SAVAŞIN ORTASINDA BİR AŞK HİKAYESİ

İKV için yazdığınız hikayeler, şiirler veya kurgusal eserleriniz
deadboymelih
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

SAVAŞIN ORTASINDA BİR AŞK HİKAYESİ

Mesaj gönderen deadboymelih »

İstabul'a meteor düşeli tam 2 ay olmuştu.İstanbul'a Türkiye'nin her yerinden asker gönderilip orada eğitiliyordu.Cafer,iyi 2 arkadaşı Enes ile Alihan İstanbul'a gelmiş , savaşçılık eğitimi alan en iyi 3 arkadaştı.Ayrıca Cafer'in sevdiği kız olan Zeynep ve onun en iyi arkdaşları Sümeyye ve Rukiye de İstanbul'da büyücülük eğitimi alıyorlardı.Cafer'in gözünde Zeynep her zaman güzeldi fakat üstündeki büyücü kıyafeti güzelliğine güzellik ,gücüne güç ,sihrine sihir katıyordu.Cafer'in tek kardeşi olan Zülal de şifacılık eğitimi alıyordu.2 yıl eğitimden sonra hepsi kendini geliştirmiş ve çok büyük başarılara imza atmışlardı.Bir gün teşkilatın başkanı Agah Efendi Cafer'i ,Enes'i ve Alihan'ı çağırıp şöyle dedi :
-2 yıldır burada eğitim aldınız ve büyük başarılara imza attınız .Ben sizin yaratıkların lideri olan Kadim Hidra'yı yeneceğinize inanıyorum.Bu görev sizin .Cafer bu arada kardeşin Zülal'i de size can vermesi için şifacı olarak göndereceğim.
Cafer :
-Efendim size karşı çıkmak istemem ama o benim tek kardeşim ona bir şey olmasını istemiyorum.Biz yanımıza iksir alsak yeter.
Alihan ve Enes de buna katılınca Zülal bu göreve gelmedi.3 arkadaş yarın akşam yola çıkacaklardı.Cafer o gece hiç uyumadı.Hep Zeynep'i düşündü.Zaman çabucak geçmiş ve yolculuk vakti gelmişti.Cafer yola çıkarken Enes'e şöyle dedi :
-Enes eğer bana bir şey olursa cebimde sana ve Zeynep'e yazdım mektuplar var Zeynep'inkini ulaştır ve kendininkini de oku.
Enes :
-Tamam.
Yolculuk devam ederken bir savaşçının koşarak geldiğini gördüler.Savaşcı Cafer'e yöneldi ve :
-Cafer başın sağolsun kardeşin bir kurtadam tarafından şehit edildi .Mekanı cennet olsun.
Cafer bu habari alınca yıkıldı .Aklındaki herşey uçup gitti .Bunun olacağını beklemiyordu.Fakat devamında Zülal'i öldürenin sadece kurtadam değildi.Zülal kurtadamla savaşırken arkasından hain bir büyücü ona buz oku ve meteorit atarak öldürmüştü.Büyücünün adının Buse olduğunu ve yerini öğrenen Cafer Enes'e şöyle dedi :
-Enes siz yavaş yavaş devam edin en fazla 1 saate dönerim.
Cafer Buse'nin olduğu yere gitmiş .Hemen yanına gidip bir vuruş atmıştı.Vuruşun kanatma vuruşu olduğu Buse'den akan kanla belliydi.Cafer bir tane süpürme vuruşu vurduktan sonra Buse yere serildi.Cafer onun cesedini de bırakmayıp liğme liğme etti.Sonra Enes ve Alihan yanına döndü.Hep Zülal'e yaptıkları bu kötülüğü düşünüyordu.Şimdi keşke onu yanıma alsaymışım diye söylendi.Yolculuk bitmişti .Cafer çok üzgündü ve yorgundular bu yüzden yarını beklediler.Sonra gün mağarada ilerleyip Kadim Hidranın yanına geldiler.Hidra o kadar çok darbe almasına rağmen canı azalmamıştı.Bir ara Cafer bir tane kanatma vuruşu vurdu.Hidranın canı yandığı belli oluyordu.Sinirle Cafer'e döndü bu devasa yaratık ve çok güçlü bir darbe geçirdi.Alihan bu sırada darbenin önüne atladı.Hemen geri çekildiler.Alihan'ın yarası çok ağırdı son sözlerini şöyleydi :
-Cafer o darbenin önüne atlamamın sebebi senin hayatta kalmanı istememdi.Senin sevdiğin var en azından benim kimsem kalmadı ve sen daha iyi bir savasşçısın.Bu yüzden kendimi darbenin önüne attım.Alihan'ın iyi olması için en güçlü iksirleri bile denediler ama olmadı.Alihan şehit olmuştu.O gün dinlendiler.Hergün saldırdılar her gün saldırdılar ama sonuç alamadılar.4. gün savaşırken Enes Cafer'e şöyle seslendi :
