Bir şey sorabilir miyim?amonra153 yazdı: Biz Ne yiğiTLer gördük eLveda diĞen , ne yiĞiTLer gördüK Veda biLe edemeyen :!:
O her kelime ortasındaki büyük harflerin anlamı ne yanlış anlamazsan?
Bir şey sorabilir miyim?amonra153 yazdı: Biz Ne yiğiTLer gördük eLveda diĞen , ne yiĞiTLer gördüK Veda biLe edemeyen :!:
Şekil yapıyorum , tarzEmirBerkKorkmaz yazdı:Bir şey sorabilir miyim?amonra153 yazdı: Biz Ne yiğiTLer gördük eLveda diĞen , ne yiĞiTLer gördüK Veda biLe edemeyen :!:
O her kelime ortasındaki büyük harflerin anlamı ne yanlış anlamazsan?![]()
Mhir olabilir mi?hakan9648 yazdı:Carı mı çalan vede silen kişiyi bugün veya yarin yakalıcaz.Şrefsz carları silmiş bi süre ortadan kaybolmuş neymiş oyuna ara vermiş bugün yarın enselicezx işte ozaman...
Okuldan arkadaş o olamas bu arda hırsız diye kme yazdılar ki ?EmirBerkKorkmaz yazdı:Mhir olabilir mi?hakan9648 yazdı:Carı mı çalan vede silen kişiyi bugün veya yarin yakalıcaz.Şrefsz carları silmiş bi süre ortadan kaybolmuş neymiş oyuna ara vermiş bugün yarın enselicezx işte ozaman...
Bölgede hırsızdır diye filan yazdılar...
Bugün dedi ben Hakan'ın arkadaşıyım itemleri çalındı filan.
Sonra dedi kanka olalım mı.
Ben de dedim sevmem öyle şeyleri ama arkadaş olabiliriz.
Sonra bölgeden o yazı geçince bir daha konuşmadım...
Mhir hırsızdır diye birileri dedi sonra birkaç kişi de doğruladı...hakan9648 yazdı:Okuldan arkadaş o olamas bu arda hırsız diye kme yazdılar ki ?EmirBerkKorkmaz yazdı:Mhir olabilir mi?hakan9648 yazdı:Carı mı çalan vede silen kişiyi bugün veya yarin yakalıcaz.Şrefsz carları silmiş bi süre ortadan kaybolmuş neymiş oyuna ara vermiş bugün yarın enselicezx işte ozaman...
Bölgede hırsızdır diye filan yazdılar...
Bugün dedi ben Hakan'ın arkadaşıyım itemleri çalındı filan.
Sonra dedi kanka olalım mı.
Ben de dedim sevmem öyle şeyleri ama arkadaş olabiliriz.
Sonra bölgeden o yazı geçince bir daha konuşmadım...