<> Kurt Loncası <>

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kurt

Re: <> Kurt Loncası <>

Mesaj gönderen kurtreis »

Burası Kurt Loncası iletişim Sayfasıdır herhangi bir şikayette bulunmak isteyen adabınca yapabilir ki İsmail sen msn dende telefondanda çok kolay ulaşabilirsin bana hiç tanımadığım birini savunmak için lonca sayfamızda böyle bir girşimde bulunman hiç hoş olmadı görünen o ki aramzıdaki dostluk bağları tamamen bitmiş bitmemiş olsa bu gün ben bu sayfada bunları okumazdım + Byxcansın bizde kara listededir nedeni ise kp kasanlara saldırması savaşmayanlara yada düşük iwi klana girmiş oyunculara saldırması bu adama bende küfür ettim pc başında yazarak etmesemde oturduğum yerde çok ettim ki düşün o kadar öfkelendirdi gözümde kanı 5 para etmez bir şahıs şimdi diyceksin ki ANAYA BACIYA KÜFÜR vs vs sen bu küfürleri Gerçek Hayatta yada oyunda kullanmıyormusun yani yada hiç kullanmadın mı ? cevabın hayır kullanmadım olmadığını ikimizde biliyoruz bu konu burada kapanmıştır ben lonca sayfamda tartışma istemiyorum ...
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.

2008 Yılından Beri...
Kullanıcı avatarı
Hezeyan
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Hezeyan »

kabusxpislickjj yazdı:SELAMIN ALEYKUM yani diyecek bir sey yok fotolar acık ama şunu unutmayın benim orda anama bacımı kufur ediliyor ... yani kime etseler o bile belki aynı cwp vercek ama benim orda kufur etmem yanlış oldugunu biliyorum bir anlık sinir işte...ama benim ağrıma giden benim yanımda kp kasan adam benim gurubumda olan adam benim fotomu alıyor ve foruma koyuyo agrıma giden bu .... bana paşam kardeşim diyen adama bakın yaw ..... bana bunu yapan adam yarın neler yapar..... en sevmedigim şeydir birinın arkasından iş cevirmek ..... BUTUN TILSIN HALKINDAN ÖZÜR DİLERİM KUSURUMA BAKMAYIN.... ama fotoda gorulmemiş tahris edici laflar var Mendresx arkadaş almamış onları neye hizmet ediyosa....Helal olsun diyorum Ve /alkış lıyorum Menderes ark bu Davranşını.... İyi Akşanlar Herekze

Bak Arkadaş Bu Oyunda Küfür Edersin Etmezsin Diye Birşey Yokki Gunluk Hayattada Eminim Her Biriniz Kufurlu Konuşmalar İçinde Bulunuyosunuz Arkadaşınla Konuşurken Bile Şaka Arası Kufur Geçiyodur.

Ben Sporcuyum , Basketbol Oynuyorum + Spor Akdemisine Hazırlanıyorum.Ve Benim İdmanımda Olsun başka Bir Spor Klubunde Olsun Oyuncular Aralarındaki Küfürleşme Ortadadır.Bir Futbol Maçı İzliyorsunuz Ve Profesyonel Oyunun Agzından Kufur Ettini Okuyabiliyorsunuz.Yani Kimse Burda Ben Kufur Etmem O Bu Demesin Her Biriniz Kufur Ediyorsunuz.

Şimdi Sorun Burda :arrow: Adam Kufur Ediyor Ama Nie Ediyor Diye Soran Yok...Bide Suçlayanlar Saki Çok Temiz Adamlar Mış Gibi Hayatlarında Hiç Kufur Etmemişler Gibi Konuşuyorlar.

Oyuncu Kufur Eder.Ve Cezasını Ban Susturma Şeklinde Çeker Geriside Kimseyi İlgilendirmez.
Kurtlarxhezeyan - Hellhuman - Kurtlarxgüneş - Hezeyannn - İnciticixhezeyan
Kurtlarxkadriye
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Kurtlarxkadriye »

Bu küfür muhabbetlerinden kaç konu kapatıldı kaç arkadaşımız ouynu bıraktı uzatmayıon artık lastik gibi bu konudan en çok tiksinen benim ama ben bile bu kadar uzatmıyorum 3 sayfadır birbirinize foto göndermişsiniz yeter artık =S uzamasın...
Resim
{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
Kurtlarxkadriye
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Kurtlarxkadriye »

Bilgisayarım gene bozuldu netbooktanda oyuna giremiyorum =S beni sevmeyenler bol bol bensiz oynasın yakında gelicem ozaman'a kadar onlara iyi eylenceler =D
Resim
{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
Kullanıcı avatarı
Mertkan
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Börteçine

Mesaj gönderen Mertkan »

19 MAYIS ATATÜRKÜ ANMA VE GENÇLİK SPOR BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN
Resim
Resim

Resim

[right]Mertkan UĞURLU[/right]
(Lonca tanıtım sayfası ve başvuru formu için lütfen resime tıklayınız.)
Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Lonca: KURT LONCASI

Mesaj gönderen Sariyerli »

Kurtlarxkadriye yazdı:Bilgisayarım gene bozuldu netbooktanda oyuna giremiyorum =S beni sevmeyenler bol bol bensiz oynasın yakında gelicem ozaman'a kadar onlara iyi eylenceler =D

bende diyorum nerde bu deli :D :D
TILSIM - KURT LONCASI

TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK

EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Lonca: KURT LONCASI

Mesaj gönderen Sariyerli »

Resim

BEN HERŞEYDEN ÖNCE BİR TÜRK'ÜM !

BÖYLE DOĞDUM, BÖYLE ÖLECEĞİM. TÜRK BİRLİĞİNİN BİR GÜN HAKİKAT OLACAĞINA İNANCIM VARDIR.
BEN GÖRMESEM BİLE GÖZLERİMİ DÜNYAYA ONUN RÜYALARI İÇİNDE KAPAYACAĞIM.
TÜRK BİRLİĞİNE İNANIYORUM, ONU GÖRÜYORUM.
YARININ TARİHİ, YENİ FASILLARINI TÜRK BİRLİĞİYLE AÇACAKTIR.
DÜNYA SÜKUNUNU BU FASILLAR İÇİNDE BULACAKTIR.
TÜRK’ÜN VARLIĞI KÖHNE ALEME YENİ UFUKLAR AÇACAK, GÜNEŞ NE DEMEK, UFUK NE DEMEK OZAMAN GÖRÜLECEK…

!!!! REHBER KUR'AN HEDEF TURAN !!!!
TILSIM - KURT LONCASI

TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK

EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
Kullanıcı avatarı
Hezeyan
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Hezeyan »

Bu Konudan Rahatsız Olan Lonca Arkadaşlarım K.bakmasın.

Burda Hakkımda Sölenen Ciddi Bir Durum Var Ve Bu Lonca Klan Sayfasında Paylaşılmış.

Haklısınız Ben Buna Cevap Vermicektim.

Sineye Çekip Kobul Edicektim.

Sizlerde Rahatısz Olmıcaktınız Uzamıcaktı.

Ben Hayatımın En Yoğun Döneminde Bile Buraya Oyuna Bakmaya Çalışıyorum.Belkide Ben Dinlenmem Uyumam Gereken Zamanı Buraya Veriyorum.

Ama Bazı Densizler Birşeyler Yakalayıp Beni Şeytana Uydurmak İstiyo.

Bende Buna Kayıtsız Kalamam.

Mesut Kardeşim Ve Murat Kardeşim Size Teşekkür Ederim.

Geri Kalan Arkadaşlarıma Da Konuyla İlgili Tek Yorum Yapmamalarından Sadece Şikayetçi Olduklarından Teşekkür Ederim.

19 Mayıs Atatürkü Anma Ve Gençlik Spor Bayramınız Kutlu Olsun.
Kurtlarxhezeyan - Hellhuman - Kurtlarxgüneş - Hezeyannn - İnciticixhezeyan
yefe2009
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen yefe2009 »

Huseyın kardesım moralını bozma hallederız bı densız yuzunden loncaları bırbırıne dusurmeye calısanlar utansın (bu gıbı seyler yasanır yasanacakta ) bıde o byxne karın agrısı ıse tılsım dar gelecek haberı olsun Kurtlarx ısmını gordugunde anlasınkı bela gelıyo
Boyle kısılıksız ınsanların yuzunden guzelım lonca sayfası lekelenıyor neyse Reıse bırakın konuyu kapatın baska da yorum yazmayın bu arada pazara herkes bı yolunu bulup turnuvaya gelsın katılması katılmaması onemlı degıl orada olsun yeter tanısmadıgımız arkadaslarımız var onlarla tanısmak ıstıyoruz bu yuzden kurtlar loncası pazara herkşiii :D beklıyoruz.Saglıcakla kalın

Kurtlarxyagız
yagızefeee
Kurtlarxyagız *** Havzalı ***
Kullanıcı avatarı
ibrahimekim
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen ibrahimekim »

Hüseyin kardeşim gerekli savunmayı yapmısın eline saglık

Bazı insanlar BAZILARINI savunduklarını sanırlar ama tartıştıkları konular boşadır. Savunulan insan da insan değilidir. Ne insanlar gördüm maden cekerken bile kp açlıgından dolayı ınsanı kesıyorlar (kabusx) ler de var bu olay da sonra reıse bolgeden pm atınca kardes kusura bakma dıyorlar .

Bu durumları resime almak bile anlamsız geliyor ki bos işlerle ugrasmayız ugrasanlarıda sevmeyız.

Bir de loncadan atılma olayı bizden başka kimseye kalmadı hüseyin de loncamıızn önemli ve zorunlu temel taşıdır hüseyine laf atan (kendi adıma) banada atmış demektir.
Resim

**Kurtlarxhard* *Kurtlarxhardd* *Kurtlarxgenıus* *Hardthedevil**

*********LONCA ÜYE GÖZLEMCİSİ*********
*******http://www.kurtloncasi.com/*****

“Lonca İletişim” sayfasına dön