Bu konu haddime değil ama görüşlerimi paylaşmak istedim sadece. Megax loncasında, oyun içinde tanıdığım kadarıyla çok sevdiğim ve değer verdiğim kişiler mevcut. Keza Mustafayıda oyundan iyi tanırım ve Mustafa'nın loncadan çıkarılma kararına çok üzüldüğümü belirtmek isterim. Bence o kadar emek harcamış loncasına bağlı kalmış bir oyuncunun böyle basit bir durumdan dolayı loncadan çıkarılması bana yanlış gibi geldi. Eminim ki lonca yöneticileri bu kararı verirken iyice düşünmüşlerdir. Ama yinede herşeyden önce emeğe saygı göstermek gerekir diye düşünüyorum. Loncadan çıkarılma sebebi bence en son düşünce olmalıydı. Lonca üyeleri burada empati yapıp birgün kendilerinin de başına buna benzer bi durum geldiğinde Mustafa'nın durumuna hak vereceklerdir sanırım. Takdiri yöneticilere kalmış ve kararı zaten verilmiş olan bu konu ile ilgili düşüncelerimi paylaşmak istedim. Amacım yeni bir tartışma başlatmak değildir. İyi forumlar..
iyi Dilerlerınden Dolayı Tesekur ederım bırak benı bılen bılır ben hıc bır sey yapmadam loncadan atıldım canı sagolsunlar bırak zten oyunu sevmıom oyun yuzunden hayatım bıtıyordu ben cok ıstemıstım bunu okul bıtınce hepp bırlıkte ecel ejder ashap uretecektık gıttıkce guclenecektık ama zeydan ne yaptıysa bılmıyorum ondan loncadan cıkarıldım şifremı su okul hayatım boyunca degıstırmıyorum cunku arkadas telıne kaydettım ancak tatılde o gelcek bıze degıstırecez benYemın edıyorum kac kere dedım zeydana Crıma gırme dıe ama anlamadı
Yinemi uğraşıyolar loncamızla ya illa gerimi dönüyüm dağıtıymmı epsini Neyse müjdemi isterim BABA oluyorummm :):):):D Çok sevinçliyim oyunda İlk Koray'MmM'a sölemiştim belki sölemiştir bazılarınıza .
MegaxSouL yazdı:Yinemi uğraşıyolar loncamızla ya illa gerimi dönüyüm dağıtıymmı epsini Neyse müjdemi isterim BABA oluyorummm :):):):D Çok sevinçliyim oyunda İlk Koray'MmM'a sölemiştim belki sölemiştir bazılarınıza .
MegaxSouL yazdı:Yinemi uğraşıyolar loncamızla ya illa gerimi dönüyüm dağıtıymmı epsini Neyse müjdemi isterim BABA oluyorummm :):):):D Çok sevinçliyim oyunda İlk Koray'MmM'a sölemiştim belki sölemiştir bazılarınıza .
Hepinizi Çok özledim Esen Kalın . . . !
Hasanımmm Müjdeli Haberi Ailemizdeki Gördüğüm Herkesle Paylaşmaya Çalıştım Hepsi Çok Sevindi Allah Bağışlasın Tekrardan MeGaXJuniourXSouL GeLiyorr x)) Seni Çok Özledik Aramıza Bekliyoruz Kısa Zamanda Dostumm
Hepinizi Çok özledim Esen Kalın . . . !
Hasan'ım ALLAH BağışLasın Bir Çocuğun OLucakmış .TaLha Oyunda MegaxJuniorxsouL GeLiyo Demişti Baya GüLüşmüştük .Sende Dön Artık Kendini Çok FazLa ÖzLettirme