geri srma olursa BEnm ParaLAr geri geliyorDamz yazdı:Lathander Birde Şu Yazdığıma Bir Göz Atsan ?Damz yazdı:Geri Sarma Olmuyacaktır Dedin 2 Hafta Önceki Bağlantı Sorununda Geri Sarma Oldu ve 10m 4 Bin Kp Zarara Uğradım.Lathander yazdı:Merhaba,istanbul1453 yazdı:YAZDIGIM YORUMU SİLİYOSUN CUNKU BEN HAKLIYIM ..!!!
BOZUN BOUZN SONRA ÖZÜR DİLE OLURMU BOYLE SEY !
Eleştiriye hatta tenkitlere her zaman açığız.Farklı karşılıklı saygıyı korumak şartı ile özür dilerim ama bize "lan" diye hitap edemezsiniz.
!
NOT: Geri sarma olmayacaktır. Sunuculara erişme imkanınız vardır. Ama güncelleme sunucusundaki sorun nedeni ile herkes erişmemektedir.
Sonra TTnet Aradım Şikayete Mesajlar Attım ve Yanıt Hala Gelmiş Değil.Ayrıca Oyuna Para Yatıyorum.Bize Öncelikli Davranmak Zorunundasınız.
Sunucu erişim sorunu hakkında [DÜZELTİLDİ]
- KaRizmatikbuyu
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Sunucu erişim sorunu hakkında
тнє ∂єαтн тєαм
кαяιzмαтιквüуü
тυяαηα∂σѕιѕ
..öℓüмü єηѕєηιz∂є нιѕѕє∂ιη..!
уαşℓαηαяαк ∂єğιℓ, уαşαуαяαк тє¢яüвє кαzαηıℓıя.. zαмαη ιηѕαηℓαяı ∂єğιℓ, αямυтℓαяı σℓgυηℓαşтıяıя..!
кαяιzмαтιквüуü
тυяαηα∂σѕιѕ
..öℓüмü єηѕєηιz∂є нιѕѕє∂ιη..!
уαşℓαηαяαк ∂єğιℓ, уαşαуαяαк тє¢яüвє кαzαηıℓıя.. zαмαη ιηѕαηℓαяı ∂єğιℓ, αямυтℓαяı σℓgυηℓαşтıяıя..!
gizli ne la ilk defa duydum XDikvking yazdı:141 kayıtlı, 1 gizli ve 106 misafir
1 gizli insallah gmdir !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lordivoiki,Xxxlordivoxxx,XxlordivoxxLordiivo...,Rowxmavirüya

İnşallaH
Betaya Doğru Geri Sararda Eziklerden Arınırız ..
Hoş Bi Sanal Ortama Döneriz ..
Klan Salağını Bırakırız.. xD
Betaya Doğru Geri Sararda Eziklerden Arınırız ..
Hoş Bi Sanal Ortama Döneriz ..
Klan Salağını Bırakırız.. xD
FORUMDA OLUPTA KENDINI GOSTERMEYEN BUNU YETKILILER YAPAR
-
- Acemi Savaşçı
- Klan: Lodos
yani sorun gene sunucudacansuakaya yazdı:biraz sonrada intrnet baglantınızı kontrol edin yazaakelmatador2323 yazdı:arkadaşlar bnde dosya listesi bekleniyor yazıyor bu şuanda oluşan sunucu sorunu ilemi alakalı yoksa bnde ki sorun farklımı. :shock:
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
yönetici geri sarma olmayacağını söyledi=)Deathxandrei yazdı:Geri sarma olacak mı??

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Hayko dinlemeye başladım İSYAN yakındır Geçen haftadan bilirler beni yöneticiler 
Lordivoiki,Xxxlordivoxxx,XxlordivoxxLordiivo...,Rowxmavirüya

Ark bıraz yönetıcılere saygılı olsanız ? bız sadece oynuyorz onların ısı bızım ısımızden daha zor bıraz saygi
M@t@dOrXr@sT
M@t@dOrXr@sT
SAYGI SAYGI NEREYE KADAR BİLGİLENDİRME VERSİNLER CIKMIS BİRİ GİRİN ACİLDİ DİYO HANİ KİMSE GİREMİYO GM VERSİN BİLGİYİ GM 2 3 İSİ BİLMEYEN ADAM KOMUŞLAR ODA NE DİCEĞİNİ BİLMİYOR.!!
-
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
acı ama gerçekelmatador2323 yazdı:yani sorun gene sunucudacansuakaya yazdı:biraz sonrada intrnet baglantınızı kontrol edin yazaakelmatador2323 yazdı:arkadaşlar bnde dosya listesi bekleniyor yazıyor bu şuanda oluşan sunucu sorunu ilemi alakalı yoksa bnde ki sorun farklımı. :shock:![]()
![]()