Ecel mi? Latif mi?
- xakrepkrallx
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Ecel mi? Latif mi?
şifaların tek seçeneği ashabı keyf büyülerin tek seçeneği ejder asa ama savaşçılar ecele getiren ve ya latif neden savaşçılara 2 seçenek vermişler?
Topsecrett
- xakrepkrallx
- FareAdam Düşmanı

Re: Ecel mi? Latif mi?
çünkü oyundaki en ana karakter savaşçı nerdeyse tüm efsunlar savaşçıya yarıyor atıyorum tank için savunma maximum can element için 187 elektrik mesela veya max hasar direnç kritik bunların hepsi savaşçıya yarıyor ve en özenilen karakter tipi savaşçı çoğu klan gözlüğüde yarıyor ona göre düşün
en çok karakter savaşçı olduğuna göre büyücüye ejder+1tane daha şaheser savaşçıya birtek ecel getiren olsa saçma olurdu değilmi
en çok karakter savaşçı olduğuna göre büyücüye ejder+1tane daha şaheser savaşçıya birtek ecel getiren olsa saçma olurdu değilmi
Babam iki tür insan bulunduğunu söylerdi. İşi yapanlar ve yapılan işten kendine kredi çıkartanlar. O, benden birinci grupta yer almam için çalışmamı istedi. Zira bu grupta
diğerinden daha az rekabet vardı .. Gandhi
diğerinden daha az rekabet vardı .. Gandhi
- YaLnIzKaLp
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Biri Ağır Dövüş Silahı [Ecel Getiren] 
Biri Hızlı Dövüş Silahı [Latif]
Olduğu İçin.
Biri Hızlı Dövüş Silahı [Latif]

IIIYaLnIzKaLpIII(49)
IIYaLnIzKaLpII(49)
Ilxyalnızkalpxll (49)
'
- xakrepkrallx
- FareAdam Düşmanı

Takıl kafana göre.xakrepkrallx yazdı:hangisini üretecem ben :? :? :?
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
xakrepkrallx yazdı:hangisini üretecem ben :? :? :?
paşa gönül kriterleri :mrgreen:
HoRReNDouS
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Ferday-i kyamet
bence hiç birini ne ecel ne de latif şaheserliğini yansıtmıo al bi max kk daha ii vurursun. tabi bu benm düşüncem sana kalmış bi şey o... arkadaş 1 karakterine ecel diğerine latif yaptı 2 side çöp diyo bana...
Ecel zaten silah tipi güncellemelerinde sonra max kk den daha iyi vurmaya başladı ..Sagopakajmeran yazdı:bence hiç birini ne ecel ne de latif şaheserliğini yansıtmıo al bi max kk daha ii vurursun. tabi bu benm düşüncem sana kalmış bi şey o... arkadaş 1 karakterine ecel diğerine latif yaptı 2 side çöp diyo bana...
Ayrıca bana soracak olursan latif üret derim..
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~