kanka çekem çekem gene götürsünler yok öle yamaSAZOBALII yazdı:Kanka emanetine başlatma elimizde kalan senden değerlimi ulen.
Takma kafana sen iridyumları çek
DOSTLARA SELAM OLSUN
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: DOSTLARA SELAM OLSUN
-
- Sahaf Yardımcısı
g ö t ü r s ü n l e r yazdım niye filtreledi 
-
- Acemi Savaşçı
AleykümSelam Burhan 
BaNeLLi....
BaNeLLi....
- SAZOBALII
- Işık Hanım'ın Elemanı
Oooo kimler gelmiş hoş geldinBaNeLHeaRt yazdı:AleykümSelam Burhan
BaNeLLi....
Kadimide ilk keserken senin olmanı isterdim iflisi ilk kesişimiz gibi ama dert etme ilkler bizden sorulur grup bölgelerinde de bunu kaptırmıyalım bak gelin şu oyuna hafta sonlarıda olsa
Milletin eline kalem verdik; "Şekil çizmeye başladılar".Ama unuttukları birşey var; "Silgi hala bizim elimizde".
İyi Forumlar.
Sazobali
Kankalarxbüyücü
Kankalarxbxex
-
- Sahaf Yardımcısı
AHA nerdesin ulennn kanka seni bekliyom kesmedim kadimi gelde kesek sensiz boğazımdan geçmediBaNeLHeaRt yazdı:AleykümSelam Burhan
BaNeLLi....
A.seLam KArdeş İnş En Kısa Zamanda Oyuna Dönersinde Senin qibi Üstün KişiLik sahibi Birini Daha Kazanır Köşkümüz...

Herhanqi Görüş Veya Bilqi İçin../ crew_loncasi@msn.com
•:*:• •©[-C-ReW LoNCaSi-]©• •:*:•
-
- Acemi Savaşçı
Geçen Gün Girdim Baktıkda Arkadaş listesi Kup KuruSAZOBALII yazdı:Oooo kimler gelmiş hoş geldinBaNeLHeaRt yazdı:AleykümSelam Burhan
BaNeLLi....
Kadimide ilk keserken senin olmanı isterdim iflisi ilk kesişimiz gibi ama dert etme ilkler bizden sorulur grup bölgelerinde de bunu kaptırmıyalım bak gelin şu oyuna hafta sonlarıda olsa
XASLANKRALX yazdı:AHA nerdesin ulennn kanka seni bekliyom kesmedim kadimi gelde kesek sensiz boğazımdan geçmediBaNeLHeaRt yazdı:AleykümSelam Burhan
BaNeLLi....
Sen kes Burhanım
- SAZOBALII
- Işık Hanım'ın Elemanı
Biz bıraktık bu meydanı onlara...Ama geri almasınıda biliriz.
Kiracı olduklarını unutmuşlar sadece.Sen dön belki Burhan'da seni bahane ederek girer.Belki arkanızdan bende sizi bahane ederek girerim oyuna eskisi kadar olmasada 2 haftada 1-2 gün girmem daha fazla girerim.
Kiracı olduklarını unutmuşlar sadece.Sen dön belki Burhan'da seni bahane ederek girer.Belki arkanızdan bende sizi bahane ederek girerim oyuna eskisi kadar olmasada 2 haftada 1-2 gün girmem daha fazla girerim.
Milletin eline kalem verdik; "Şekil çizmeye başladılar".Ama unuttukları birşey var; "Silgi hala bizim elimizde".
İyi Forumlar.
Sazobali
Kankalarxbüyücü
Kankalarxbxex
-
- Sahaf Yardımcısı
Kanka gönül ne kahve ister ne kahvehane gönül sohbet ister kahve bahane anladın sen oniBaNeLHeaRt yazdı: Sen kes Burhanımben gelemem kolay kolay
gelsemde oyunu unuttum acemilikten karışır ortalık... itemde bırakmamış ztn arkadaşlar saolsunlar.. çıplak dolanıyo zavallı karakter
siz kesin size afiyet olsun
bizim neyimiz varsa yarısıda dostlarımızındır item felan kolay iş sen yeterki sohbete muhabbete ortak ol bize bahane ol kanka gerçi bizimde hesaplar soyuldu ama gönlümüzün zenginliği bütün dostlarımıza yeter hiç bi hırsızda onu çalmayla bitiremez
-
- Sahaf Yardımcısı
kanka bu arada sende cahillerle tartışma kaldıki en büyük alimler bile cahillerle giridiği tartışmaları kaybetmiştir...SAZOBALII yazdı:Biz bıraktık bu meydanı onlara...Ama geri almasınıda biliriz.
Kiracı olduklarını unutmuşlar sadece.
"Cahillerle Girdigim Her Tartışmayı Kaybetmişimdir."
"EBU HANİFE"