kontforum62 yazdı:Çar silmesine ws atıp yenilince çarını silmeyen ve silecem diye en adiyim diyen bir insan sizce nasıl bir insandır?
delillerle gelicem arkadaşlar buyrun fotolar lütfen inceleyip yorum yapın.
ilk resimde oyunu bırakıcam kontrol ettiğim çarı silecem silmezsem en adiyim ayaklarına yatıyor.
burda bunu kesip 4 olduğum ws ws anında foto çekemediğimden hapisteyken çektim.
burada yenilgiyi kabul etmiş yarın çarı sileceğini söylüyor olayın üstünden 2 hafta geçti çarı 47 lwl e kasmış.
dün soruyorum sildinmi çarı verdiği cevaba bak.
şimdi yorum sizin dostlar.Ufuk muhattap olduğun adamları iyi seç böyle adamların seviyesine düşme.
Sinek bişey değil mide bulandırır.
dün fistanbul bana bu ws ile ilgili şunları söyledi : ben salakmıyım 1 yıllık emeğimi 10 dk lık bi ws için sileyim . deidm o zmn nie char silmsine ws yapıosun yok char silmesine değildi 10m sineydi dedi ws
bende dedim tmm tmm öledie mutlaka
Fistanbul bak yavru kuşum bükemediğin bileği öp , öp ki yine itibarın olsun saygınlığın artsın . bu şekilde sadece kendini düşürüyorsun başka kazandığın bişey yok ..!
Turnuva zamanı rakipler ve gozlemci kisilere yer zaman özelde bildirilecektir...
Sorun Yasamamak icin ws zamanı rakiplere ve gozlemcilere özelde bildirilecek aynı anda yapılmayacak ws ler
3 el kim kazanırsa o kazanmış sayılacak ve geri cekilen iksir icin ve ws yakısmayacak davranısda bulunan rakipler kim olursa diskalife olacaktır... rakibi kazanmıs sayılacaktır...
Not: Katılım Ücreti Yoktur.......
Saygılarımla..
Web Sitemiz : www.PhClan.OrG
Phx ( Planet Hunter = Gezegen Avcıları ) Grup Lideri...
1-)Sadece arzlarmı yoksa tüm klanlar ve klansızlarmı katılacak
2-)İnşallah güzel geçerde Teşkilat eski günlerine döner ve turnuva 3 ayda bir olursa ben katılırım birdahakine )
Babam iki tür insan bulunduğunu söylerdi. İşi yapanlar ve yapılan işten kendine kredi çıkartanlar. O, benden birinci grupta yer almam için çalışmamı istedi. Zira bu grupta
diğerinden daha az rekabet vardı .. Gandhi