-Kan kardeşim sana bir şey diğeceğim ama kızmayacaksın.
Cafer :
-Ne söylediğine bağlı .
Enes :
-Zeynep'le ilgili .
Cafer :
-Tamam söyle ama kızmayacağıma dair bir şey demiyorum.
Enes :
-Sevdiği birisi varmış.
Cafer (Sinirli bir şekilde):
-Ne!
Enes :
-Amasya'da Göktuğ adında birisi.
Cafer :
-Off .Nese şu savaşı ...
Cafer bu sözleri söylerken Hidra ona güçlü bir vuruş indirdi .Cafer kalkanıyla kendini savundu.Fakat savunma geterdi olmamış vuruş Cafer'i mağaranın kenarına uçurmuştu ve Hidra üzerine geliyordu.Bu sırada Enes GBT-70'i ile Hidra'ya 3 el ateş etti ve sonra tekrar kafa koparanını çıkardı.Hidra Enes'e yöneldi.Cafer'in toparlanması uzun sürmedi.
Cafer :
-Enes yarım kalan cümlemi tamamlayım.Şu günü atlatalım dinlenmeye gidince konuşuruz bu meseleyi.
O sırada etrafa bir ışık hüznesi yayıldı.Bu çok güçlü bir yıldırım atışıydı .Cafer yıldırımın çıktığı büyücüye bakınca bu kişilerin bir tek büyücü değil 3 tane büyücü olduğunu gördü.Zeynep ,Sümeyye ve Rukiye yardıma gelmişti.Cafer kendini toparladı ve saldırdı .Yorgun düşmüşler ve yine geri çekilmek zorunda kalmışlardı.
Cafer akşam ateşin başında şöyle dedi :
-Yav bende diyorum hangi büyücü bu kadar güçlü yıldırım atabilir.Meğer 3 kişi gelmişler.
Gülüştüler.
Cafer :
-Nese çekin şu aralığı da arada perde kalsın.
Enes :
-Kan kardeşim yarın iyi mi ?
Cafer :
-Kardeşim iyiyim ağır değil merak etme.
Enes :
-İyi tamam hadi uyuyalımda dinlenelim.
5.gün sabahın ilk ışıklarında tekrar Hidraya saldırdılar.Cafer Hidraya yine kanatma vuruşu vurmuştu.Hidra bu sefer çok hızlı ve ağır bir darbe indirdi.Cafer kalkanı ile korunmasına rağmen Kalkan parçalanmıştı ve Cafer'in kolu kanıyordu.Cafer geri çekildi.Zeynep ,Sümeyye ,Rukiye ve Enes saldırıya devam etti.Cafer yarasını sarıp gitmeyi planlıyordu fakat yarasını sardıktan sonra geri çekildiklerini gördüler.Fakat Enes'i sürükleyerek getiriyorlardı.
Cafer :
-Ula 2 dk gittim bea ne oldu kardeşime ?
Zeynep :
-Hidra çok güçlü vurdu .Durduramadık.
Cafer :
-Off bea Enes'im yolda Zülal sonra Alihan sonra da sen .Ben daha nasıl dayanayım.
Cafer sinirli bir şekilde Hidranın yanına gitti .Yarasına aldırmadı .Açlığına aldırmadı .Yorgunluğuna aldırmadı .Vücüdunda çok fazla yara açılmıştı.Fakat Hidra da 5 günün ardından yorgun .Cafer çok güçlü vuruşların Hidrayı öldürmüştü .Geri dönüyordu.Fakat çok fazla kan kaybetmişti .Çadırın yanına gelince kendinden geçti bayıldı.Uyandığında Agah Efendi yanındaydı ve onu tebrik etti .
Cafer :
-Efendim cebimde Zeynep'e yazdığım bir mektup var .Onu Zeynep'e iletirseniz çok sevinirim .
Agah Efendi :
-Tabi ki!
Cafer çok kan kaybetmişti ve orada canını verdi .Agah Efendi Cafer ölmeden önce eğer Cafer'e bir şey olursa eşyalarını ne yapmalarını istediğini sormuştu.Cafer hepsini ve parasını Zeynep'e gönderilmesini istedi.Agah Efendi Cafer'in cebinden mektubu aldı ve Zeynep'e gönderdi.Zeynep mektubu açıp okuyunca şunlar yazılıydı.
Sevdiğim Zeynep ,
Ben seni hep sevdim ve seveceğim.Seni sevdiğimi biliyordun ama bana kesin bir şey söylememiştin.Zeynep ben şehit olmuş olabilirim .Hayatına kaldığın yerden devam edeceğini beni hiç takmayacağını biliyorum.Ama sana ilk yazdığım mektubumda söylediğim gibi ben aşkı buldum artık fark etmez , sevmesende beni sevgim bitmez.Zeynep 4.gün siz gelmeden önce Kan Kardeşim Enes bana senin Amasya'da Göktuğ'yu sevdiğini söyledi.Yapılack bir şey sevginin önüne geçilmezde zorla sevdirilmezde.

