MADENİ HİLEYLE ÇEKENLER YETTINIZ ARTIK

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
SuRReNDeR
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: MADENİ HİLEYLE ÇEKENLER YETTINIZ ARTIK

Mesaj gönderen SuRReNDeR »

EpitapH yazdı:
Aeoroea yazdı:EpıTap Sana Gelınce Sana Katılıyorm Dedıklerıne Fakat Bır Insan Maden Basında 5 6 Saatten Fazla Durması Imkansız Bısı Gıbı 1 2 3 Saat Tamam 5 6 Saat Normaldende Ote.
Ben maden başında 29 saat oturduğumu bilirim kim demiş 5-6 saatten fazla oturulmaz :D
Önceden arkadaşlıklar zaten o kalsedon başında uzun zaman bekleyip sıkılıp muhabbete başlamakla oluyordu. Demi bebeem :D
Deep !
MosA
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen MosA »

Merhaba,

Oyunda bu tip makro programlarını kullandığını düşündüğünüz kişileri www.istanbuloyun.com/ikvdestek birimine lütfen bildiriniz. Hatırlatmak isterimki haksız kazanç sağlamak isteyen bu kişilerin hesapları süresiz kapatılacakdır bilginize.(CaptainATX Alıntı.)
Raiders Of AnatoliA..

Resim
Kullanıcı avatarı
Crack
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Crack »

Son söz söylenmiş, Geçen de CAptainATX bölgeden aynısın söylemıştı. Şüphelendiğiniz isimleri verilen adrese gönderın, Takibe alınsın hepimiz rahat edelim.
Resim
Kullanıcı avatarı
EpitapH
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen EpitapH »

SuRReNDeR yazdı:
EpitapH yazdı:
Aeoroea yazdı:EpıTap Sana Gelınce Sana Katılıyorm Dedıklerıne Fakat Bır Insan Maden Basında 5 6 Saatten Fazla Durması Imkansız Bısı Gıbı 1 2 3 Saat Tamam 5 6 Saat Normaldende Ote.
Ben maden başında 29 saat oturduğumu bilirim kim demiş 5-6 saatten fazla oturulmaz :D
Önceden arkadaşlıklar zaten o kalsedon başında uzun zaman bekleyip sıkılıp muhabbete başlamakla oluyordu. Demi bebeem :D

Haha haklısın valla aklıma Teksin ile Nick geldi :D Onlar bayağı hızlıydı, bide ya gitme ya canım sıkılıyor diyodular.. Onlar çekiyordu bizde izliyorduk :)) Ya da maden başında vs yapılırdı sıkıntıdan :) ne zamanlardı be :P
Kullanıcı avatarı
SuRReNDeR
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen SuRReNDeR »

EpitapH yazdı:
SuRReNDeR yazdı:
EpitapH yazdı:

Haha haklısın valla aklıma Teksin ile Nick geldi :D Onlar bayağı hızlıydı, bide ya gitme ya canım sıkılıyor diyodular.. Onlar çekiyordu bizde izliyorduk :)) Ya da maden başında vs yapılırdı sıkıntıdan :) ne zamanlardı be :P
Bi arada senle Ford oturuyodunuz kimse yoktur dolayısıyla Ford un olduğu yerde beklemek gereksizdi :D Sizi lafa tutup madeni çekmiştim ve krip çıkmıştı. Kulaklarım çok kötü çınladı ama olsun :D
Deep !
Kullanıcı avatarı
hicretsidan
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen hicretsidan »

DoCToRXxX yazdı:
EpitapH yazdı:Bir kişinin hızlı maden çekiyor olması onun program kullandığı anlamına gelmez. Ayrıca program kullandığı kanıtlanmadığı sürece kimse bir şey yapamaz, biz öyle tahmin ettik diyerek banlayacak değiller sanırım. Eskiden beri bu oyunda hızlı maden çekenler mevcuttu, madenler birer taneyken sadece belirli kişiler çekebiliyordu, onlarda mı programla çekiyordu? O zaman kimsenin dilinde program konusu yoktu...

Herkes tam olarak bilmeden birilerini suçlayıp duruyor, varsa bir kanıtınız gerekli mercilere başvurunuz. Bu oyunda ya da forumda birilerine hakaret ederek çözülecek bir durum değildir. Birisinin saatlerce madende durması ya da herkesten hızlı çekmesi de "program kullanmanın" kanıtı değildir.
Crack yazdı:
Adamın bilgisayar programcısı olduğunu yedi tepe İStanbul duydu GM ler duymadı.

Adam bilgisayar programcısı olabilir, bunu bütün dünya da bilebilir, ne yani programcılar oynamasın mı? Tabii ya bunlar oyun için tehlike arz ediyorlar :)))

Crack yazdı: Ayrıca adam babannesine bile Ejder üüretecek kadar maden çektı.
eğer bu adamı bikayırma durumu varsa yeter artık 5 ınsan hayatı boyunca yetecek maden çektı zaten.

İsteyen istediği kadar maden toplayabilir buna sen dahil kimse müdahale edemez, bu kadar yeter mi yetmez mi bu oyuncunun kendisinin bileceği bir durumdur. Ayrıca kimse kimseyi kayırmaz sen bu kadar kaygılanma.

Crack yazdı:Bu oyun bu tiplerden temizlencekse biz dürüts oyuncular tarafından temizlenecek.

Dürüst oyuncu sen al eline süpürgeyi, temizlik bezini başla ortalığı temizlemeye :))
:lol:
:D :D :D
Kullanıcı avatarı
EpitapH
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen EpitapH »

SuRReNDeR yazdı:
EpitapH yazdı:
SuRReNDeR yazdı:
EpitapH yazdı:

Bi arada senle Ford oturuyodunuz kimse yoktur dolayısıyla Ford un olduğu yerde beklemek gereksizdi :D Sizi lafa tutup madeni çekmiştim ve krip çıkmıştı. Kulaklarım çok kötü çınladı ama olsun :D

Bak bak ben bunu yeni gördüm : )).. Sen kapmışsan kribi sorun yok canım :D başkası olsaydı kulakları çınlardı elbetteki bebeeem :D
Kullanıcı avatarı
Suskunjackal
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Suskunjackal »

basshunter09 yazdı:Bende söyleyeceğim bir isim Ronaldinhox ve Özbolu bunlarda maden hilesi kullanıyor..

Özbolu'yu bilemicem, lakin Ronaldinhox hakkında beninde şüphelerim var.Madeni çekerken zamanla yazsına getirirsiniz hani basarsını basarsınız toplaya bi basamazsınız işte sürekli sağ tıka tıkladığınız takdirde topla yazsını göremiyorsunuz.Yani saniye salise an ne diyebilirim ki bu kadar olmaz diyorum.Bilgisayar yavaş yok onun cartı curtu var diyorsunuz ama en azından topla yazsını görsünüz ama göremiyorsunuz.Sadece şüphe bu hile var demiyorum günahını almak istemiyorum ama hile program vb. varsa gerekenin yapılması gerekmektedir.
Prinssof
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Prinssof »

yarından itibaren başlayalım arklar hileye:)
Kullanıcı avatarı
aQuaLand
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen aQuaLand »

Eski bir konu neden güncellenmişki :(
xaQuaLandX -- Rudebox -- Vaybenöleydim

Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön