makveli19 yazdı:9-10 ve 11. kurallar sadece kural 1 aya yakındır ata loncasına söylememe ragmen insan yerine koyulmuyoruz :evil:
borabeyyin karizma alırken daldıgını defalarca söyledim özelden olsun bölgeden olsun hiç göz önünde bulundurmuyorsunuz üstelik birde bölgeden küfür yiyende ben ve loncam oluyo Ches Ataxborabeyy ve Ataxbeyaz karizma alırken dalmıştın hatırladınız mı lodos sancak civan perçeminde 3 kişi 1 şifacıya.
Ataxborabeyy Albayxxx Zorbeyxx kurt magarasında dalmıştınız Viktoriaxbuse de yanımdaydı karizmayı ondan alıordum.
aldıgım tek cevap konuşucaz oluyo külahıma anlat bişi oldugu yok kp açlıgındada üstünüze yok sabrımın sonundayım...
ne süper kurallarmış uyan tek bir kişi olsa daha süper olcakmış.
selametle
Fırtınaxwinston...
Adama bak yaw ne yüz var winston sen ve Assanbosana mıdır nedir 2 niz bitiksiniz oyunda sadece 2 nizle uğraşcam bundan sonra kılandan ettigin küfürleri tek tek okudum.Mesela en kötüsü Ata larında Ata lara yardım edeninde Ata sını s....... gibi laflar birde gelmiş buraya yazıyorsun ilk dalan sen birde iftira atan sen.kim ne derse desin tek işim sensin bundan sonra...
vahit şekerim depodan 10 gozlukte benim için çıkar Sen unuttunda ben yazdım seni bir kenara :=) hazırlan Bu gece gırtlağınıza çökecem sonunda bitti benden kurtulmak o kadar kolaymı
Gardaşlarım forumdaki yazılarınızı okuyorumda çok muhteşem insanlarsınız bi ata oldugum için gururduyuyorum
özellikle birbirinize karşı muhabbetiniz samimiyetiniz beni çook mutlu ediyor aynı zamandada oyuna giremediğim için çok üzülüyorum kusura bakmayın kalbim hep sizinle
İNŞALLAH BİRGÜN DÖNCEM GÜNÜ SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM ALLAHA EMANET OLUN İYİ OYUNLAR GARDAŞLARIM BENİM
ataxmavi yazdı:vahit şekerim depodan 10 gozlukte benim için çıkar Sen unuttunda ben yazdım seni bir kenara :=) hazırlan Bu gece gırtlağınıza çökecem sonunda bitti benden kurtulmak o kadar kolaymı
Nan delü
Tamda benim giremediğim zamanmı bitti askerliğin
öpüyorum seni mavişim, özlemiştik geldin en sonunda
Darthwader Ataxfilozof
"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"