Yazan: Cafer

Zeynep bu satırları okuduğunda hiç etkilenmediği belli oluyordu .İstanbul'un kurtulması için 4 yıl daha savaşıldı ve galip geldik.İstanbul kurtulduktan sonra herkez normal yaşantısına dönmüştü.Enes'in evine Cafer ile çektirdiği savaş anıları fotografları ve üstündeki eşyalar gönderilmişti.Zeynep normal yaşantısına dönmüştü .Savaşta giydiğin büyücü elbisesini , asasını ,gücüne güç , sihrine sihir katan yüzüğünü ve kolyesini ve diğer savaş eşyalarını odasının duvarına asmıştı .Cafer'in zırhını , kafa koparan baltasını ,gücüne cüç katan yüzüğünü , kolyesini ve diğer eşyalarını sadece bir gün lazım olursa diye saklamıştı.Rukiye Cafer'in iyi bir arkadaşıydı.Bazı sırlarını biliyordu.Cafer'in ölmesine biraz üzülmüştü.Cafer'in ölümüne ailesini kaybettikten sonra ve İstanbul'a gitmeden önce kaldığı Kan Kardeşi Enes'in ailesi de biraz üzülmüştü.Bu 3 kahraman savaşçının ve bu 3 kahramın savaşçıdan Enes ve Cafer'i Hidradan kurtaran 3 kurtarıcı büyücünün adı hiç bir zaman unutulmadı.

Son

Arkadaşlar bazı yazım hatalarım olabilir .

TÜM İSTANBUL KIYAMET VAKTİ FORUMU ŞAHİT OLSUN

ZEYNEP SEN AMASYA'DAKİ GÖKTUĞ'YU SEVSEN BİLE BEN SENİ ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK
SEVİYORUM
deadboymelih
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: SAVAŞIN ORTASINDA BİR AŞK HİKAYESİ

arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum ;)
Kullanıcı avatarı
Buyukxuzlasma
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Buyukxuzlasma »

lan bende hıkaye sanıyom.Adam gıbı hıkaye degıl desene :) sonunu okudum şok oldum:) bız sneın ask oykunu dınleıdk desene + 3 buyucu gerekmez buyuculeırn efendısı zamanında hıdranın kafasını kopardı 3 buyucunun yaptıgı hıdraya cızık atar:) buyucunun gucu :)

Bu arada zeybek oglunun epesınde 27 item avrmıs dırenc fln full oluypormus + 400 bin cnaı oluyormus dogru demi??
deadboymelih
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Buyukxuzlasma yazdı:lan bende hıkaye sanıyom.Adam gıbı hıkaye degıl desene :) sonunu okudum şok oldum:) bız sneın ask oykunu dınleıdk desene + 3 buyucu gerekmez buyuculeırn efendısı zamanında hıdranın kafasını kopardı 3 buyucunun yaptıgı hıdraya cızık atar:) buyucunun gucu :)

Bu arada zeybek oglunun epesınde 27 item avrmıs dırenc fln full oluypormus + 400 bin cnaı oluyormus dogru demi??
olm hikayemi hem sevdiğim kızı ne kadar sevdiğimi hem de eğlence olsunda arkadaşlar okusun diye yazdım emeğe saygı gösteren kalmadı sanırım :evil:
Kullanıcı avatarı
secret96
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen secret96 »

ARKADAŞIM KADİMİ 6 SAĞLAM OYUNCU OLSAN BİLE EN FAZLA CANINI 80 E İNDİRİR BENCE AMA GÜZEL BİR PAYLAŞIM OLMUŞ
ครкєгא-ครкєгאşเŦค-ĸօოսէձռ×ձรĸεг×
є๓เภöภü

Resim
Kullanıcı avatarı
Prince
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Prince »

Buyukxuzlasma yazdı:lan bende hıkaye sanıyom.Adam gıbı hıkaye degıl desene :) sonunu okudum şok oldum:) bız sneın ask oykunu dınleıdk desene + 3 buyucu gerekmez buyuculeırn efendısı zamanında hıdranın kafasını kopardı 3 buyucunun yaptıgı hıdraya cızık atar:) buyucunun gucu :)

zeybek ne la
zembekoğlu o
Kullanıcı avatarı
snmz35
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen snmz35 »

secret96 yazdı:ARKADAŞIM KADİMİ 6 SAĞLAM OYUNCU OLSAN BİLE EN FAZLA CANINI 80 E İNDİRİR BENCE AMA GÜZEL BİR PAYLAŞIM OLMUŞ
Göster
Tahammül

Seviyoruz bu hayatı

“Yazım” sayfasına dön