Loncamıza Giriş İçin Taleblerin artması NedenıyLe Lonca Üyelerimiz Arasında Kararlaştırdık ve Loncamıza Sınırlı sayıda Uye aLımı YapıLacakTıR.. KaTıLMak ısteyenLer Başvurusunu Bu Sayfa Üzerınden Yapabılırler...
Şimdiden Hayırlı OLsun..
•:*:• •©[-C-ReW LoNCaSi-]©• •:*:•
Loncamıza KatıLacak oLan Kişilerde Aradıqımız ÖzeLLikLer;
--Adı Ve YAşı
--Oyundaki KarakterLeri Ve Oyundaki Geçmişi
--Yaşadıqı Şehir
--Oyunda OnLine oLduqu Saat
Not=Loncamızın KuraLLarı Resmi Sohbet Sayfamızda BuLunmaktadır...
•:*:• •©[-C-ReW LoNCaSi-]©• •:*:• ÜYe aLımLaRı...
•:*:• •©[-C-ReW LoNCaSi-]©• •:*:• ÜYe aLımLaRı...

Herhanqi Görüş Veya Bilqi İçin../ crew_loncasi@msn.com
Re: •:*:• •©[-C-ReW LoNCaSi-]©• •:*:• ÜYe aLımLaRı...
Loncanıza katılmak istiyorum
Bilgilerim
Ad: Aydın
Karakterlerim:Şahxyılan,Bloodsxbizans
Oyun geçmişim:İKV ye ilk başladığımda Merandaydım.2 adet çar kastım.İkiside 39 olmuştu.
Bilgisizliğimden dolayı çarlarım çalındı.Çok üzüldüm ve Meranın bana göre olmadığını düşündüm.
Sonra Beyazköşkümüze geldim.Birçok arkadaşım oldu.Burada hiç çar aldırmadım.Çünkü artık anlamıştım.
iLk olark Şahxyılanı ( büyücümü ) kastım.Sonra arkadasım bizans loncasından oldugunu söylediği Bloodsxbizansı
20 LvL da bana verdi.Bende 45 kadar kastım.Bana çakma dediler.Bende olayı anlattım Canerxbizansa.O da tamam
o zaman dedi.Bende bu çarıma devam ettim.
Onilne oLduğum Saat : Şu aralar saat 19:00 da girebiLiyorum.Ancak önümdeki Sbs Sınavı bitsin saatlerce oyunda olacağım.
Umarım loncanıza alırsınız .
SevgiLerimle
Bilgilerim
Oyun geçmişim:İKV ye ilk başladığımda Merandaydım.2 adet çar kastım.İkiside 39 olmuştu.
Bilgisizliğimden dolayı çarlarım çalındı.Çok üzüldüm ve Meranın bana göre olmadığını düşündüm.
Sonra Beyazköşkümüze geldim.Birçok arkadaşım oldu.Burada hiç çar aldırmadım.Çünkü artık anlamıştım.
iLk olark Şahxyılanı ( büyücümü ) kastım.Sonra arkadasım bizans loncasından oldugunu söylediği Bloodsxbizansı
20 LvL da bana verdi.Bende 45 kadar kastım.Bana çakma dediler.Bende olayı anlattım Canerxbizansa.O da tamam
Onilne oLduğum Saat : Şu aralar saat 19:00 da girebiLiyorum.Ancak önümdeki Sbs Sınavı bitsin saatlerce oyunda olacağım.
SevgiLerimle
Damam Aydın Kardeşim Loncamız Arasında DeqerLendirip Dönceqiz Biz Sana En Kısa Zamanda...Sahxyilan yazdı:Loncanıza katılmak istiyorum
Bilgilerim
SevgiLerimle

-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
ahahah ezme lonası acılık
Megaxşifa
Megaxteam Lonca Baskanı
Meran
Megaxteam Lonca Baskanı
Meran
Çok teşekkür ederim.Zaten Loncaya katılmak istediğmi canım Hasan abime ( XXXSEVVİNÇXXX ) söyledim ilk defa.O da başvuru yapmam grektiğini söyledi.İyi ve dürüst biriyim.Hasan abiye de sorabilirsiniz.Aranızda olmayı çok istiyorum
Aramıza HoşqeLdin Aydın Kardeşim.Charını Açmadan Önce Oyunda Tahribatxcrew--İqrencxcrew Veya Captanxcrew iLe GörüşmeLisin...Sahxyilan yazdı:Çok teşekkür ederim.Zaten Loncaya katılmak istediğmi canım Hasan abime ( XXXSEVVİNÇXXX ) söyledim ilk defa.O da başvuru yapmam grektiğini söyledi.İyi ve dürüst biriyim.Hasan abiye de sorabilirsiniz.Aranızda olmayı çok istiyorum

Teşekkür ederim.Çok mutluyum.Şifacı açabilir miyim? Resmi sayfanızda büyücü ve şifacı açılabilir yazıyordu çünkü
Kardeşim Şifacı Büyüte Bileceksen Kur Eger Büyütemiyeceksen Büyücü Kur...
Sana Uyqun oLanı Hanqisiyse Onu Aça Ama Önce Oyunda Lonca ÜyeLerimizden birinden Karakter ŞekLini FeLan Öqren Aydın Kardeşim...Sahxyilan yazdı:Teşekkür ederim.Çok mutluyum.Şifacı açabilir miyim? Resmi sayfanızda büyücü ve şifacı açılabilir yazıyordu çünkü