GM soruyorum kime ne yaptımda...
GM soruyorum kime ne yaptımda...
ya k.b ama kime ne yapmışım ne kötülüğüm olmuşta beni susturdunuz... :?: :?: :?:
xXOCCESEONSXx[(^)Ecel Getiren] DrHowThorn[(^)Ashab-ı Kehf] Occeseons[(^)Ejder Asa]
Ya İstiklal Ya ölüm !
Ya İstiklal Ya ölüm !
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: GM soruyorum kime ne yaptımda...
Acemi olduğunuz belli anlatayım öncelikle hiç bir yönetici sizi zevk için susturmaz zaten öle yaparsa savcılığa kadar gidebilirsiniz her neyse biz susturmaya gelelim
Mynet:Hesabınız var ise hesabinizdaki e-mail konturol ediniz max 3 gündür cezalar
Sobee:Direk cebinize gelir ama daha önce ceza almışsanız katlandığı için gelmez
ttnet:Bu sistemi bilmiyorum ama buda e-mail galiba
Dediğim gibi hiç bir yönetici sizi zevk için susturamaz mutlaka bir hata yapmışsınızdır ilk defa ceza alıyorsanuz yarın aldığınız saat bekleyin açılır
Mynet:Hesabınız var ise hesabinizdaki e-mail konturol ediniz max 3 gündür cezalar
Dediğim gibi hiç bir yönetici sizi zevk için susturamaz mutlaka bir hata yapmışsınızdır ilk defa ceza alıyorsanuz yarın aldığınız saat bekleyin açılır
- North
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Meran
KaraXHayalet yazdı:Acemi olduğunuz belli anlatayım öncelikle hiç bir yönetici sizi zevk için susturmaz zaten öle yaparsa savcılığa kadar gidebilirsiniz her neyse biz susturmaya gelelim
Söze Gerek Yok Bizi Bilen Bilir
Sunucu: Meran
Sınıf: Şifacı
Seviye:39
___________________________________________________________________________________
Sunucu: Meran
Sınıf: Şifacı
Seviye:39
___________________________________________________________________________________
KaraXHayalet yazdı:Acemi olduğunuz belli anlatayım öncelikle hiç bir yönetici sizi zevk için susturmaz zaten öle yaparsa savcılığa kadar gidebilirsiniz her neyse biz susturmaya gelelim
yanlış söyledin
bu ikv destekten alınan mail gelelim sobee ye gelme olayına sobee ye henüz bilgilendirme mesajı gelmiyorCeza süresi başlangıcından itibaren iki gündür.
Daha dikkatli olmanız dileği ile iyi eğlenceler.
İKV Destek Takımı
www.istanbuloyun.com
http://forum.istanbuloyun.com
ama illaki ögrenmek istiyorum derseniz herhangi bir email adresinden www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresine girerek üyelik tipini seçiniz ardından üye adına sobee iseniz sobee üyeliginizi yazın
ardından açıklama bölümüne ***** adlı karakterim *** tarihinde susturulmuştur susturulma cezamın kaç gün oldugu hakkında bilgilendirilmek istiyorum gibi bi yazı yazarsanız en kısa sürede cevaplanır.

- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
Benimki niye 3 gün sürdü veya milletin niye 3 gün sürüyor :lol:erasde yazdı:KaraXHayalet yazdı:Acemi olduğunuz belli anlatayım öncelikle hiç bir yönetici sizi zevk için susturmaz zaten öle yaparsa savcılığa kadar gidebilirsiniz her neyse biz susturmaya gelelim
yanlış söyledin
bu ikv destekten alınan mail gelelim sobee ye gelme olayına sobee ye henüz bilgilendirme mesajı gelmiyorCeza süresi başlangıcından itibaren iki gündür.
Daha dikkatli olmanız dileği ile iyi eğlenceler.
İKV Destek Takımı
www.istanbuloyun.com
http://forum.istanbuloyun.com
ama illaki ögrenmek istiyorum derseniz herhangi bir email adresinden www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresine girerek üyelik tipini seçiniz ardından üye adına sobee iseniz sobee üyeliginizi yazın
ardından açıklama bölümüne ***** adlı karakterim *** tarihinde susturulmuştur susturulma cezamın kaç gün oldugu hakkında bilgilendirilmek istiyorum gibi bi yazı yazarsanız en kısa sürede cevaplanır.