Grubunda 1 şifa olsa 1 de büyücü olsa büyücünün zihin ve kutub'u 15 olursa sen ise elektirik,buz,meteorit ve bilgilerini 15 yapıp eminönü sokaklarına çıkarsan muhteşem şeyler olabilir
Taramalı büyücü
Re: Taramalı büyücü
Olabilir fakat nasıl olur;
Grubunda 1 şifa olsa 1 de büyücü olsa büyücünün zihin ve kutub'u 15 olursa sen ise elektirik,buz,meteorit ve bilgilerini 15 yapıp eminönü sokaklarına çıkarsan muhteşem şeyler olabilir
;)
Cehaletle deha arasındaki gerçek fark nedir biliyor musunuz ? Dehanın sınırları vardır cehaletinse hiçbir sınırı yoktur.
Silencend Fiqan Ieqo
Silencend Fiqan Ieqo
anca buFiqan yazdı:Olabilir fakat nasıl olur;
Grubunda 1 şifa olsa 1 de büyücü olsa büyücünün zihin ve kutub'u 15 olursa sen ise elektirik,buz,meteorit ve bilgilerini 15 yapıp eminönü sokaklarına çıkarsan muhteşem şeyler olabilir;)
Nick : Azimlixseloxbüyü
Lonca : Azimlix
Server : Tılsım
Karakter : Büyücü
Lonca : Azimlix
Server : Tılsım
Karakter : Büyücü
- Fedaicocuk
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
ARKADAŞLAR 3 NEDE 15 WERİRSE 40 LWLDE 40-43 ARASI KASMAK ZORUNDA WS YAPMICAKSA BENCE OLUR KASMASI İCİNBENCE GZÜEL OLUR TESLA 15 PUANDA 400 WURUYOR AMA ELEKTİRİK İTEM OLMASA BİLE 800 WURUYOR BENCE KASACAKSA OLUR BEN BÖLE DÜŞNÜOM
[img]http://img529.imageshack.us/img529/7064/127678380645460311.gif[img]
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
gerek yok 1 büyü attıktansonra 2 . büyüyü atınca ilk attığının süresi geliyor zaten ama şöle yapılabilir
15 ateş 15 bilgisi
15 buz 15 bilgisi
15 direnç kırma
10 meteorit 10 bilgisi veya 15 meteorit 5 bilgisi
diğer 3 ünü de istediğinize verebilirsiniz ateşin süresi 5sn olduğu için 3 büyü yapmak idealdir
15 ateş 15 bilgisi
15 buz 15 bilgisi
15 direnç kırma
diğer 3 ünü de istediğinize verebilirsiniz ateşin süresi 5sn olduğu için 3 büyü yapmak idealdir
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
Yoo. Ben denedim , olmadı. 2 saniye beklemek zorunda kalıyorum. Ama 3 büyüyle paso büyü atıyorum , banamısın demiyo.Refresh yazdı:gerek yok 1 büyü attıktansonra 2 . büyüyü atınca ilk attığının süresi geliyor zaten ama şöle yapılabilir
15 ateş 15 bilgisi
15 buz 15 bilgisi
15 direnç kırma