Sunucu erişim sorunu hakkında [DÜZELTİLDİ]
- xJokerx24
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Sunucu erişim sorunu hakkında
Knka bırak yha anca özür diLerLer! bu kadar insanı bekLetmeye ne hakLarı waR? Yapamıyosan bırakıcaksn kardesm! Yönetim istifa !
:D
Xjokerx-KaosteamxJoker-Jonturkxjoker [siLindi-OffLine..
]
SuNucunun iLk OrJinaL JokeR'i..

KuLa beLa qeLmez Hak yazmadıkça ; Hak beLa yazmaz kuL azmadıkça...!
Hak edeni Hayatıma #@!?... Hak etmeyenin HayatıNa #@!?.!!!
SuNucunun iLk OrJinaL JokeR'i..
KuLa beLa qeLmez Hak yazmadıkça ; Hak beLa yazmaz kuL azmadıkça...!
Hak edeni Hayatıma #@!?... Hak etmeyenin HayatıNa #@!?.!!!
teknik problemler ne kadar sürede çözülebilir hiç kimse bilemez ve açıkalmayı iyi okursan geri sarılamalr olmıcakMeGaxLoST yazdı:YÖNETİCİ lerden biraz duyarlılık ıstıyoruz Lutfen ne zaman acılacagı hakkında bılgı(gerı sarma olmadan acılsın lutfen)![]()
Lordivoiki,Xxxlordivoxxx,XxlordivoxxLordiivo...,Rowxmavirüya

LAN (network :lol: ) İSYAN bnm işimxJokerx24 yazdı:Knka bırak yha anca özür diLerLer! bu kadar insanı bekLetmeye ne hakLarı waR? Yapamıyosan bırakıcaksn kardesm! Yönetim istifa !:D

haklısın boz boz sonra özür dile olurmu böyle şey yazık bu kadar insana güncellemeden dolayıymış zamanında yapsan güncellemeyi olmaz bu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!xJokerx24 yazdı:Knka bırak yha anca özür diLerLer! bu kadar insanı bekLetmeye ne hakLarı waR? Yapamıyosan bırakıcaksn kardesm! Yönetim istifa !:D
Normaldir ya sorunsuz bi ikv düşünemiyorum zaten
karakterler susar kimilerine hiç girilmez en sonunda sunucuda iptal bakın bi yönetim binası sağlam mı yıkılmasın !
karakterler susar kimilerine hiç girilmez en sonunda sunucuda iptal bakın bi yönetim binası sağlam mı yıkılmasın !
KÖŞK***ALAKURT***KÖŞK
Kıbrıstan yola çıkcam gitcem Sobee şirketinde yaşıcam Xd ordan direkt erişim hahahahhahaALAKURT yazdı:Normaldir ya sorunsuz bi ikv düşünemiyorum zaten

-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
arkadaşlar bnde dosya listesi bekleniyor yazıyor bu şuanda oluşan sunucu sorunu ilemi alakalı yoksa bnde ki sorun farklımı. :shock:
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Anka
ankaraya server ları taşıma yaramadı herhal
141 kayıtlı, 1 gizli ve 106 misafir
1 gizli insallah gmdir !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1 gizli insallah gmdir !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
biraz sonrada intrnet baglantınızı kontrol edin yazaakelmatador2323 yazdı:arkadaşlar bnde dosya listesi bekleniyor yazıyor bu şuanda oluşan sunucu sorunu ilemi alakalı yoksa bnde ki sorun farklımı. :shock: