Kontörle Plus Alabilmenin Sonuçlarından Birisi..

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
serkannnn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Kontörle Plus Alabilmenin Sonuçlarından Birisi..

Mesaj gönderen serkannnn »

Bildiğiniz gibi artık kredi kartı olmayan birisi bile (18 yaşından küçük) cep telefonundan rahatlıkla plus alabiliyor. Peki bu ne gibi sonuçlar doğurdu? Benim gözlemlerime göre bu sistem geldikten sonra bölge ve klan kanalları çok kirlendi. Örnek olarak, 1 saat online olduğunuz takdirde bölge kanalında en az 5-6 tane isim görürsünüz; şu hırsızdır, bu hırsızdır, o dolandırıcıdır şu kadar paramı çaldı diye... Peki gerçekten bu oyunda bu kadar hırsızlık vakası yaşanıyor mu? Bence hayır. Bir örneğini az önce yaşadım, paylaşmak istedim. Qmer adlı kişiyi, daha önceden kestiğimde ettiği küfürlerden ve sonra hiçbirşey olmamış gibi yansıttığım eşyanın fiyatını sormasından tanıyorum :) Az önce gümüş akrep keserken bronzu çekip oyundan çıktı, uyarmama rağmen tekrarladı. Ben de aynısını ona yapınca 'Seni bölgeden rezil edeyim de gör' dedi. Ona da hak vermek lazım, bilmezki karşısındakine çamur atsa o çamur kendine sıçrar. Beni tanıyanlar bilir bu gibi kişilere cevap vermeye tenezzül etmem, foruma da pek fazla konu açan birisi değilimdir. Ama bu konunun önemli olduğunu düşündüm ;)

Bu da ekran görüntüsü ;)

Resim
Resim
serkannnn-ssserkan-Sserkannşifacı-Serkannn
(Daha birçoğu, sadece Eminönü)
Kullanıcı avatarı
Yalwarrior
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Lodos

Re: Kontörle Plus Alabilmenin Sonuçlarından Birisi..

Mesaj gönderen Yalwarrior »

Kesinlikle Sana Katılıyorum Kardeşim Oyunda Kimseye Rahat Yok En İyisi Muhattab Olmayacaksın Sesini Çıkarmayacaksın Seni Bilen Bilir Zaten Gerisi Çokta FiFi ;)
Kullanıcı avatarı
DeliRockci
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Kontörle Plus Alabilmenin Sonuçlarından Birisi..

Mesaj gönderen DeliRockci »

Falanca hırsızdır lafına alerjim var artık :) Nerede görsem "mağdur"lara takarım zaten :P
IKVONLINE
Asistan Delirockçı

“Genel Sohbet” sayfasına dön