezik daha 2 ay olmadı gördüğünde saygı hürmet gösteriodun şimdi dibin nie kalktı yoksa hasar arden itemmi düşürdün :D
Nice insanlar gördüm üstlerinde İtem yok. Nice İtemler gördüm içlerinde insan yok. © Copyright 2010 ;)

Resim

Ataxkaptan - Ataxdevrankaptan - Ataxulutürk

“Genel Sohbet” sayfasına dön