Fiko , Yusuf , Berk ve ismini sayamadığım tüm Tsk'lardan özür diliyorum. Arkadaşlar loncanızda bulunduğum 2 gün gibi kısa bir sürede sizlerle dost oldum. Ama arkadaşlar kendi çarlarımı kasma kararı aldım. Hepinize loncanızla başarılar. Sizi yarı yolda bırakmış gibi oldum ama kendi yolumda devam etmek istiyorum. İnşallah hakettiğiniz yere gelirsiniz... Sizlere kolay gelsin.
Yaşam soframdaki en güzel mezesin sen.. Paşazade-Toroskaplani-Toroskaplanii
anonimm yazdı:Fiko , Yusuf , Berk ve ismini sayamadığım tüm Tsk'lardan özür diliyorum. Arkadaşlar loncanızda bulunduğum 2 gün gibi kısa bir sürede sizlerle dost oldum. Ama arkadaşlar kendi çarlarımı kasma kararı aldım. Hepinize loncanızla başarılar. Sizi yarı yolda bırakmış gibi oldum ama kendi yolumda devam etmek istiyorum. İnşallah hakettiğiniz yere gelirsiniz... Sizlere kolay gelsin.
Senin kararın arkadaşım Oyunda ve reel hayatta Başarılar
anonimm yazdı:Fiko , Yusuf , Berk ve ismini sayamadığım tüm Tsk'lardan özür diliyorum. Arkadaşlar loncanızda bulunduğum 2 gün gibi kısa bir sürede sizlerle dost oldum. Ama arkadaşlar kendi çarlarımı kasma kararı aldım. Hepinize loncanızla başarılar. Sizi yarı yolda bırakmış gibi oldum ama kendi yolumda devam etmek istiyorum. İnşallah hakettiğiniz yere gelirsiniz... Sizlere kolay gelsin.
Anıl'ım insan bir hafta filan kalır gider sen de çok abartmışın...
Ne 2 günü 1 gün bile sayılmaz dün 22:30 gibi loncaya katıldın...
Anıl'ım insan bir hafta filan kalır gider sen de çok abartmışın...
Ne 2 günü 1 gün bile sayılmaz dün 22:30 gibi loncaya katıldın...
arkadaş baya ısınmış bize xd
KaRDeŞxMeHMeTT =49 lvl KaRDeŞxMeHMettTT=28 lvl daha ezo ama 49 olcak bunu unutma