Eskılerden bırını Aryorsanız Ben Burdayım Bence Tanıdıgın kısılerı yazman yanlıs mesela arastırıpta bu konuyu acman daha yararlı olurdu. bradley buyufıx Xnefret hee bu arada ben 25 lvl sınırından berı oynuorum...
Merhaba arkadaslar Ben Kuklacıdan qelıyorum. [Saygınbey].[NıcK].[Rothkıldam] ...[StonebuLL] Ve [Eskı] hale Emınonu sunucusunda oynıyorlarmı.?
'Kaybettikçe Bir Çentik Attı Alnımın Üstüne Tanrı'
Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
Serserixkratos yazdı:Merhaba arkadaslar Ben Kuklacıdan qelıyorum. [Saygınbey].[NıcK].[Rothkıldam] ...[StonebuLL] Ve [Eskı] hale Emınonu sunucusunda oynıyorlarmı.?
Eski oyunu bıraktı uzun zamandır girmemektedir saygınbey oyundaydı bi aralar gordum ama Nick te oynamıyor carıyla
Serserixkratos yazdı:Merhaba arkadaslar Ben Kuklacıdan qelıyorum. [Saygınbey].[NıcK].[Rothkıldam] ...[StonebuLL] Ve [Eskı] hale Emınonu sunucusunda oynıyorlarmı.?
Eski oyunu bıraktı uzun zamandır girmemektedir saygınbey oyundaydı bi aralar gordum ama Nick te oynamıyor carıyla
o chardaki Saygınbey değil ama
-"Lodos kalmayana dek Arz. Arz olmak bir tarz." smartenes - Eminönü since: ?/Mart/2006
Dıgerlerı Yazılmıs Zaten StonebuLL'da Sınırsız Bloke Yedıgını Ogrendık Neden Bloke Yedıgını Bılıyoruz Gercekten Uzucu .. Bronzda Gorurdum Hep Onu