ortak banka
Re: ortak banka
valla eşya aktarmak gerekince hileye başvuruyoz bizde yasak programlara yani ikv buna bi çözüm getirsin artık
sadbox mu neydi o programla yapıyoz işimiziPrince yazdı:valla eşya aktarmak gerekince hileye başvuruyoz bizde yasak programlara yani ikv buna bi çözüm getirsin artık
Göster
Tahammül
Seviyoruz bu hayatı
Seviyoruz bu hayatı
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
snmz35 yazdı:sadbox mu neydi o programla yapıyoz işimiziPrince yazdı:valla eşya aktarmak gerekince hileye başvuruyoz bizde yasak programlara yani ikv buna bi çözüm getirsin artık
ama aynı üyelikteki çarlar için asıl sorun zaten.
- pacanforum55
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
dupe olur kabul etmezler
DehrayN yazdı:Şikayet sistemide istek üzerine açıldı.KaraXHayalet yazdı:Ama o gerekli bir ihtiyaçti gm lerde bunun farkındaydıturkoxHAMSTER yazdı:KaraXHayalet yazdı:İstediğiniz kadar yalvarın istediğiniz kadar yakarın ikv ekibi başının gene dikine gidecektir ben şuanda oyunculardan gelen öerilerinin hiç birinin kabul edildiğini görmedim
gb anı dışında
3. bi çar kullanıyom ben aktarıcam itemleri başka üyelikteki bi çara aktarıp sonra aktaracam çara aktarıyomturkoxHAMSTER yazdı:snmz35 yazdı:sadbox mu neydi o programla yapıyoz işimiziPrince yazdı:valla eşya aktarmak gerekince hileye başvuruyoz bizde yasak programlara yani ikv buna bi çözüm getirsin artık
ama aynı üyelikteki çarlar için asıl sorun zaten.