bizde bi gün öyle olacaz hatta daha güçlü olacaz ama haram para yerim hatta bilerek yicem diye çok korkuyoırumda artık yicez gibime geliyo bu oyunda güç önemli güç içinde harama göz yumucaz
Prince yazdı:bizde bi gün öyle olacaz hatta daha güçlü olacaz ama haram para yerim hatta bilerek yicem diye çok korkuyoırumda artık yicez gibime geliyo bu oyunda güç önemli güç içinde harama göz yumucaz
rev inile najokrüt
hocam eğer birinin parasını çalarsan yada itemini çalıcak kadar düşersen oyunu birak bence
para yazan kolonu kapatmış acaba neden bu da bir şüphedir ama kimdin nasıl böyle oldun kimlerdensin başkabir sunucudan bu sunucuya para mı aktardın bilinmez bunları bi açıklığa kavuşturmanın zamanı gelmedi mi?
kuubii yazdı:para yazan kolonu kapatmış acaba neden bu da bir şüphedir ama kimdin nasıl böyle oldun kimlerdensin başkabir sunucudan bu sunucuya para mı aktardın bilinmez bunları bi açıklığa kavuşturmanın zamanı gelmedi mi?
ya data be inanıyonuzmu bu adama dün benden epe alıcaktı takas içinde buluşma veriyo adamın epe ve buluşması olsa neden benden gelip epe istesin sizce sadece buluşmları var o
Arkdaslar Halen madenLerde hher gece sabahlamanın Nedeniyle GÖzlerim Balon Balon
Ve Haram mal yeme işine Gelelim Ben Haram Mal yemem Şimdi haram mal yedimse başkasının malını gasp etttimse neden bu fotoyu atayım bu cardan Yeni car acarım ter temiz:D ama ben calmadım neden Car acayım
para İşine gelince ben para yerini kapattmadım Bir dahki Foto atışımda daha cok maden daha cok para 200 m nakit
bunu unutmayın gercekten her gece sabhlıyorum Gözüm Balon gibi insan gibi görükmüyorum afdersiniz hayvan gibi
AhMeRSs yazdı:Arkdaslar Halen madenLerde hher gece sabahlamanın Nedeniyle GÖzlerim Balon Balon
Ve Haram mal yeme işine Gelelim Ben Haram Mal yemem Şimdi haram mal yedimse başkasının malını gasp etttimse neden bu fotoyu atayım bu cardan Yeni car acarım ter temiz:D ama ben calmadım neden Car acayım
para İşine gelince ben para yerini kapattmadım Bir dahki Foto atışımda daha cok maden daha cok para 200 m nakit
bunu unutmayın gercekten her gece sabhlıyorum Gözüm Balon gibi insan gibi görükmüyorum afdersiniz hayvan gibi
bu iş sadece hava atmak amaçlı herkes kasasının resmini çeker parasını da çeker koyardı neden yapmıor çünkü görmüş geçirmiş insanlar bunların hepsi 300m etmez bile bu hava ne hala anlamış değilim