En büyük asker Bizim Asker
Anıl Gider Mujukaaaaa
- Fantomx
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Anıl Gider Mujukaaaaa
Anılım gitmeden bi oyuna gel sana güzel bir tören yapalım.
Vatan ne Türkiye’dir Türklere, ne Türkistan,
Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir; TURAN…
Fantomx - Hunxfantom
Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir; TURAN…
Fantomx - Hunxfantom
- enfectionn
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Lodos
Bu İleti Yazdıktan Sonra Hemen Ankaya Gircem Sizi SEviyorum Cok TşkLerr Mujukaaaa . . .

kardeş bende orada yapmıştım acemiligi sıcagı çok kötü bide kargaları hindi gibi kargalar var
şimdiden hayırlı teskereler
Bayrakları Bayrak yapan üzerindeki KANDIR.Toprak eğer uğrunda ŞEHİT varsa VATANDIR.
- woLveRiNe
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Anka
- Lonca: Anka Plus
asker'e yolculuk :(
Selamlar.
KanKy, Kusura Bakma En son En geç Ben yazdım Sanırsam Affola. Ama Bilirsinki Seni Seven, Senin her zaman yanında olan ve olacak Kardeşin Fatih. Seni asla unutmadı ve unutmazda. Bu yorumu yapana kadar Hep Şunla görüşeyim. Hayırlı yolculuk dileyesim vardı Fakat Nasip olmadı galiba
. Eğer Askere gitmeden Bir bakarsan Tekrar Görürsün.
Telefondan arayacaktım, Teli Kaybettik. Msnden yada faceden yazcaktım PC gidik xS...
Neyse Kardeşim. Sen Mehtapları saymaya başlayacaksın. Mehtapda ve Şafaklarda En yakın Kardeşin olarak Hayırlı yolculuklar
KanKy, Kusura Bakma En son En geç Ben yazdım Sanırsam Affola. Ama Bilirsinki Seni Seven, Senin her zaman yanında olan ve olacak Kardeşin Fatih. Seni asla unutmadı ve unutmazda. Bu yorumu yapana kadar Hep Şunla görüşeyim. Hayırlı yolculuk dileyesim vardı Fakat Nasip olmadı galiba
Telefondan arayacaktım, Teli Kaybettik. Msnden yada faceden yazcaktım PC gidik xS...
Neyse Kardeşim. Sen Mehtapları saymaya başlayacaksın. Mehtapda ve Şafaklarda En yakın Kardeşin olarak Hayırlı yolculuklar
O Şimdi ASKER..!
9'uncu Mot.P.Tug. 1'inci iç güvenlik Özel Taburu Muharebe Destek Bl.K.Lığı
Kars/ Sarıkamış..
http://www.facebook.com/fatih.ozbakan
9'uncu Mot.P.Tug. 1'inci iç güvenlik Özel Taburu Muharebe Destek Bl.K.Lığı
Kars/ Sarıkamış..
http://www.facebook.com/fatih.ozbakan
- enfectionn
- Işık Hanım'ın Elemanı
Şunu Unutma Kankacım bende Seni Seviyorum Hep De Seviceğimm...Mujukaaaa HerKeze Cok TeşküLer