GM soruyorum kime ne yaptımda...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Kurtxbaba
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

GM soruyorum kime ne yaptımda...

Mesaj gönderen Kurtxbaba »

ya k.b ama kime ne yapmışım ne kötülüğüm olmuşta beni susturdunuz... :?: :?: :?:
xXOCCESEONSXx[(^)Ecel Getiren] DrHowThorn[(^)Ashab-ı Kehf] Occeseons[(^)Ejder Asa]

Ya İstiklal Ya ölüm !
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: GM soruyorum kime ne yaptımda...

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

Acemi olduğunuz belli anlatayım öncelikle hiç bir yönetici sizi zevk için susturmaz zaten öle yaparsa savcılığa kadar gidebilirsiniz her neyse biz susturmaya gelelim
Mynet:Hesabınız var ise hesabinizdaki e-mail konturol ediniz max 3 gündür cezalar
Sobee:Direk cebinize gelir ama daha önce ceza almışsanız katlandığı için gelmez
ttnet:Bu sistemi bilmiyorum ama buda e-mail galiba
Dediğim gibi hiç bir yönetici sizi zevk için susturamaz mutlaka bir hata yapmışsınızdır ilk defa ceza alıyorsanuz yarın aldığınız saat bekleyin açılır
Kullanıcı avatarı
North
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen North »

KaraXHayalet yazdı:Acemi olduğunuz belli anlatayım öncelikle hiç bir yönetici sizi zevk için susturmaz zaten öle yaparsa savcılığa kadar gidebilirsiniz her neyse biz susturmaya gelelim
Mynet:Hesabınız var ise hesabinizdaki e-mail konturol ediniz max 3 gündür cezalar
Dediğim gibi hiç bir yönetici sizi zevk için susturamaz mutlaka bir hata yapmışsınızdır ilk defa ceza alıyorsanuz yarın aldığınız saat bekleyin açılır
Söze Gerek Yok Bizi Bilen Bilir

Sunucu: Meran
Sınıf: Şifacı
Seviye:39

___________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
erasde
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen erasde »

KaraXHayalet yazdı:Acemi olduğunuz belli anlatayım öncelikle hiç bir yönetici sizi zevk için susturmaz zaten öle yaparsa savcılığa kadar gidebilirsiniz her neyse biz susturmaya gelelim

yanlış söyledin
Ceza süresi başlangıcından itibaren iki gündür.

Daha dikkatli olmanız dileği ile iyi eğlenceler.

İKV Destek Takımı

www.istanbuloyun.com

http://forum.istanbuloyun.com
bu ikv destekten alınan mail gelelim sobee ye gelme olayına sobee ye henüz bilgilendirme mesajı gelmiyor
ama illaki ögrenmek istiyorum derseniz herhangi bir email adresinden www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresine girerek üyelik tipini seçiniz ardından üye adına sobee iseniz sobee üyeliginizi yazın

ardından açıklama bölümüne ***** adlı karakterim *** tarihinde susturulmuştur susturulma cezamın kaç gün oldugu hakkında bilgilendirilmek istiyorum gibi bi yazı yazarsanız en kısa sürede cevaplanır.
Resim
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

erasde yazdı:

yanlış söyledin
Ceza süresi başlangıcından itibaren iki gündür.

Daha dikkatli olmanız dileği ile iyi eğlenceler.

İKV Destek Takımı

www.istanbuloyun.com

http://forum.istanbuloyun.com
bu ikv destekten alınan mail gelelim sobee ye gelme olayına sobee ye henüz bilgilendirme mesajı gelmiyor
ama illaki ögrenmek istiyorum derseniz herhangi bir email adresinden www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresine girerek üyelik tipini seçiniz ardından üye adına sobee iseniz sobee üyeliginizi yazın

ardından açıklama bölümüne ***** adlı karakterim *** tarihinde susturulmuştur susturulma cezamın kaç gün oldugu hakkında bilgilendirilmek istiyorum gibi bi yazı yazarsanız en kısa sürede cevaplanır.
Benimki niye 3 gün sürdü veya milletin niye 3 gün sürüyor :lol:
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön