lafını bil konuş hiçkimseye böyle laf edemen sen yoksa o lafı biz nereye sokacağımızı iyi biliriz bu forumdan bile sokarız wallaveym2 yazdı:zaten handan hayvanlara dalmıyo yanına git otur sana bişey yapmaz merak etmeturkoxHAMSTER yazdı:veym2 yazdı:ne olmasını bkeliyodun arz oldunmu bütün hayvanaların sana yardım etmesinimiturkoxHAMSTER yazdı:sonuçta yaratıklar arzlara da dalıyor lodoslara da bence arzlar çok saf
peki ya handan ne olmasını bekliyor??
böyle konuya böyle saçma cevap verilir
düzgün konu açın düzgün cevap veririm.
Arzlar iyi adam Lodoslar Kötü adam rolündemi
Re: Arzlar iyi adam Lodoslar Kötü adam rolündemi
- veym2
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
sana ne oluyo 2 kişi konuşurken 3. ye ne düşer bilmiyosun galiba ve dikkat ette sana sokmasınlar canımPrince yazdı:lafını bil konuş hiçkimseye böyle laf edemen sen yoksa o lafı biz nereye sokacağımızı iyi biliriz bu forumdan bile sokarız wallaveym2 yazdı:zaten handan hayvanlara dalmıyo yanına git otur sana bişey yapmaz merak etmeturkoxHAMSTER yazdı:veym2 yazdı:ne olmasını bkeliyodun arz oldunmu bütün hayvanaların sana yardım etmesinimiturkoxHAMSTER yazdı:sonuçta yaratıklar arzlara da dalıyor lodoslara da bence arzlar çok saf
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

veym2 yazdı:zaten handan hayvanlara dalmıyo yanına git otur sana bişey yapmaz merak etmeturkoxHAMSTER yazdı:veym2 yazdı:ne olmasını bkeliyodun arz oldunmu bütün hayvanaların sana yardım etmesinimiturkoxHAMSTER yazdı:sonuçta yaratıklar arzlara da dalıyor lodoslara da bence arzlar çok saf
sorunun nedir anlamadım?
handanın hayvanlara dalmadığını bu kadar iyi bilmen denemiş olmandandır heralde.
- veym2
- Tılsım Tanığı

- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
hayır geçen handanın yanında dolanıyodun sana dalmadı ordan biliyomturkoxHAMSTER yazdı:veym2 yazdı:zaten handan hayvanlara dalmıyo yanına git otur sana bişey yapmaz merak etmeturkoxHAMSTER yazdı:veym2 yazdı:ne olmasını bkeliyodun arz oldunmu bütün hayvanaların sana yardım etmesinimiturkoxHAMSTER yazdı:sonuçta yaratıklar arzlara da dalıyor lodoslara da bence arzlar çok saf
sorunun nedir anlamadım?
handanın hayvanlara dalmadığını bu kadar iyi bilmen denemiş olmandandır heralde.
Allah sizi akıl fikir ofisine yollasın.
Konuyu iyi anlamadan yorum yapmayın lütfen.Siyah ve kırmızı genelde kötünün,şehvetin rengidir.Bu gerçek hayatta da genelde böyledir.Mesela sen cenneti hayal ederken kırmızı birşey düşünüyor musun?Tam tersi yeşillikler,mavilikler,beyazlıklar akla geliyor. Mavi ve yeşil ise iyinin rengidir genelde.Bu yüzden yapmış olabilirler demek istiyor , bence mantıklıda.
Ayrıca verdiğim örneği ' ben lodosum ama kurtlar vadisi seyretmiyorum,baron olmuyorum diyen ve onu alkışlayan kişileri de ayrı bir mertebeye sevk ediyorum. Teleloylar sizi.
Konuyu iyi anlamadan yorum yapmayın lütfen.Siyah ve kırmızı genelde kötünün,şehvetin rengidir.Bu gerçek hayatta da genelde böyledir.Mesela sen cenneti hayal ederken kırmızı birşey düşünüyor musun?Tam tersi yeşillikler,mavilikler,beyazlıklar akla geliyor. Mavi ve yeşil ise iyinin rengidir genelde.Bu yüzden yapmış olabilirler demek istiyor , bence mantıklıda.
Ayrıca verdiğim örneği ' ben lodosum ama kurtlar vadisi seyretmiyorum,baron olmuyorum diyen ve onu alkışlayan kişileri de ayrı bir mertebeye sevk ediyorum. Teleloylar sizi.
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Beyler beyler beyler
Seviyeli tartışın lütfen.turkoxHAMSTER kardeşim lütfen seviyeli olalım herkez olumlu olumsuz fikrini ortaya koyacak zaten o yüzden açtım konuyu
Seviyeli tartışın lütfen.turkoxHAMSTER kardeşim lütfen seviyeli olalım herkez olumlu olumsuz fikrini ortaya koyacak zaten o yüzden açtım konuyu
Ya yeter salakmısınız beyinsizmisiniz Allah akıl dağıtırken siz hangi b.. yapıyordunuz anlamiyor musunuz beyniniz kıtmııı
FORUMU KİRLETMEYİN Hayvana bile söylesen bir daha yapmaz
KaraXHayalet senin benim konuma yaptığın bu hakaretli cevabı sen hak ediyosun... :twisted:
FORUMU KİRLETMEYİN Hayvana bile söylesen bir daha yapmaz
KaraXHayalet senin benim konuma yaptığın bu hakaretli cevabı sen hak ediyosun... :twisted:
İslamcan(49) Kızıllelma(44) Taşköprü(49)
YOUTUBE'da yasaklanda GOOGLE'de ararım seni !
YOUTUBE'da yasaklanda GOOGLE'de ararım seni !
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

KaraXHayalet yazdı:Beyler beyler beyler
kardeşim yukarı bnakar mısın adam durup dururken neler yazmış ben bişey mi söyledim?
Arzlar genelde kendilerini zeki görüyorlar, biz sayıca azız ama yetiyoruz, biz oyuna yeni başlayanlar gibi direk Lodos olmuyoruz ayaklarına yatıyorlar. Arzlar'ı sadece kibirli görüyorum çünkü oyun hikayelerinde de sürekli ilimden falan sözediyorlar. İlimden söz etmeyenin, kitap okumayanın vahşi muamelesi görmesi bana çok saçma geliyor.
Ayrıca hayvanlar daha akıllı deyip durmayın. Sanki hayvan çok akıllı da sahibi yapma deyince:"Sahibim yapma dediyse bir bildiği var, iyiliğimi istiyor," mu diyor? Sadece itaat ediyor o kadar. Sorgulama olmadan akıl olmaz. Hayvan hiç bir zaman sorgulamaz emredileni yapar. Şahsıma hakaret ediyorsunuz.
Ayrıca hayvanlar daha akıllı deyip durmayın. Sanki hayvan çok akıllı da sahibi yapma deyince:"Sahibim yapma dediyse bir bildiği var, iyiliğimi istiyor," mu diyor? Sadece itaat ediyor o kadar. Sorgulama olmadan akıl olmaz. Hayvan hiç bir zaman sorgulamaz emredileni yapar. Şahsıma hakaret ediyorsunuz.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Biliyorum ama sen efendiliğini bozma he evet öle de geç yada yorum yazma o onun terbiyesizliğiturkoxHAMSTER yazdı:KaraXHayalet yazdı:Beyler beyler beyler
kardeşim yukarı bnakar mısın adam durup dururken neler yazmış ben bişey mi söyledim?