anlatıyımmı neler olduğunu :?rapper yazdı:Tamam kardeş sende kusura bakma biraz ağır laflar söyledim ama çok sinirlendimPrince yazdı::mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:rapper yazdı:Lan illa sövelim mi size beePrince yazdı:loncandan dolayı susturmuşlardır seni![]()
Lan kıt mısın olm sen problemli misin sorunların mı war ?? Anlaman için kaç kere yazcagımı söle de ona göre bilim !! Lonca kapandı diyorum alakam kalmadı loncayla gerzek herif kaç kere demem gerekiyor sana ???
Allahım yarabbim sizin gibi embesil gerizekalılar yüzünden bu oyunn zevki kaçıo ! :twisted:
liderinle aramda geçenleri bi bilsen ahh boş ver kusura bakma liderinin hıncını senden çıkarıyom bende :mrgreen: :mrgreen: eğer sorarsan ne geçti diye özelden sana anlatırım anlarsın sende
BİR BAKAR MISINIZ LÜTFEN !
Re: BİR BAKAR MISINIZ LÜTFEN !
Re: BİR BAKAR MISINIZ LÜTFEN !
aNLAt özele mesaj at olanları istersen.Prince yazdı:anlatıyımmı neler olduğunu :?rapper yazdı:Tamam kardeş sende kusura bakma biraz ağır laflar söyledim ama çok sinirlendimPrince yazdı::mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:rapper yazdı:Lan illa sövelim mi size beePrince yazdı:loncandan dolayı susturmuşlardır seni![]()
Lan kıt mısın olm sen problemli misin sorunların mı war ?? Anlaman için kaç kere yazcagımı söle de ona göre bilim !! Lonca kapandı diyorum alakam kalmadı loncayla gerzek herif kaç kere demem gerekiyor sana ???
Allahım yarabbim sizin gibi embesil gerizekalılar yüzünden bu oyunn zevki kaçıo ! :twisted:
liderinle aramda geçenleri bi bilsen ahh boş ver kusura bakma liderinin hıncını senden çıkarıyom bende :mrgreen: :mrgreen: eğer sorarsan ne geçti diye özelden sana anlatırım anlarsın sende
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~