arkadasLar kendını bıLmez bir kac arkadas bır kac gundur basımın etını yıyor Benim hırsız oLdugumu dusuNen varmı aranızda ??
...:::ByaTaK:::... ...:::SaThaNisTh:::... ...:::SiRRasH:::... ...:::KuzeyxbiLgiN:::...
hırsız oLdugumu dusuNen iceri.!!!
- ByaTTacK
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
hırsız oLdugumu dusuNen iceri.!!!

Ya oLduguN gibi goruN yada gozuMe goruNMe . . .
Re: hırsız oLdugumu dusuNen iceri.!!!
Resimlerin adı neden EKRA_45_4572 . . gibi değil derseniz.Kafedeyim.Print alıp Paintten kaydedip koyuyorum.
Bunun ustunede bıseyler yazda goreyım senı ! Cıkıyorum.Bısey yazarsan gec cevap geLır.
- gizemlirapcii
- İri Fare Avcısı
Kadir hırsız oLdugumu dusuNen iceri.!!! demiş sen Bilmem Alakasız Şeyler KOyuyon . . .. .
Bu AdamıN çar İtem Falan Çaldığıunı Kantla . . ..
Bu AdamıN çar İtem Falan Çaldığıunı Kantla . . ..

-
- Kadim Hidra Avcısı
Aklı sıra gündeme getirecek kendini prim yabıcak 
- ByaTTacK
- Şarapçı'nın Sırdaşı
vander bıLmeden konusma . . .
su cocuq 2 gundur kafamı yedı ondan bu konuyu actım gundeme geLmek ıcın ugrasmam . . .
korkusuz buda sana cok buyuk bır kapak oLur herhaLde hırsız dıyen tek kısı yoq . . .
su cocuq 2 gundur kafamı yedı ondan bu konuyu actım gundeme geLmek ıcın ugrasmam . . .
korkusuz buda sana cok buyuk bır kapak oLur herhaLde hırsız dıyen tek kısı yoq . . .

Ya oLduguN gibi goruN yada gozuMe goruNMe . . .
Yazık deyip cıldırtma si.. rim itemini carının artık sıktı bu konu.
Ne anlarsan Trip .Fotoda yazan bu.Otekı fotoda arkadası en yakın arkadası #@!? kadir cladı dıyor.
Ne anlarsan Trip .Fotoda yazan bu.Otekı fotoda arkadası en yakın arkadası #@!? kadir cladı dıyor.
Kardesime Hırsız diyecek daha anasından dogmadı.. Siz adamı aptal aptal kızdırırsanız küfür eder tabiiki.Kadir benim kardeşimdir yinede birşeyimi çaldı diyorsan gel 5 fazlasını vereyim sus .. Fotoraflara gelince char çalma yok item çalma yok birşey yok çocukca aptal aptal resim koyup milleti rahatsız etme .
╠► รเשครLıχ ◄╣
~кคtเl ๏lยг๓ย เภรคภ เçเภ๔єкเภเ öl๔üгüгรє ؟¿
»¦«Ya oLdugun gibi Görün Yada gözüme Gözükme ..»¦«
~кคtเl ๏lยг๓ย เภรคภ เçเภ๔єкเภเ öl๔üгüгรє ؟¿
»¦«Ya oLdugun gibi Görün Yada gözüme Gözükme ..»¦«